- 18 Ağustos 2022
- 872
- 158
- 23
Merhaba geçen aşılamam da 10.gün erken gebelik testi yaptım negatifti ama bu ikici aşılamamda çizgi var görülüyor silik olabilir mi sizceOlgunlaşmış bulabilmekte zor hep marketlerde olgunlasmamıs oluyorafiyet olsun deneyin benim dediğim gibi merak ediyorum begenicekmisiniz diye bende bi kaç gündür boşladım gercekten her dk meyve çerez filan artık midem almıyor galiba sürekli tokluk hissi var nedense son günlerde
Yanına muz veya elma koyarsan karanlık bi yerde bekletirsen daha cabuk olgunlaşır canımOlgunlasmış bulamadım ama beklerim bir iki gün
Resmini yükleyebilirmisinizMerhaba geçen aşılamam da 10.gün erken gebelik testi yaptım negatifti ama bu ikici aşılamamda çizgi var görülüyor silik olabilir mi sizce
Evet dediginiz sekilde yaptim bende.pazartesi ikinci kontrolum var insallah yumurtalarim guzel ve sağlıklı buyur.Yanına muz veya elma koyarsan karanlık bi yerde bekletirsen daha cabuk olgunlaşır canımben biraz eziyordum cabuk olgunlassın dıye
İnşallahEvet dediginiz sekilde yaptim bende.pazartesi ikinci kontrolum var insallah yumurtalarim guzel ve sağlıklı buyur.
Gonalf 450 igne ile 37,5 miktardaİnşallahhapla mı iğneyle mi büyütüyordunuz
Hergün yumurtada yemeye çalış canımGonalf 450 igne ile 37,5 miktarda
Ben tedavi olarak klomen kullandim sadece catlatma igmesi falan hic bir sey yapilmadi.oda hemen kist yapmis.bu ay doktorumu degistirdim.sagolsun asilama yapalim direk dedi baska seyle ugrasmayalim dedi.calisiyorum o yuzden tam dikkat edemiyorum kafayada takamiyorum artik nasil ilerler durum bilmiyorumHergün yumurtada yemeye çalış canıminşallah hayırlısıyla güzel büyür bebegine kavuşursun yol çok zor heycan acı hepsi karmakarışık biliyorum ama sonu inşallah güzel olucak gonal f yumurta kalitesini arttırıyormuş aşılama daha yüksek oranda tutuyormuş araştırmalara göre öyle bende ilk femara ve fostimon iğneyle denedim o zaman olmadı ve gonal f de rahim duvarım 9 olmuştu cok güzel kalınlaştı diğerinde maalesef kalınlasmadı hatta kanamam filan oldu
Nasılsın neler yaptın uzun süredir yazmadınBen tedavi olarak klomen kullandim sadece catlatma igmesi falan hic bir sey yapilmadi.oda hemen kist yapmis.bu ay doktorumu degistirdim.sagolsun asilama yapalim direk dedi baska seyle ugrasmayalim dedi.calisiyorum o yuzden tam dikkat edemiyorum kafayada takamiyorum artik nasil ilerler durum bilmiyorum
Yarın 2.aşılamam yapilacakNasılsın neler yaptın uzun süredir yazmadın
Yaa içime doğmuş yazmışım dua edeceğim mutlakaYarın 2.aşılamam yapilacakdualarınızı bekliyorum.
Yaa içime doğmuş yazmışım dua edeceğim mutlaka
Sizin ne oldu sonuç takip edemedim kusura bakmayın.Yaa içime doğmuş yazmışım dua edeceğim mutlaka
Çok şükürSizde iyi ki varsınızbenim kanamam oldu çok yoğun şekilde düşük yaptığımı düşündüm ama kistlerden biri patlamış o kanama yapmış bebeğin kalp atışları devam ediyordu tehlikeli değil dediler çok şükür
Anladım canım cok sağol.Yok ben bir gebenin günlüğüyle de iletişim halindeydim önermedi jellerini aşılama öncesinden 1 kere sonrasında 4 5 kere kullandım ama ovulasyonu önermedi doğru göstermez çatlatma iğnesi vurulunca dedi