• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2.Aşılama sonrası

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benmkde hemen olmasn diyor ama yani bizde yipranyorz gercekten hem ruhsal hem bedensel erkekler o konuda dha rahat bizim o adet kanini gorunce hissetgmzi bilseler hic durmazlae
Ben bugün gittim yine hastaneye tutmamış ve aşılama sürecim bitti şimdi tüp bebek için kurul olacak duş edin onaylansın bari bu sefer güzel sonuç alalım inşallah

10milyar tutuyormuş raporlu 3500 yatıyorsun dediler sadece yarın kurulu bekliyorum bakalım nasıl olacak tüp bebek benim ilk denemem olacağı için tedirginim biraztedirgin o

10milyar tutuyormuş raporlu 3500 yatıyorsun dediler sadece yarın kurulu bekliyorum bakalım nasıl olacak tüp bebek benim ilk denemem olacağı için tedirginim biraz
Tedirgin olma canim asilama %15 ihtimal tup bebek %60 :)

Kizlar merhaba asilamadan sonra kaçıncı gün bu kasık bel ağrılarınız başladı? Ben progestan kullaniyorum fitil olarak gunuzleri beyaz akıntı oluyor fitili gece uyguluyorum akıntı hamilelik göstergesi mi fitilden mi bilemedim 😅bugün asilamanin 6.gunu hafif bas donmem başladı ve sadece tuzlu şeyler yiyorum Tatlı şeyleri midem almıyor oda bugün olmaya başladı

kizlarrr
Kizlar merhaba asilamadan sonra kaçıncı gün bu kasık bel ağrılarınız başladı? Ben progestan kullaniyorum fitil olarak gunuzleri beyaz akıntı oluyor fitili gece uyguluyorum akıntı hamilelik göstergesi mi fitilden mi bilemedim 😅bugün asilamanin 6.gunu hafif bas donmem başladı ve sadece tuzlu şeyler yiyorum Tatlı şeyleri midem almıyor oda bugün olmaya başladı
Canim benim de aşilamamin 13 cu günü beyaz akinti ben de de oldu.o fitilden.hatta yanma ve kaşıntı da yapiyor.12 günden önce belli olmaz.umarim müjde verirsin.

Kizlarrr catlatma ignesinin etkisi kac gunde geçiyor.iki gun önce 2 ye düşmüştü bu sabah erken gebelik testini yaptim idrarda.ikinci çizgi silik cikti.kanda 2 olunca hcg idrar testini etkiler mi?ufffff kafayi yiyecem. Bi aydınlatın beni nolur.

Back