Ben sabah aksam değerlendirdim ilk günleri aşılama gününün gecesi de dahil ertesi sabah gece devam ettim çünkü yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor ondan sonra sperm gitmesinin cok bi önemi yok geç döllenme gibi bir durum olmazsa tabiBide merak ediyorum neden aşılamadan bir gün sonra ilişkiye girin diyorlar
Canım Allah güzel gönlüne ferahlık versin inşallah ben ne desem üzüntüne kederine iyi gelmez Rabbim gönlündeki ateşi söndürsünDamlasu benim sonuç negatif 3. Aşılama deneyeceğim sence denemeli miyim ya çok kararsız kaldım yoksa özele mi gitsem direk
Geçen aşılamadan aşılamadan sonra ağrılarım oldu gögüs hassasiyeti oldu herşey vardı ama bunda hiçbir şey yokBen sabah aksam değerlendirdim ilk günleri aşılama gününün gecesi de dahil ertesi sabah gece devam ettim çünkü yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor ondan sonra sperm gitmesinin cok bi önemi yok geç döllenme gibi bir durum olmazsa tabi
Canım Allah güzel gönlüne ferahlık versin inşallah ben ne desem üzüntüne kederine iyi gelmez Rabbim gönlündeki ateşi söndürsüncanım şuan bunu düşünmen ne kadar sağlıklı bilmiyorum bir kaç gün kendini dinlendir beynini özellikle ben 2. Aşılamayı da yapmıcaktım inan vazgecmistim yorulmuştum cok ruhende bedenen de eşim ısrar etti inan gönülden gitmedim doktora hatta hiç inancım yoktu oldu. 3. Aşılamadan sonra şans düşüyor diyorlar hani bu senin ruhen bedenen verebileceğin bir karar ben olsam şunu yapardım diyemiyorum çünkü bende napardım bilmiyorum yüreğinin sesini dinle Rabbim kısmetin neredeyse senin yolunu oraya çıkarsın
Yaptıracağım dedim ama inan bilmiyorum ne yapsam kafam çok karışık normalde tüp bebeğe hak kazandım ama 3 yıl evlilik şartı vardı bizim de daha dolmamıştı 3 yılımız bu arada bir aşılama yapabiliriz istersen dediler bana bende olur dedim raporu kurula gönderdim düşünüyorum yine zaman kaybı mı diye direk tüp bebeğe mi gitsem 3. De olma ihtimali neden az oluyor kiCanım Allah güzel gönlüne ferahlık versin inşallah ben ne desem üzüntüne kederine iyi gelmez Rabbim gönlündeki ateşi söndürsüncanım şuan bunu düşünmen ne kadar sağlıklı bilmiyorum bir kaç gün kendini dinlendir beynini özellikle ben 2. Aşılamayı da yapmıcaktım inan vazgecmistim yorulmuştum cok ruhende bedenen de eşim ısrar etti inan gönülden gitmedim doktora hatta hiç inancım yoktu oldu. 3. Aşılamadan sonra şans düşüyor diyorlar hani bu senin ruhen bedenen verebileceğin bir karar ben olsam şunu yapardım diyemiyorum çünkü bende napardım bilmiyorum yüreğinin sesini dinle Rabbim kısmetin neredeyse senin yolunu oraya çıkarsın
size bir şey sormak istiyorum ben ilk aşılamamı yaptırmıştım bugün regl oldum hastaneyi aradım pazartesi gitmek için bu yarım adet oluyor hemen başlamıyoruz ikinci aşılamaya bir sonraki adetinde geleceksin dedi sizde de böyle mi olduCanım Allah güzel gönlüne ferahlık versin inşallah ben ne desem üzüntüne kederine iyi gelmez Rabbim gönlündeki ateşi söndürsüncanım şuan bunu düşünmen ne kadar sağlıklı bilmiyorum bir kaç gün kendini dinlendir beynini özellikle ben 2. Aşılamayı da yapmıcaktım inan vazgecmistim yorulmuştum cok ruhende bedenen de eşim ısrar etti inan gönülden gitmedim doktora hatta hiç inancım yoktu oldu. 3. Aşılamadan sonra şans düşüyor diyorlar hani bu senin ruhen bedenen verebileceğin bir karar ben olsam şunu yapardım diyemiyorum çünkü bende napardım bilmiyorum yüreğinin sesini dinle Rabbim kısmetin neredeyse senin yolunu oraya çıkarsın
Yok 3. İhtimal düşüyor demek istemedim 3 den sonra düşüyor diyorlar yani 4. De filanYaptıracağım dedim ama inan bilmiyorum ne yapsam kafam çok karışık normalde tüp bebeğe hak kazandım ama 3 yıl evlilik şartı vardı bizim de daha dolmamıştı 3 yılımız bu arada bir aşılama yapabiliriz istersen dediler bana bende olur dedim raporu kurula gönderdim düşünüyorum yine zaman kaybı mı diye direk tüp bebeğe mi gitsem 3. De olma ihtimali neden az oluyor ki
