Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

arkadaşlar merhaba. ben bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum. nerdeyse her kafama taktığım şey için soluğu burda alıyorum
kainat güzelinin yazdıklarını yaklaşık 15 gün önce uygulamaya başladım. (son bikaç gündür kaytarıyorum :/ ) göğüslerimin alt tarafları bayağı şişkinleşti. normalde göğüslerim 70lik sütyeni bile doldurmuyo. gerçi hala doldurmuyo ama aradaki farklılık gözden kaçmıyo :) bazı arkadaşlarda göğüste ağrı olmuş okuduğum kadarıyla; ama benim sırtım ağırıyo daha çok. özellikle sporu yaptıktan sonra. ha bi de, elma sirkesi midemi ve bağırsaklarımı mahvetti ve en az 3 kilo verdim 15 günde bıraktım o nedenle.
bende durumlar böyle. gelişme oldukça paylaşıcam :)
herkese iyi şanslar :)

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım sporu ve buz masajını yapıyorum hurma yiyip adaçayı içiyorum ama şuu diğermasajı hangi yağ ile yapacağımı anlayamadım? hangisi daha etkili mersin mi? resene mi? kullanan arkadaşlar lütfen yardımmm

aynen canim bende mesela yurt disinda yasiyorum ama bayramda bursaya geliyorum :), aktara gitmek istiyorum ama hangi yagi alayim bilmiyorum. Cilek yagimi alsam? Mersinmi? Cörekotu yagimi? hangisi yaaaaa allah askina gelmeden bi deyiverin.

offffffffffffff beeee kizlarr, internetteki bazi sitelerde mersin yagini cilde direk uygulamak sakincalidir yaziyor, alerjik reaksyonlar olasaligi yüksek falan. Yaaa offf ne yapcagimi sasirdim artik.

canım ben çilek yağını kullandım. şimdide rezene ve mersini karıştırıp sürüyorum. kokusu biraz ağır oluyor ama bende alerjik bişey olmadı. güzel koksun diyosan çilek al.

offffffffffffff beeee kizlarr, internetteki bazi sitelerde mersin yagini cilde direk uygulamak sakincalidir yaziyor, alerjik reaksyonlar olasaligi yüksek falan. Yaaa offf ne yapcagimi sasirdim artik.

mersin yağı ben de küçük küçük sivilceler yaptı ben de bıraktım başkalarında oldu mu bilmiyorum

Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki bunu sizlerle paylaşmak istedim.hurma yediğimi ve çok iyi geldiğini söylemiştim ya.o sıralar senosi köpük spreyi bozulmaya yüz tutmuş haliyle bile kullanmıştım.maalesef fayda gördüğüm hurma değilmiş.çünkü senosi biteli 8 gün oldu, hurmaya devam ama benimkilerde eskiye döndü hurmayı hiç bırakmadım tam tersi sayıyı bile arttırmıştım.nasıl moralim bozuldu anlatamam oysa çok heveslenmiştim.ramazan ayındayız diye 4 kilo hurma aldım sonra bulmakta güçlük çekerim diye düşünebiliyor musunuz?offfffffff ya nolacak böyle...

moralinizi hic bozmayin,
devam edin,
zaten öyle birden olacak sey degil,sabir gerek...
inanirsaniz basarirsiniz;-)
merakla sonuclarinizi bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki aydır büyütme ile ilgili her yorumu sessiz sedasız okudum araştırdım. Kesinlikle herşeyin başında sabır var. Bi ay kullanıpta büyümedi diyenlere inanmayın. Her bünye ayrı bu yüzden büyüme süreside muhakkak ayrı oluyo:gitme: çok fazla yorum ve yöntem var insanın kafası fena halde karışıyo dimi ? Ben başlayalı bir ay oldu bu işlemlere hihoyyyt . Hurmayı aksatmadan yiyorum bi sabah bi akşam. Günde iki kerede bitki çayımı içiyom ( rezene -meyan kökü- melisa). Yatmadan öncede masaj yapıyorum. Henüz bi yağ almadım vücuduma kullandığım yağ karışımı vardı ondan sürüyodum bugün denk geldi badem yağı sürdüm :) ara sırada elma sirkeli buzla masaj yapıyorum. Adet dönemim bitti ama o dönemdeki şişkinlik ve acı devam ediyor. daha önceki yazılarda adet dönemlerinden sonra büyüme olduğu yazılmıştı umarım öyledir. Annem kilo alıyosun ondan diyo ? BİLmiyorum ama kilo alınca sızı olmaz ki. Sonuçta büyüyo sanırım tek isteğim 80 dolgusuz tabi kilo almadan. Ya birde birşey sormak istiyorum bu elma sirkesini içmeye çok çabaladım ama boğazıma takılıyo sanki miğdem yanıyo içemiyorum bi önerisi olan var mı ?

bende bayadır tum yazılanları okuyorum ama konuyu acandan baska bunlardan tam anlamıyla fayda goren yok galıba.arada bırde spor yapıyorum cok faydası oldu dıyenler olmus ama bıldıgım kadarıyla goğüs dokusu kaslardan olusmuyokı sporun faydası olsun ben ona ınanmıyorum sporun göğüs dolgunlastırmada kesınlıkle faydası olmaz ona ugrasıpta bosuna bıkkınlık getırmeyın o enerjınızı zayıflama egzersızlerıne harcayın

Sana Katılıyorum tam anlamıyla kimse fayda görmemis .. belkide düzensiz yapıldındandır yaa herkesin vucud yapısı ayrı Kainat Güzeline fayda etmi$ olabilir ama herkese edicek diye bi kuraLda yok ama Bana Fayda etse ke$Ke :gitme: isteyen herkese Faydası olsaopuyorumnanaktan

ALINTI: Nar suyunun kötü kolesterol (LDL) üzerine etkisi var mı? Nar suyu kötü kolesterolün (LDL) oksidasyonunu durduruyor. Yani kötü kolesterolün damar çeperini delip duvara yerleşmesini ve plakaların tıkanıklıkların oluşmasını önlüyor. Kötü kolesterol oksidasyonu damar sertliğinin ilk halkalarından biri. Diğer bir madde 'ellajik asit'; kara dutta olduğu gibi narda da bol miktarda var.Bu madde 'aromataz' enzimini engelliyor. Bu da östrojen hormon senaaaini azaltıyor.Meme kanserli hastalarda kanser hücrelerinin büyümesini engelleyebilir. Nar suyu tablet haline getirilmeye çalışılıyor.

ALINTI:
Sıkı göğüslere sahip olabilmek için E vitamini yağını bir tatlı kaşığı yoğurt ve yumurtayla karıştırın. Karışımı 5 dk boyunca göğüslerinize masaj yaparak uyguladıktan sonra 20 dk bekleyin. Sıcak suyla durulayın. Arkadaşlar bilginiz olsun diye gönderdim .bende henüz uygulamadım.denemeyi düşünüyorum.Umarım faydası olur

arkadaslar benım sıze bı sorum olucaktı ben goguslerım buyuk mu kucuk mu anlayamadım:uhm:
gercı bu formullerı denıcem 5 cm buyuse yeter galıba benım goğsumden 91 goguş altı 75 nasıll sızce kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…