2. Aşılama

Merhaba geçen aşılamam da 10.gün erken gebelik testi yaptım negatifti ama bu ikici aşılamamda çizgi var görülüyor silik olabilir mi sizce

Merhaba geçen aşılamam da 10.gün erken gebelik testi yaptım negatifti ama bu ikici aşılamamda çizgi var görülüyor silik olabilir mi sizce
Resmini yükleyebilirmisiniz birde her çatlama iğnesi aynı olsa da etkisi farklı sürüyormuş canım bende etkileri bile cok farklıydı inan birincide kesin hamileyim dedim gözümü acamıyordum uyku hali ağrı filn ıkıncıde öyle olmadı mesela

Gonalf 450 igne ile 37,5 miktarda
Hergün yumurtada yemeye çalış canım inşallah hayırlısıyla güzel büyür bebegine kavuşursun yol çok zor heycan acı hepsi karmakarışık biliyorum ama sonu inşallah güzel olucak gonal f yumurta kalitesini arttırıyormuş aşılama daha yüksek oranda tutuyormuş araştırmalara göre öyle bende ilk femara ve fostimon iğneyle denedim o zaman olmadı ve gonal f de rahim duvarım 9 olmuştu cok güzel kalınlaştı diğerinde maalesef kalınlasmadı hatta kanamam filan oldu

Ben tedavi olarak klomen kullandim sadece catlatma igmesi falan hic bir sey yapilmadi.oda hemen kist yapmis.bu ay doktorumu degistirdim.sagolsun asilama yapalim direk dedi baska seyle ugrasmayalim dedi.calisiyorum o yuzden tam dikkat edemiyorum kafayada takamiyorum artik nasil ilerler durum bilmiyorum

Nasılsın neler yaptın uzun süredir yazmadın

Sizde iyi ki varsınız benim kanamam oldu çok yoğun şekilde düşük yaptığımı düşündüm ama kistlerden biri patlamış o kanama yapmış bebeğin kalp atışları devam ediyordu tehlikeli değil dediler çok şükür

Kızlar bir de çatlatma iğnesi olduktan sonra ovulasyon testinden dogru bir sonuç alınabilir mi? Catlama oldu mu anlayabilir miyiz sonuç etkilenir mi?

Yok ben bir gebenin günlüğüyle de iletişim halindeydim önermedi jellerini aşılama öncesinden 1 kere sonrasında 4 5 kere kullandım ama ovulasyonu önermedi doğru göstermez çatlatma iğnesi vurulunca dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…