Bilmiyorum canım ben zaten kendim gitmemiştim hemen istemedim peş peşe bünyem yorulmustu psikolojim bozulmustusize bir şey sormak istiyorum ben ilk aşılamamı yaptırmıştım bugün regl oldum hastaneyi aradım pazartesi gitmek için bu yarım adet oluyor hemen başlamıyoruz ikinci aşılamaya bir sonraki adetinde geleceksin dedi sizde de böyle mi oldu
Hayir benim hemen ikinci adette çağırdı doktor öyle yaptisize bir şey sormak istiyorum ben ilk aşılamamı yaptırmıştım bugün regl oldum hastaneyi aradım pazartesi gitmek için bu yarım adet oluyor hemen başlamıyoruz ikinci aşılamaya bir sonraki adetinde geleceksin dedi sizde de böyle mi oldu
Merhaba kızlar 2. Aşılamamı 11 ocakta yaptırdım pcos var günler geçmiyor benim gibi aşılama yaptıranlar birbirimze destek olalım
damlasu14 09.01.2024 çatlama iğnesi 11.01.2024
Gonal f le
2.aşılama2 yumurta Test verme tarihi
24.01.2024D dilaaa3525 12.01.2024 25.01.2024 P pcoslu91 12.01.2024 25.01.2024 E ervagul19 15.01.2024 28.01.2024 @Poncikss 10.01.2024 23.01.2024 @seleeen1 10.01.2024 23.01.2024 C C120299 10.01.2024 23.01.2024 S samsunlu5555 24.01.2024 06.02.2024
Benim 2 gün adetim gecikti kan verdim ama tutmamış lekelenmem var 2. AşılamaydıKızlar naptınız nasılsınız
Sizin değerleriniz güzel yükseldi miKızlar naptınız nasılsınız
İnşallah Rabbim tez zamanda nasip etsinSizin değerleriniz güzel yükseldi mi
Rabbim hayırlıca kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahİnşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin
Yükseliyordu en son gecen hafta bugün kan verdim sağlık ocağına yarın öğreneceğim
Amin inşallah canım ama anladım ki insan tek başına sevinemiyormuş burdan bir kaç arkadaşın olumsuz sonuçlarını duyunca içim ezildi üzüldüm bilmiyorum keske hep beraber mutlu haberler alabılsek acılarımızı paylastık mutluluklarımızı da paylasabılsekRabbim hayırlıca kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Keşke ama nasip işte bu sefer çok ümitliydik eşimle çok üzüldük ama yine Rabbime bıraktık ne verirse hayırlısını o verir en iyisini o bilirAmin inşallah canım ama anladım ki insan tek başına sevinemiyormuş burdan bir kaç arkadaşın olumsuz sonuçlarını duyunca içim ezildi üzüldüm bilmiyorum keske hep beraber mutlu haberler alabılsek acılarımızı paylastık mutluluklarımızı da paylasabılsek
Bende ilkinde cok umutluydum heycanlıydım hatta emindim ama olmadı bu seferde umudum yoktu oldu Allahtan gerçekten tüp bebeğin bile kesinliği yok ki inşallah tez zamanda olur aslında teslim oluyoruz Allaha ama işte içten içe bizi kemiren seyleri de atamıyoruz içimizden Allah yardımcımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama sağlıkla kolaylıkla en güzel sey buKeşke ama nasip işte bu sefer çok ümitliydik eşimle çok üzüldük ama yine Rabbime bıraktık ne verirse hayırlısını o verir en iyisini o bilir
Hayırlara vesile olsun inşallah aşılamanız süreciniz güzel geçsinKızlar bu ay 1.aşılamama başladım.umarim güzel sonuclanir.bugun ikinci gunum gonal f vuruluyorum 37,5 basladı doktorum.pazartesi tekrardan kontrole gidecegim. Allah’ım yardımcımız olsun.
Amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederimBende ilkinde cok umutluydum heycanlıydım hatta emindim ama olmadı bu seferde umudum yoktu oldu Allahtan gerçekten tüp bebeğin bile kesinliği yok ki inşallah tez zamanda olur aslında teslim oluyoruz Allaha ama işte içten içe bizi kemiren seyleri de atamıyoruz içimizden Allah yardımcımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama sağlıkla kolaylıkla en güzel sey bu