• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2.Aşılama sonrası

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tuttu mu sizin benim ilki tutmadı regl oldum bugun:,( 2. Yi yaptırsam mı bilmiyorum..
Kizzz tutmadi benim ikincide ben de hafiften basladi adetm 11. Gunde idrar testi yapmstim. Negatif cikmsti .. bilmyorm ki iyi bi dusun .. ben de tup bebege basliycamda iyi bir arastrmam lazm bakalm napalm nasibmzde yokmus

Benim ikincide tutmadi tup bebek yolu gozuktu :KK43:
Kizzz tutmadi benim ikincide ben de hafiften basladi adetm 11. Gunde idrar testi yapmstim. Negatif cikmsti .. bilmyorm ki iyi bi dusun .. ben de tup bebege basliycamda iyi bir arastrmam lazm bakalm napalm nasibmzde yokmus
allah hakkımızda hayırlısını versın :( bana tüp bebek de olmaz 1.5 yıllık evliyiz..

allah hakkımızda hayırlısını versın :KK43: bana tüp bebek de olmaz 1.5 yıllık evliyiz..daha a

allah hakkımızda hayırlısını versın :KK43: bana tüp bebek de olmaz 1.5 yıllık evliyiz..
Daha yenisiniz canim eger imkaniniz varsa ve sorun yoksa cok bir daha dene istersen .. insan bos beklemektense bir umut oluyor enazindan 🤲 hic uzulme olacak 💚

2. Aşılamada hamile kalan var mı bilmiyorum ki hiç duymadım. Bu tutmayınca çok umutsuuzum 2. De olmaz zaten..
Yani her asilamada ihtimal ayni ama şans artyormus ilkinden kalanda var ikinciden de birazda sans kismet meselesi . Ama iki asilama olunca devletten rapor cikarip tup bebegi ve ilaclari yari fiyatina getirebiliyorsun bilgin olsun canım

Ben yapmam daha yaaa gereksiz masraf k kadar ilac yiyoruz eger sorunnz sebepsiz ze yine sans varda ..
Şükür ki benim de eşimin de sorunu yok ama 2 senedir ugrasıyoruz hastanelerle sonuç alamıyoruz şimdi de tekrar yaptırmak için kararsızım açıkçası😔

Şükür ki benim de eşimin de sorunu yok ama 2 senedir ugrasıyoruz hastanelerle sonuç alamıyoruz şimdi de tekrar yaptırmak için kararsızım açıkçiiyamam

Şükür ki benim de eşimin de sorunu yok ama 2 senedir ugrasıyoruz hastanelerle sonuç alamıyoruz şimdi de tekrar yaptırmak için kararsızım açıkçası😔
Kiyamam canim bizde 3 seneye yakndr evliyiz 1.5 senedir ugrasyoruz .benim esimdebvarikosel vardi bir sene once ameliyat oldu yeni yeni sayisi bayagi iyi ama morfolojide sknti var ileri harekette doktornyne asilama yapti iki defada denedim ama olmadi :/ sebepsiz olanlards şans daha yuksek diye biliyorum . Bi de iki senedir ugrasyosnz ikinciyi yapsan tutmazsa tup bebekte indirim oluyor yariyariyaa hem tedavide hem ilaclarda canim bilgin olsun hic canini sikma 💚

Kiyamam canim bizde 3 seneye yakndr evliyiz 1.5 senedir ugrasyoruz .benim esimdebvarikosel vardi bir sene once ameliyat oldu yeni yeni sayisi bayagi iyi ama morfolojide sknti var ileri harekette doktornyne asilama yapti iki defada denedim ama olmadi :/ sebepsiz olanlards şans daha yuksek diye biliyorum . Bi de iki senedir ugrasyosnz ikinciyi yapsan tutmazsa tup bebekte indirim oluyor yariyariyaa hem tedavide hem ilaclarda canim bilgin olsun hic canini sikma 💚
Bunu yaparsak 3 aşılama olacak beni ama bu sefer o kadar cok umutlandım ki etrafımda herkes cok mutlu oldu hep destek mesajları aldım hep pozitif düşündüm hiç ne gatiflik gelmedi bile aklımın ucuna ama olmadı olmadı olmadı şimdi de tüp bebek mi denesek diye düşünmeye başladım benim yaşım 25 eşim 38 ve zamanımız hızla geçip gidiyo

Bunu yaparsak 3 aşılama olacak beni ama bu sefer o kadar cok umutlandım ki etrafımda herkes cok mutlu oldu hep destek mesajları aldım hep pozitif düşündüm hiç ne gatiflik gelmedi bile aklımın ucuna ama olmadı olmadı olmadı şimdi de tüp bebek mi denesek diye düşünmeye başladım benim yaşım 25 eşim 38 ve zamanımız hızla geçip gidiyo
Kiyamam canim bizi en iyi biz anlarzz artk bana hayal gibi geliyor sanki hamile olmak dusun biz boyleyiz 10 sene 20 sene ugrasan var Allah herkese istyen herkese nasip etsin cidde. Cok yorucu hepimze en hayirlisini versn bizde kavusalm . Bence dene tup bebek ilki olsa gerisi kendlgnden olur insallaahh 🤲 ben de 29 yasndaym esim 27

Kiyamam canim bizi en iyi biz anlarzz artk bana hayal gibi geliyor sanki hamile olmak dusun biz boyleyiz 10 sene 20 sene ugrasan var Allah herkese istyen herkese nasip etsin cidde. Cok yorucu hepimze en hayirlisini versn bizde kavusalm . Bence dene tup bebek ilki olsa gerisi kendlgnden olur insallaahh 🤲 ben de 29 yasndaym esim 27
Allahım kalbimizden geçenleri hayatımıza nasip etsin inşallah 😊 biz umud edelim sabredelim mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler inşallah

Back