- 30 Ağustos 2009
- 167
- 10
- 36
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #2.041
fenomen böyle olumsuz konuşma.masajlara devam inan çok faydası oluyor.yeterki düzenli yap ve fazla yap 50 kere mesela.inan faydası oluyor.bende 2 günde çok çok hafif faydası oldu.birde buz masajını es geçme sakın.yağla masaj yap.rezene yağı bana iyi geldi.
Kızlar bu göğüs gelişimi herkes için farklı mı acaba anlamıyorum
benimkiler 78ama göğüslerimin alt kısmı üste göre daha dolgun neden böyle yaa
sizde de böyle bi durum söz konusumu.
yandan bakınca alt taraf iyi duruyo bedenime göre ama sütyen takınca birleşmiyo çok fazla umarım anlatabildim demek istediğimi:uhm:
nerene sürüosun canım yağını falan mı sürüyosun yoksa içio musun ?
ay yağ iğrenç kokorr yaaa böğğğ bide içtim ben onu kafama tüküreyim yapmadığım şey kalmadı haaa :roflol:
bende alerji falan yapmadı halbuki çok allerjik bi bünyem wardır ama kokusuna dayanamayıp bıraktım bende öööyyle duruyor rafta
ne güzelll ben etkileniorum yaa hani bide içtim ya görünce tiksiniyorum öyyyyy
ewet en çok ondaymış ama pahalı canım yaaaa :S
hadi yaaaa. Nekadarmiski? Fark ediyorrmu ya fiyatlarda? Yani ben zannettim bütün yaglarin fiyati aynidir herhalde. Mersin yagindan falan dahami pahali nar cekirdegi yagi?
Ben mersin yağını 4 liraya almıştım nar çekirdeği yağı 50 ml 19 liraydı canım.Kzılar bu arada nar çekirdeğini ve nar çekirdeği yağını araştırdım
Vitamini içeriği yüksektir. Yapısında, Punicic asitin yanı sıra %0,6 oranında, antioksidan özellikteki polifenolleri içermektedir. Nar çekirdeği yağı konjuge yağ asitlerini ( CLA ) yapısında bulunduran ender bitkilerden biridir. Hayvansal kaynaklı kojuge yağ asitleri yapısında iki çift bağ bulundururken, nar çekirdeği yağının yapısındaki konjuge yağ asitleri üç çift bağ içermektedir.
Nar çekirdeği yağı alanında yapılan çalışmalar çok yeni olmasına rağmen, alınan başarılı sonuçlar bu yağa duyulan ilgiyi tüm dünyada artırmıştır.
Diyor CLA bel ve kalça bölgesini zayıflatmaya yarayan ve vucuttaki yağ oranını azaltan bir maddedir, siz bunu göğüslerinize sürerek nasıl büyüme sağlayacaksınız ben anlamadım? İçinde doğal ostrojen olması ok ama CLA olayını bir düşünün derim birde göğüsleriniz erimesinHadi yeseniz yine bir derece, damar sertliğini önler, kolesterolü düşürür ama bilmiyorum, iyice bir araştırın...
Bende okumustum nar cekirdegi hakkinda bazi seyler ama benim okudugumda söyle yaziyordu: Östrojeni az salgilayan bir vücutta kalcada ve belde asiri derecede yag birikir, mesela menopoz döneminde, bu yüzden nar ve nar cekirdegi tüketimi eksik olan östrojeni geri verdigi icin bu kalca bölgelerinde tekrardan bir erime gözlenir. Nar cekirdeginin haplarini falanda satiyorlar. Tabi bunlar internette yazanlar, yinede birseye kullanmadan önce bir bilene sormak lazim. Tabi bu durumda bileni birini bulmakta ayri dert :)
Peki canim mersin yagi aldim demissin, ise yaradimi, memnunmusun, kokusu nasil agirmi?