- 28 Aralık 2023
- 57
- 7
- 32
Sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahBugün de kan değerim 83,63 cıktı acilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahBugün de kan değerim 83,63 cıktı acilde
Biraz sürecinizi anlatir misiniz ne kadar süredir deniyorsunuz sorun neydi ilk aşılamada ve ikinci aşılamada sperm sayisi mi farkliydiBugün de kan değerim 83,63 cıktı acilde
Amin canım teşekkür ederim sanada saglikli bir gebelik diliyorum insallahAllah tez zamanda inşallah kucağını doldurur
Canım seni baska bi konuda gordum sanki oyle hatirliyorum 3. Asilaman mi ?Ben büğün aşılama oldum ama çok kötüyüm kabız gibi karnım çok ağrıyor sancıya dayanamıyorum ilkinde böyle olmamıştım
Damlasu senin adına çok sevindim gerçekten şuan ağlayabilrim yani hakkında herşeyin en hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına almayı allah nasip eder iniallah benim lekelenmem oldu adet olacağım büyük ihtimal yarın kan vereceğim ama tamamen umudum bitti tüp bebekte şansımı deneyeceğim artıkBugün de kan değerim 83,63 cıktı acilde
1,5 senedir deniyorum pcos var eşimde sperm sorunu vardı ilk aşılamam letu ve fostimon iğneyle oldu ama araştırmalarıma göre gonal f le daha kaliteli yumurtalar olup tedaviye cevap vermesi daha kolay oluyormus yani tutma oranı daha yüksekmiş aşılamada bende gonal f le denemek istediğimi söyledim doktora kabul etti 21 gün boyunca vurdum kendi kendime cok cok zor büyüdü umudum hiç yoktu sonra sperm verdik oda 2 3 katına çıkmıştı eşime de supralife kullandık burdan biri tavsiye etmişti doktorun verdiği takviye eşimin değerlerini berbat etmişti hatta enfeksiyona intihapa yol açtı sonrasında biz kendimiz supralife denedik 4 olan morfiyoloji 9 oldu sayısı arttı hızı arttı tabi bunun yanında keçi boynuzu özü kullandık arada kaynatıp suyunu verdim eşim hoşlanmadığı için cok yapamadım kabak cekirdeği bol bol fındık yediBiraz sürecinizi anlatir misiniz ne kadar süredir deniyorsunuz sorun neydi ilk aşılamada ve ikinci aşılamada sperm sayisi mi farkliydi
Aminnn canım benim Allah razı olsun Allah sana da diğer arkadaşlara da tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah adet değildir yerleşmedirDamlasu senin adına çok sevindim gerçekten şuan ağlayabilrim yani hakkında herşeyin en hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına almayı allah nasip eder iniallah benim lekelenmem oldu adet olacağım büyük ihtimal yarın kan vereceğim ama tamamen umudum bitti tüp bebekte şansımı deneyeceğim artık
İnşallah yerleşmedir ya bende öyle umut ediyorumAminnn canım benim Allah razı olsun Allah sana da diğer arkadaşlara da tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah adet değildir yerleşmedir
Acaba progestanı kullansam mı bana adet olursan kullanma demişti ama adet miyim değil miyim onu da bilmiyorumAminnn canım benim Allah razı olsun Allah sana da diğer arkadaşlara da tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah adet değildir yerleşmedir
Böyle durumlarda beklememk lazımmış aslında canım ben aşılama sonrası her gün kullanıyorum progestan doktor vermişti kullan adet olursan bırak demişti ben devam ettimAcaba progestanı kullansam mı bana adet olursan kullanma demişti ama adet miyim değil miyim onu da bilmiyorum
Yok canım 2.ciCanım seni baska bi konuda gordum sanki oyle hatirliyorum 3. Asilaman mi ?
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım1,5 senedir deniyorum pcos var eşimde sperm sorunu vardı ilk aşılamam letu ve fostimon iğneyle oldu ama araştırmalarıma göre gonal f le daha kaliteli yumurtalar olup tedaviye cevap vermesi daha kolay oluyormus yani tutma oranı daha yüksekmiş aşılamada bende gonal f le denemek istediğimi söyledim doktora kabul etti 21 gün boyunca vurdum kendi kendime cok cok zor büyüdü umudum hiç yoktu sonra sperm verdik oda 2 3 katına çıkmıştı eşime de supralife kullandık burdan biri tavsiye etmişti doktorun verdiği takviye eşimin değerlerini berbat etmişti hatta enfeksiyona intihapa yol açtı sonrasında biz kendimiz supralife denedik 4 olan morfiyoloji 9 oldu sayısı arttı hızı arttı tabi bunun yanında keçi boynuzu özü kullandık arada kaynatıp suyunu verdim eşim hoşlanmadığı için cok yapamadım kabak cekirdeği bol bol fındık yedi
2. Aşılamayı oldum sonrasında umudum yine yoktu ama aşılama sonra her gün 1 tane avokado yedim kabak çekirdeği tükettim kefir probiyotik yoğurt süt filan düzenli tükettim sürec böyle umarım faydası olur
Canım çatlatma iğnesi her zaman aynı etkileri yapmıyor ondan olabilir ama çok aşırıysa doktoruna görün yine bi geçmiş olsunn inşallah bu sefer tutunur bebeğinBen büğün aşılama oldum ama çok kötüyüm kabız gibi karnım çok ağrıyor sancıya dayanamıyorum ilkinde böyle olmamıştım
Amin Allah razı olsunCanım çatlatma iğnesi her zaman aynı etkileri yapmıyor ondan olabilir ama çok aşırıysa doktoruna görün yine bi geçmiş olsunn inşallah bu sefer tutunur bebeğin
Sizden de nasılsınız bugün ağrınız devam ediyor muAmin Allah razı olsun
Büğün iyiyim şükür demekki dün işlemden sonra gaz oluştu baya Bi sıkışık girmiştim çünkü işleme ama büğün iyiyimSizden de nasılsınız bugün ağrınız devam ediyor mu
Bide merak ediyorum neden aşılamadan bir gün sonra ilişkiye girin diyorlarSizden de nasılsınız bugün ağrınız devam ediyor mu
Damlasu benim sonuç negatif 3. Aşılama deneyeceğim sence denemeli miyim ya çok kararsız kaldım yoksa özele mi gitsem direkSizden de nasılsınız bugün ağrınız devam ediyor mu