Aşılama 2.Aşılama sonrası

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İNşallahhTakipteyim Perşembe kontrol bakalım ne olacak sonuç. Teşekkür ederim

İNşallahhTakipteyim Perşembe kontrol bakalım ne olacak sonuç. Teşekkür ederim
Gerçekten çok teşekkür ederim bende budün aradım hastaneyi çok afedersiniz sabah hafif kırmızı pembe renginde peçete de kanama oldu fakat sunan birşey yok hemşire 2 gün daha bekleyin sonra hastanemize gelin kan testi yapalim idrarda şimdi çıkmaz dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın 5 senelik evliyiz 3 senedir uğraşıyoruz

Canım benim inşallahh Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz dualarımızı kabul eder. Çok zor ve sabır isteyen bir süreç. Her dr farklı bir şey söyülüyor. 12. Gün diyen de var 14. Gün belli oluyor diyen de benim doktorum 18. Gün falan demişti adetin gecikince. Sabredemiyoruz ki . Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhh. Daraltma içini. Kafanın rahat olması da önemli.

Kanama var mı yok mu belli değil ağrım sızımda yok anlamadım gitti üzülmemek insanın elinde olmuyor bazen şuan umudum hiç kalmadı desem yeridir yani ama Allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah ne kadar zamandır uğrasıyorsunuz sizde acaba

Yaşım 37 1buçuk yıl önce evlendim o günden beri uğraşıyoruz. Polikistik over im var benim. 2. Aşılama tuttu ama o da kimyasal gebelik sanırım. Değerlerim düşüyor. Çok üzgünümmmm

Tuttu mu sizin benim ilki tutmadı regl oldum bugun:,( 2. Yi yaptırsam mı bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…