Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

canım rezene yagını surdukten sonra ağrı yada kasıntı fılan oluyomu sende.Bende çilek ve kara üzüm cekırdegı yagını bırlestırerek yapıyorum.Dolgunlastılar.rezene faydalıysa onuda katıyım ıcınekaydirigubbakcemile2

Kızlar bu göğüs gelişimi herkes için farklı mı acaba anlamıyorum
benimkiler 78 ama göğüslerimin alt kısmı üste göre daha dolgun neden böyle yaa
sizde de böyle bi durum söz konusumu.
yandan bakınca alt taraf iyi duruyo bedenime göre ama sütyen takınca birleşmiyo çok fazla umarım anlatabildim demek istediğimi:uhm:

aynen bendede var o dediğin durumdan offff nasıl büyücek bilmem klava:

wild blonde, ben rezeneyi ilk kullandığımda fazla kaçırmışım yandım allah diye dolaştım evin içinde belli bir süre, şimdi azar azar korkarak sürüyorum:)

bende alerji falan yapmadı halbuki çok allerjik bi bünyem wardır ama kokusuna dayanamayıp bıraktım bende öööyyle duruyor rafta

Bende karar verdim bu yil türkiyeye gelince aktardan nar cekirdegi yagi alcam ve onu sürcem. Dün internette arastirma yaptim en cok östrojen nar cekirdeginde bulunuyormus.
Tabi öyle bol bol sürmicem, az azki yan etki falan olmasin. Ilk önce düsündüm mersin yagimi alayim diye ama simdi son kararim nar cekirdegi :)

hadi yaaaa. Nekadarmiski? Fark ediyorrmu ya fiyatlarda? Yani ben zannettim bütün yaglarin fiyati aynidir herhalde. Mersin yagindan falan dahami pahali nar cekirdegi yagi?

Ben mersin yağını 4 liraya almıştım nar çekirdeği yağı 50 ml 19 liraydı canım.Kzılar bu arada nar çekirdeğini ve nar çekirdeği yağını araştırdım

Vitamini içeriği yüksektir. Yapısında, Punicic asitin yanı sıra %0,6 oranında, antioksidan özellikteki polifenolleri içermektedir. Nar çekirdeği yağı konjuge yağ asitlerini ( CLA ) yapısında bulunduran ender bitkilerden biridir. Hayvansal kaynaklı kojuge yağ asitleri yapısında iki çift bağ bulundururken, nar çekirdeği yağının yapısındaki konjuge yağ asitleri üç çift bağ içermektedir.
Nar çekirdeği yağı alanında yapılan çalışmalar çok yeni olmasına rağmen, alınan başarılı sonuçlar bu yağa duyulan ilgiyi tüm dünyada artırmıştır.

Diyor CLA bel ve kalça bölgesini zayıflatmaya yarayan ve vucuttaki yağ oranını azaltan bir maddedir, siz bunu göğüslerinize sürerek nasıl büyüme sağlayacaksınız ben anlamadım? ıçinde doğal ostrojen olması ok ama CLA olayını bir düşünün derim birde göğüsleriniz erimesin Hadi yeseniz yine bir derece, damar sertliğini önler, kolesterolü düşürür ama bilmiyorum, iyice bir araştırın...

Son düzenleme:

Bende okumustum nar cekirdegi hakkinda bazi seyler ama benim okudugumda söyle yaziyordu: Östrojeni az salgilayan bir vücutta kalcada ve belde asiri derecede yag birikir, mesela menopoz döneminde, bu yüzden nar ve nar cekirdegi tüketimi eksik olan östrojeni geri verdigi icin bu kalca bölgelerinde tekrardan bir erime gözlenir. Nar cekirdeginin haplarini falanda satiyorlar. Tabi bunlar internette yazanlar, yinede birseye kullanmadan önce bir bilene sormak lazim. Tabi bu durumda bileni birini bulmakta ayri dert :)
Peki canim mersin yagi aldim demissin, ise yaradimi, memnunmusun, kokusu nasil agirmi?

Canım benm bildiğim ostrojen yağ arttırır yağ yakmaz üstelik ostrojen seviyesi biraz artsın hemen yağlanma ve selülit başlar ama o kadar derin araştırmalarım yok, bunların hepsi sporculuk dönemimden kalma bilgiler...Ben mersin yağını 3 gün kullandım sadece, hem tek hem rezene ile karıştırdım ama bana aşırı kaşıntı ve alerji yaptı canım o yüzden belki kullansam işe yarardı ama devamı gelmedi.Kokusu bana göre ağır değildi kullanan ve memnun kalan arkadaşlar vardı forumda onlara bir danış istersen canım, ben biraz tembelim bu konuda masajı bile masaj kemerine yaptırıyorum hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…