- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yildiztozu91
Canım seninle suan ayni durumdayim ayni seyleri yasamisizz ama ben ikinci asilamayi kabul ettim suan ikinci asilamamn 7. Gunundeyim bekliyorum . Doktor ayni seyi bana sormustu ama ek olarak eger 2. Asilamayida olursaniz devlet tup bebegi yari yariya karsiliyor dedi .ben zaten denemek istyordum 2.yi ama en azindan olmasa bile bari tup bebekte indirim olsun ... Cok pahali cunku 12 bin tup bebek dedi ayriyetren yumurtalari buyuten igneler 6 bin tl mis canim bilginiz olsun iyice bir arastirin .. hemen tup bebege yonelmeyin . Bizim de spermler varikoselden önce 13 milyondu bir senede 70 mliyona yukseldiMerhaba arkadaşlar, ben 32 yaşındayım, 4.5 yıllık evliyim benim eşimde de varikosel vardı geçen sene ameliyat oldu, değerleri 80 milyona ulaştı, benim bütün tahliller oldu herşey normal, doktor eşimden dolayı aşılama tavsiye etti, yumurta büyütme ilaçları ve çatlatma ilaçları kullandım ocağın 23 de aşılama oldum, fitil kullandim maalesef tutmadı, adetim geldi, bugün doktora gittik, doktor aşılama ya devam mı yoksa tüp Bebek mi isterseniz dedi, hiç bilmiyoruz dedik, tüp bebek pahali dedi bütçeniz varsa tüp bekbek deneyin dedi yoksa 2 aşılama devam, düşünün taşının dedi, sizce ne yapmaliyim,bu arada İzmir Torbalıda yazıyorum