Ben mersin yağını 4 liraya almıştım nar çekirdeği yağı 50 ml 19 liraydı canım.Kzılar bu arada nar çekirdeğini ve nar çekirdeği yağını araştırdım
Vitamini içeriği yüksektir. Yapısında, Punicic asitin yanı sıra %0,6 oranında, antioksidan özellikteki polifenolleri içermektedir. Nar çekirdeği yağı
konjuge yağ asitlerini ( CLA ) yapısında bulunduran ender bitkilerden biridir. Hayvansal kaynaklı kojuge yağ asitleri yapısında iki çift bağ bulundururken, nar çekirdeği yağının yapısındaki konjuge yağ asitleri üç çift bağ içermektedir.
Nar çekirdeği yağı alanında yapılan çalışmalar çok yeni olmasına rağmen, alınan başarılı sonuçlar bu yağa duyulan ilgiyi tüm dünyada artırmıştır.
Diyor CLA bel ve kalça bölgesini zayıflatmaya yarayan ve vucuttaki yağ oranını azaltan bir maddedir, siz bunu göğüslerinize sürerek nasıl büyüme sağlayacaksınız ben anlamadım? İçinde doğal ostrojen olması ok ama CLA olayını bir düşünün derim birde göğüsleriniz erimesin

Hadi yeseniz yine bir derece, damar sertliğini önler, kolesterolü düşürür ama bilmiyorum, iyice bir araştırın...