- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yildiztozu91
İyi yaptin şifaa olsunnHayırlısı olsun canim vardır herşeyde bir hayır ben şimdi otlara başladım en azından boş beklememek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yaptin şifaa olsunnHayırlısı olsun canim vardır herşeyde bir hayır ben şimdi otlara başladım en azından boş beklememek için
Cok sevindim hayirlisiyla kucagna almaya nasip etsin rabbim darisi bizlere insallahh ben trabzondayim :/Ben Ankara’da Yusuf Aytaç Tohma doktor beyde tedavi gördüm. İlk denememde sonuç pozitif şu an 18 haftalık hamileyim allah ondan razı olsun gözüm kapalı tavsiye ediyorum herkese ilgisi uğraşı motive edişi herşeyeee değerdi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Bak internetten bulursun ama çakşır kökü ne ilk defa duydum inşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla bebişler alırızAyy ne kadar güzel bişey yaa Rabbim Bizede nasip eder inşallah bende bu ay çakşır kökü suyu aldım bide incir aldım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
İnşallah ben bayaga araştırdım hamile kalanlar var hem eşim hem ben hem eşim birlikte içiyoruz bide kendime havuçla incir ayrı ayrı kaynatıp soğuyunca karıştırdım bu şişede onu içiyorum gün içinde inşallah Rabbim nasip eder burada sizlerle paylaşırımBak internetten bulursun ama çakşır kökü ne ilk defa duydum inşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla bebişler alırız
Cok sevindim hayirlisiyla kucagna almaya nasip etsin rabbim darisi bizlere insallahh ben trabzondayim :/
İnsallah bakalm bii :)Şehir dışından çok hastası var eğer imkanın varsa bir görüş derim
Merhaba. Benim bir sorum olucaktı. Şuan kimyasal gebelik yaşıyorum ve adetim. Fakat şubat ayında ilk aşılamam yapılcaktı. Bu durumda gitmeli miyim yoksa gitmesem mi aşılamaya karar veremedim ?Merhaba arkadaslar , 29 yasindayim 2.5 yillik evliyim eşimde varikosel vardi bir sene once ameliyat oldu 15 milyon olan sperm degeri suan 55 milyona yukseldi .. bizimde hizinda problem vardi diye doktor aşılamayı onerdi ..ilk aşılamami ocagın 9nda oldum oncesinde 12 gunluk yumurta gelistirme ignelerimi vuruldum karnimdan sonra catlatma ignesi ve aşılama..agrisiz sizisiz 5 dakika bile surmedi islem .. asilamadan sonra progestan hap verdi doktor duzenli bir sekilde kullandim.. bu arada bu hapin bas donmesi ,mide bulantisi ve tansyon dusuklugu etkisi olabilecegini soylemisti hemsire . Gunde iki defa kullandim hapi sadece sabah kullandigimda 2-3 saat gectikten sonra bas donmesi sersemlik yapti her basm dongnde bi saat uyudum gecti etkisi ..neyse 9 nda asilama olmustum ve asilamadan bir hafta sonra goguslerim sisti bel agrilarim oldu sirt agrilarim .. hepside hamilelik belirtisi diye cok seviniyordum fakat asilamanin 12. Gununde hafif bi kan geldi akinti icinde yerlesme kanamasi sandim . 14 gunde kahverengi lekelenme hafif pempemsin kanama ve 15. Gunde tamamen adetim basladi...kan kanda gebelik testi yaptrdim cunku kanamam azar azar gelip kesiliyordu .. malesef sonuc negatif...ikinci gunde adetim yogunlasinda dun doktora gittim ikinci asilama tedavime basliyacagm insallah bu defa tutar ..bu arada bu belirtilerle hamile kalanlarda var..ilk asilamadan umidinizi yitirmeyin :)
Doktoronuza danışın bence ama ben geçen yıl düşük yaptığımda ebe hemşire ve doktorlar çocuk istiyorsan korunma hemen üstüne hamile kalabilirsin dedi ... ve düşükten aonraki ilk 3 ay içinde hamile kalırsan sağlıklı hamilelik geçirme olasılığın yüzde 77 demişlerdi ama Türk doktorları ne derler bilmiyorum bana bi sakıncası yokmuş gibi geliyor.yinede yanlış yönlerdirmek istemem tabiki fakat bi karar verirseniz benimlede paylaşırmısımız merak ettim doğrusuMerhaba. Benim bir sorum olucaktı. Şuan kimyasal gebelik yaşıyorum ve adetim. Fakat şubat ayında ilk aşılamam yapılcaktı. Bu durumda gitmeli miyim yoksa gitmesem mi aşılamaya karar veremedim ?
Canım nasıl anladın kimyasal gebelik oldugunuMerhaba. Benim bir sorum olucaktı. Şuan kimyasal gebelik yaşıyorum ve adetim. Fakat şubat ayında ilk aşılamam yapılcaktı. Bu durumda gitmeli miyim yoksa gitmesem mi aşılamaya karar veremedim ?
