- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yildiztozu91
-
Kiyamam canim ya ben anlamyorm bu esleri sonucta bu evlilik iki kisilk herkes elni tasn altna koycak her kadinin hakki bu .. imkan varssa neyi beklyorYoruldum artık bide esimi zor ikna etmiştim.
Benmkde hemen olmasn diyor ama yani bizde yipranyorz gercekten hem ruhsal hem bedensel erkekler o konuda dha rahat bizim o adet kanini gorunce hissetgmzi bilseler hic durmazlaeBenim eşimde hemen tüp bebek değil de çapalamak istiyor ama anlatamıyorum bizim yıorandığımızı
Ben bugün gittim yine hastaneye tutmamış ve aşılama sürecim bitti şimdi tüp bebek için kurul olacak duş edin onaylansın bari bu sefer güzel sonuç alalım inşallahBenmkde hemen olmasn diyor ama yani bizde yipranyorz gercekten hem ruhsal hem bedensel erkekler o konuda dha rahat bizim o adet kanini gorunce hissetgmzi bilseler hic durmazlae
İnsallaah canim yaa cok sey istyorlar mi devlet indirimi icin cok ugrastryorlar mi ...Ben bugün gittim yine hastaneye tutmamış ve aşılama sürecim bitti şimdi tüp bebek için kurul olacak duş edin onaylansın bari bu sefer güzel sonuç alalım inşallah
10milyar tutuyormuş raporlu 3500 yatıyorsun dediler sadece yarın kurulu bekliyorum bakalım nasıl olacak tüp bebek benim ilk denemem olacağı için tedirginim birazİnsallaah canim yaa cok sey istyorlar mi devlet indirimi icin cok ugrastryorlar mi ...
10milyar tutuyormuş raporlu 3500 yatıyorsun dediler sadece yarın kurulu bekliyorum bakalım nasıl olacak tüp bebek benim ilk denemem olacağı için tedirginim biraztedirgin o
Tedirgin olma canim asilama %15 ihtimal tup bebek %60 :)10milyar tutuyormuş raporlu 3500 yatıyorsun dediler sadece yarın kurulu bekliyorum bakalım nasıl olacak tüp bebek benim ilk denemem olacağı için tedirginim biraz
İnşallah ablacım Rabbim hakkimizda hayırlısını verdin ben 2 aşılama yaptım tutmadı nasibim tüp bebeğeTedirgin olma canim asilama %15 ihtimal tup bebek %60 :)
Amin canimmm benmde tutmadi ademt basladi yogun bi seklde :)İnşallah ablacım Rabbim hakkimizda hayırlısını verdin ben 2 aşılama yaptım tutmadı nasibim tüp bebeğe
Canim imkan var cok şükür de tüp e sıcak bakmıyor. Bidaha aşılama diyor.Kiyamam canim ya ben anlamyorm bu esleri sonucta bu evlilik iki kisilk herkes elni tasn altna koycak her kadinin hakki bu .. imkan varssa neyi beklyor
Benimkde kaytarmak icin diyo seni memlekete gonderym annenleri ozlemissindirCanim imkan var cok şükür de tüp e sıcak bakmıyor. Bidaha aşılama diyor.
Canim ne dicem benim degerim düşmüştü. Bugün 13 gun oldu sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek oluyor?Benimkde kaytarmak icin diyo seni memlekete gonderym annenleri ozlemissindir
Kizzzzzzz valla hamile olabilirsn haa hemen coss kan testi verCanim ne dicem benim degerim düşmüştü. Bugün 13 gun oldu sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek oluyor?
Canim benim de aşilamamin 13 cu günü beyaz akinti ben de de oldu.o fitilden.hatta yanma ve kaşıntı da yapiyor.12 günden önce belli olmaz.umarim müjde verirsin.Kizlar merhaba asilamadan sonra kaçıncı gün bu kasık bel ağrılarınız başladı? Ben progestan kullaniyorum fitil olarak gunuzleri beyaz akıntı oluyor fitili gece uyguluyorum akıntı hamilelik göstergesi mi fitilden mi bilemedimbugün asilamanin 6.gunu hafif bas donmem başladı ve sadece tuzlu şeyler yiyorum Tatlı şeyleri midem almıyor oda bugün olmaya başladı
Bilmiyorum ki catlatma ignesinin etkisi olabilir mi hala?ama en son 2 ye düşmüştü yani neredeyse sıfırlanmış.offff yarin sabah esimle gidip hemen kana baktiricam. Artik umutlanmak istemiyorum.Kizzzzzzz valla hamile olabilirsn haa hemen coss kan testi ver
Aynen canim en iyisi kan testi ben 12. Gunmde idrar testi verdm negatifti tamamen tek cizgiBilmiyorum ki catlatma ignesinin etkisi olabilir mi hala?ama en son 2 ye düşmüştü yani neredeyse sıfırlanmış.offff yarin sabah esimle gidip hemen kana baktiricam. Artik umutlanmak istemiyorum.
Anladim canim ya acayip basim dönüyor halsizlik,az evvel tansiyonum acayip düştü. Rabbim hepimize hayirlisini versin.Aynen canim en iyisi kan testi ben 12. Gunmde idrar testi verdm negatifti tamamen tek cizgi
Bana haber ver mutlaka canimAnladim canim ya acayip basim dönüyor halsizlik,az evvel tansiyonum acayip düştü. Rabbim hepimize hayirlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?