• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2.Aşılama sonrası

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Masallah canim cok sevindim Allah bagislasn hepsini :)) yani benim hic cocugm yok ilk asilama da adette gormedgm belirtler olmustu mesela adet oncesi asla bel sırt agrim olmazdi asilamadan sonra oldu hem bel hem sirt kasiklarmda surekli bir harekerlenme vardi hatta gebe oldugumu sanmstm ama sonuc negatif .. bu defa hic oyle olmadi diyorum ya normal sanki asilama olmamism gibi ne diym hayirlisi olsun umudum yok ama umarim tutmustur bu defso

kizlarrr

Canim benim de aşilamamin 13 cu günü beyaz akinti ben de de oldu.o fitilden.hatta yanma ve kaşıntı da yapiyor.12 günden önce belli olmaz.umarim müjde verirsin.
Cok şükür bende yanma kasinti olmadı bugun 7 oldu az daha bekleyim bakiyim 12.gun veya 14.gun test yaparım progestan ne kadar kullanılıyor acaba

Aşılamadan sonra 2 gün duş almıyorum canım birde aşılamadan sonra 15 gün boyunca her akşam yasin okuyup duamı ediyorum hayırlı evlat nasip et diye 3 asilamamda da okudum dua ettim hepside pozitif oldu çok şükür
Canım meraba üzerinden çok zaman geçmiş ama sana sormak istiyorum bugün aşılama oldum pkom var. Doktor dediki yarın ilişki olsun dedim ki eşim nöbette. O zaman bugün olsun dedi. Ama eşim ne yazıkki uyudu ve ilişki olmadı. Kafam çok karışık sende ne zaman ilişki olmuştu doktor ne demişti. İkinci aşılamam üzülmek istemiyorum artık 😔

Canım meraba üzerinden çok zaman geçmiş ama sana sormak istiyorum bugün aşılama oldum pkom var. Doktor dediki yarın ilişki olsun dedim ki eşim nöbette. O zaman bugün olsun dedi. Ama eşim ne yazıkki uyudu ve ilişki olmadı. Kafam çok karışık sende ne zaman ilişki olmuştu doktor ne demişti. İkinci aşılamam üzülmek istemiyorum artık 😔
Uzulme nasipte varsa her turlu olur :) benmde iki asilamam olumsuz oldu bubay tup bebege baslyorum demem o ki stres yapmayn asilama birazda şans işi

Uzulme nasipte varsa her turlu olur :) benmde iki asilamam olumsuz oldu bubay tup bebege baslyorum demem o ki stres yapmayn asilama birazda şans işi
Evet çok doğru canım ama kafam Allah bullak hiç uyuyamadım düşünmekten. Peki sen aşılama günü veya ertesi gün ilişkiye girdin mi doktor dedi mi sanada

Back