Bi doktorlar gorus canim .. benim o konuda cok fikrim yok yanlis yonlendirmis olmiymmm .. kimyasal gebelik nasil oluyor :/Merhaba. Benim bir sorum olucaktı. Şuan kimyasal gebelik yaşıyorum ve adetim. Fakat şubat ayında ilk aşılamam yapılcaktı. Bu durumda gitmeli miyim yoksa gitmesem mi aşılamaya karar veremedim ?
Merhaba,Canım nasıl anladın kimyasal gebelik oldugunu
Kimyasalda normal gebelik gibi başlıyor süreç. Beta hcg artıyor iki günde bir sonra kese oluşmadığı için sağlıksız embriyo olmuş oluyor. Beta değerlerin kendiliğinden düşmeye başlıyor. Vücut kabul etmiyor adetle atıyorsun. Şuan adetim zaten.Bi doktorlar gorus canim .. benim o konuda cok fikrim yok yanlis yonlendirmis olmiymmm .. kimyasal gebelik nasil oluyor :/
Cok gecmis olsun .. ama asilamayi dusunebilirsinn cok basit bir islem :)Kimyasalda normal gebelik gibi başlıyor süreç. Beta hcg artıyor iki günde bir sonra kese oluşmadığı için sağlıksız embriyo olmuş oluyor. Beta değerlerin kendiliğinden düşmeye başlıyor. Vücut kabul etmiyor adetle atıyorsun. Şuan adetim zaten.
Benim normalde şubatta olucaktı ilk aşılamam. Şimdi nisana ertelendi bakalım belki kendiliğinden olur. Kısmet..Cok gecmis olsun .. ama asilamayi dusunebilirsinn cok basit bir islem :)
İnsallah canimmBenim normalde şubatta olucaktı ilk aşılamam. Şimdi nisana ertelendi bakalım belki kendiliğinden olur. Kısmet..
Merhaba,
Öncelikle adetim gecikti evde test yaptım pozitif çıkınca hastanede kan verdim oda pozitif çıktı. Değerim her iki günde bir çok güzel artışa geçti. Doktorum keseyi göremedi ve sonra değerlerim düşmeye başladı. Doktorum söyledi kimyasal olduğunu şuan ara ara kan veriyorum sıfırlanmasımı bekliyanladim
Aşılama ücreti ne kadar verdiniz acabaBen Ankara’da Yusuf Aytaç Tohma doktor beyde tedavi gördüm. İlk denememde sonuç pozitif şu an 18 haftalık hamileyim allah ondan razı olsun gözüm kapalı tavsiye ediyorum herkese ilgisi uğraşı motive edişi herşeyeee değerdi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Merhaba arkadaşlar, ben 32 yaşındayım, 4.5 yıllık evliyim benim eşimde de varikosel vardı geçen sene ameliyat oldu, değerleri 80 milyona ulaştı, benim bütün tahliller oldu herşey normal, doktor eşimden dolayı aşılama tavsiye etti, yumurta büyütme ilaçları ve çatlatma ilaçları kullandım ocağın 23 de aşılama oldum, fitil kullandim maalesef tutmadı, adetim geldi, bugün doktora gittik, doktor aşılama ya devam mı yoksa tüp Bebek mi isterseniz dedi, hiç bilmiyoruz dedik, tüp bebek pahali dedi bütçeniz varsa tüp bekbek deneyin dedi yoksa 2 aşılama devam, düşünün taşının dedi, sizce ne yapmaliyim,bu arada İzmir Torbalıda yazıyorumMerhaba arkadaslar , 29 yasindayim 2.5 yillik evliyim eşimde varikosel vardi bir sene once ameliyat oldu 15 milyon olan sperm degeri suan 55 milyona yukseldi .. bizimde hizinda problem vardi diye doktor aşılamayı onerdi ..ilk aşılamami ocagın 9nda oldum oncesinde 12 gunluk yumurta gelistirme ignelerimi vuruldum karnimdan sonra catlatma ignesi ve aşılama..agrisiz sizisiz 5 dakika bile surmedi islem .. asilamadan sonra progestan hap verdi doktor duzenli bir sekilde kullandim.. bu arada bu hapin bas donmesi ,mide bulantisi ve tansyon dusuklugu etkisi olabilecegini soylemisti hemsire . Gunde iki defa kullandim hapi sadece sabah kullandigimda 2-3 saat gectikten sonra bas donmesi sersemlik yapti her basm dongnde bi saat uyudum gecti etkisi ..neyse 9 nda asilama olmustum ve asilamadan bir hafta sonra goguslerim sisti bel agrilarim oldu sirt agrilarim .. hepside hamilelik belirtisi diye cok seviniyordum fakat asilamanin 12. Gununde hafif bi kan geldi akinti icinde yerlesme kanamasi sandim . 14 gunde kahverengi lekelenme hafif pempemsin kanama ve 15. Gunde tamamen adetim basladi...kan kanda gebelik testi yaptrdim cunku kanamam azar azar gelip kesiliyordu .. malesef sonuc negatif...ikinci gunde adetim yogunlasinda dun doktora gittim ikinci asilama tedavime basliyacagm insallah bu defa tutar ..bu arada bu belirtilerle hamile kalanlarda var..ilk asilamadan umidinizi yitirmeyin :)