- 23 Nisan 2008
- 642
- 0
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #2.001
zaten buram buram reklam kokuyo!!!!doğal yöntemler varken niye ilaç krem vs alalım üstelik
kızz benim düğüne 3 sene war daha ben büyütemedim seninkini mi büyütcez hemen kızzzz ilahiii YUSUM :roflol:
ama sen benim psikolojimi bozdun şimdi mafoldumbenkızz benim düğüne 3 sene war daha ben büyütemedim seninkini mi büyütcez hemen kızzzz ilahiii YUSUM :roflol:
yok yok yetişmez onunkisi de :roflol:Ohooo 3 seneye yetişir be canım hehehe
yok yok yetişmez onunkisi de :roflol:
buzdolabı bozulacak ve hiç buz bulamayacak :roflol:
Durum bu kadar vahim yani hehehehe Siz karşılıklı morla bozuyorsunuz ama olmaz ki canım aaaaa :))))
kimse bana egzersizleri anlatmıyor okudum baştan sona ama anlamadım. elleri birleştirip nereyeee koyuyoruz havada mı kalacak bu eller anlamadım ki !
herkes elindeki buz torbasını bırakıp buraya bakamıyor galiba :roflol:
düğüne az var kızlar. bebeğim süt içemez de doğar doğmaz mamaya başlarsa o zaman vicdan azabı çekersiniz ona göre :roflol:
cok ılgınc canım yaa agrı olmaması bıde bı vıdeo da gordum resmen vuruyo kadın goguslerıne buyumesı ıcınmıs ama bencede sıkmak falan deıl en guzelı daıreles masaj
benım kı yag masajı dıom ama buzu denemedım bence buz kucuk gogusler ıcın deıl de sarkık lar ıcın sadece kan dolasımı acısından fayda
eder belkıde aferın kız sana ne elletecen tabı erkeklere guven olmaz bence
ama sen benim psikolojimi bozdun şimdi mafoldumben
eğer bunlar büyümezse tek sorumlusu sensin ona göre :roflol:
canım benim çook saolcnm bak sana açıkliyim.hani yumruk atarsın ya elini sıkırsın işte öyle sağ elini yumruk yap.göğüs hizanda ama tut.sol elinle o yumruğu kavra ve bu şekilde gögüs hizasında elleri birbirine it.basınç olucak bu şekilde göüslere. bunu sonra diğer sol el için yap yumruk şeklinde.20 kere yap.ilerleyen günlerde arttır. ve aynı hareketi tekrar yap ama kollarını hafif aşağı indir kaldır. 2 ci el sporuda şu: iki elinin parmaklarını kavra kenetle yani parmaklarını ve iki yana doğru çek.düzenli şekilde yap.
:jeyyar: askerde olmasaydı yarın derdim hadi düğün yapalım diye okadar gaza geldim yani delikafaduldenkız ne bozuyon piskolociniiii sen bi ewlennn hormonların düzenli çalışmaya başlasın (ee malum aktif bi cinsel yaşamın olacakkk :jeyyar:) bide üstüne doğum kontrol hapı kullancann zaten evlendikten sonra büyür diolar hormonlar düzenli çalışıomuş yaa haniiii anladın sen onu :jeyyar::jeyyar: bide hapların geçici etkisiyle gögüslerin alır başını gider kııızzz bide velet doğurr artıkkk sen nolursun ben diyiiiimmm nadide sultaaann sen deeeee banu alkannn guzuummmmm o zamanda kafama taş atma ama büyüdüler diyeeee :tomato::roflol::roflol::roflol:
canım benim çook saol
göüslere basınç yapmayacağım değil mi? sadece ellerimi anlattığın şekilde yapıcam göüs hizasına getireceğim ve sadece ellerim birbirine basınç uygulayacak göüse basınç uygulamayacağım :uhm:
:jeyyar: askerde olmasaydı yarın derdim hadi düğün yapalım diye okadar gaza geldim yani delikafadulden
doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım bir de ben diana 35 miydi neydi.
bunlar büyürse şayet sana dua edeceğim hergün. falda falan çıkarsa sana uzaktan dua eden biri bil ki o benim :roflol:
kız sen şimdi telefon et ona askerliğini yakar genede gelir yanına benimki öle diodu haha :roflol::roflol:et kız ett allahım onun memeleride taş gibim olsun ewlenene kadar die :roflol::roflol:
yawrum doğum kontrol hapı büyütür ama geçer etkisi daha sona yani ilk bikaç ay eşini kandırırsın sona büyürse hormonların düzenli çalıştığı için bide masajdan dolayı büyür ama masajı sen yapmıyosun tabi ewlendikten sonra sen mi yapçan kocan yapçak tabiki sen sefasını sürersin artık hehehe:jeyyar::jeyyar::jeyyar: