Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Bence soğuk su ve buz sarkmalara karşı iyi olabilir arkadaşlar.ama küçük göğüsleri büyüteceğini sanmıyorum.Aksine sıkılaştırır ve toparlar.

Olmayan bişeyin neyi toparlatcez oda muamma tabiii kaydirigubbakcemile3

okadar çok sayfa varki okuyamadım hepsini:) ilk sayfada yazan metodu deneyip faydasını gören varmı arkadaşlar? ona göre bende başlıycamdayerimseniben
hurma nar buz spor fln..

zaten buram buram reklam kokuyo!!!!doğal yöntemler varken niye ilaç krem vs alalım üstelik

sen ne geziyon burda yakaladım seni kaydirigubbakcemile3
ben ne için geziyorsam artık kaydirigubbakcemile3
hele bana da anlatın şu masaj işini yahu. buzla masaj yapacam da başka bişey daha var mı?
Yaza düğün var nasipse. Büyüsünler yaza kadar bana da bir el atın kızlar -tatlicadiarzu-

Durum bu kadar vahim yani hehehehe Siz karşılıklı morla bozuyorsunuz ama olmaz ki canım aaaaa :))))

kimse bana egzersizleri anlatmıyor okudum baştan sona ama anlamadım. elleri birleştirip nereyeee koyuyoruz havada mı kalacak bu eller anlamadım ki !

herkes elindeki buz torbasını bırakıp buraya bakamıyor galiba :roflol:
düğüne az var kızlar. bebeğim süt içemez de doğar doğmaz mamaya başlarsa o zaman vicdan azabı çekersiniz ona göre :roflol:

bende bugün başlayacağım bu yönteme kızlar.ama oruç olduğundan sadece sabahları ; sporları ve buz masajını yapıcam.nar çayı bulamadım.nar suyu aldım.elma sirkesi aldım.el masajı için rezene yağı aldım.küç kafama takıldı.o çekirdekler nasıl yutulucak.mide onları öğütürmü acaba anlamadım.bakalım 3 haftada ne kadar olucak.göğüsmü ölçtüm umarım doğru ölçmüşümüdür.sırtımdan göğüs uçlarına doğru ölçtüm.85 ölçtüm.ama 85 çıktığına bakmayın dolgunluk sıfır .dolgun olsa şöyle desteksiz 80 taksam razıyım kızlarrrrrrrrrr

cnm bak sana açıkliyim.hani yumruk atarsın ya elini sıkırsın işte öyle sağ elini yumruk yap.göğüs hizanda ama tut.sol elinle o yumruğu kavra ve bu şekilde gögüs hizasında elleri birbirine it.basınç olucak bu şekilde göüslere. bunu sonra diğer sol el için yap yumruk şeklinde.20 kere yap.ilerleyen günlerde arttır. ve aynı hareketi tekrar yap ama kollarını hafif aşağı indir kaldır. 2 ci el sporuda şu: iki elinin parmaklarını kavra kenetle yani parmaklarını ve iki yana doğru çek.düzenli şekilde yap.

yusum sana yukarda anlattım egzersizleri bu şekilde yap.sayısını artır dayanacağın kadar.sana kalmış yani.

oo kızlar ben ne zamandır yoktum burası almış başını gitmiş:) ben ihml ettim yapmadım ama bi kaç gündür göğüslerimde şişlik var diyorum ahsta olmıcam e masaj falanda yapmıyorum ama neden acaba sonra düşündüm her akşam yemekte 10 tane hurma yiyorum sanırım ondan inanamdım yani baya büyük gelio gözüme damarlar falan çıktı sanırım hurmadan:)

cok ılgınc canım yaa agrı olmaması bıde bı vıdeo da gordum resmen vuruyo kadın goguslerıne buyumesı ıcınmıs ama bencede sıkmak falan deıl en guzelı daıreles masaj

anlamadım ben burayı şimdi biz buz masajı yapmayalımmı ?

ama sen benim psikolojimi bozdun şimdi mafoldumben
eğer bunlar büyümezse tek sorumlusu sensin ona göre :roflol:

kız ne bozuyon piskolociniiii sen bi ewlennn hormonların düzenli çalışmaya başlasın (ee malum aktif bi cinsel yaşamın olacakkk :jeyyar:) bide üstüne doğum kontrol hapı kullancann zaten evlendikten sonra büyür diolar hormonlar düzenli çalışıomuş yaa haniiii anladın sen onu :jeyyar::jeyyar: bide hapların geçici etkisiyle gögüslerin alır başını gider kııızzz bide velet doğurr artıkkk sen nolursun ben diyiiiimmm nadide sultaaann sen deeeee banu alkannn guzuummmmm o zamanda kafama taş atma ama büyüdüler diyeeee :tomato::roflol::roflol::roflol:

canım benim çook saol
göüslere basınç yapmayacağım değil mi? sadece ellerimi anlattığın şekilde yapıcam göüs hizasına getireceğim ve sadece ellerim birbirine basınç uygulayacak göüse basınç uygulamayacağım :uhm:
:jeyyar: askerde olmasaydı yarın derdim hadi düğün yapalım diye okadar gaza geldim yani delikafadulden
doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım bir de ben diana 35 miydi neydi.
bunlar büyürse şayet sana dua edeceğim hergün. falda falan çıkarsa sana uzaktan dua eden biri bil ki o benim :roflol:

kız sen şimdi telefon et ona askerliğini yakar genede gelir yanına benimki öle diodu haha :roflol::roflol:et kız ett allahım onun memeleride taş gibim olsun ewlenene kadar die :roflol::roflol:
yawrum doğum kontrol hapı büyütür ama geçer etkisi daha sona yani ilk bikaç ay eşini kandırırsın sona büyürse hormonların düzenli çalıştığı için bide masajdan dolayı büyür ama masajı sen yapmıyosun tabi ewlendikten sonra sen mi yapçan kocan yapçak tabiki sen sefasını sürersin artık hehehe:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ben 1.5 sene diane35 kulladım düzensizlik nedeniyle ve göğüs büyütmeye zerre kadar etkisi olmadı. ayrıca göğüs büyütmek için bu tip ciddi yan etkileri olan ilaçlar kullanmak ne derece mantıklı bilemiyorum..

biz biraz daha azıtırsak +18e yollayacaklar bizi sizin yeriniz orası diyerek :roflol:
izin kullanmayacağım diye gitti ama izne ismini yazdırmış :roflol:
kaydirigubbakcemile bu moda düşürmez inşallah beni :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…