• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2.Aşılama sonrası

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba benim ilk aşılamam tutmadı malesef doktor 14. Gün kesin sonuç verir demişti. 2. Aşılamamı mart ayında olcam Allahım izniyle... Sizde sürekli takipte kalın erken olduğu için değerin düşük çıkması gayet normal tabi.. 2 günde bir 2 katına çıkıyo değerler. Umarım sağlıklı gebeliğiniz vard
Merhaba benim ilk aşılamam tutmadı malesef doktor 14. Gün kesin sonuç verir demişti. 2. Aşılamamı mart ayında olcam Allahım izniyle... Sizde sürekli takipte kalın erken olduğu için değerin düşük çıkması gayet normal tabi.. 2 günde bir 2 katına çıkıyo değerler. Umarım sağlıklı gebeliğiniz vardır. 🤲🏻
İNşallahh🙏Takipteyim Perşembe kontrol bakalım ne olacak sonuç. Teşekkür ederim💐💐

İNşallahh🙏Takipteyim Perşembe kontrol bakalım ne olacak sonuç. Teşekkür ederim💐💐
Gerçekten çok teşekkür ederim bende budün aradım hastaneyi çok afedersiniz sabah hafif kırmızı pembe renginde peçete de kanama oldu fakat sunan birşey yok hemşire 2 gün daha bekleyin sonra hastanemize gelin kan testi yapalim idrarda şimdi çıkmaz dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın 5 senelik evliyiz 3 senedir uğraşıyoruz😔😔😔😔

Gerçekten çok teşekkür ederim bende budün aradım hastaneyi çok afedersiniz sabah hafif kırmızı pembe renginde peçete de kanama oldu fakat sunan birşey yok hemşire 2 gün daha bekleyin sonra hastanemize gelin kan testi yapalim idrarda şimdi çıkmaz dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın 5 senelik evliyiz 3 senedir uğraşıyoruz😔😔😔😔
Canım benim inşallahh Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz dualarımızı kabul eder. Çok zor ve sabır isteyen bir süreç. Her dr farklı bir şey söyülüyor. 12. Gün diyen de var 14. Gün belli oluyor diyen de benim doktorum 18. Gün falan demişti adetin gecikince. Sabredemiyoruz ki . Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhh. Daraltma içini. Kafanın rahat olması da önemli.

Canım benim inşallahh Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz dualarımızı kabul eder. Çok zor ve sabır isteyen bir süreç. Her dr farklı bir şey söyülüyor. 12. Gün diyen de var 14. Gün belli oluyor diyen de benim doktorum 18. Gün falan demişti adetin gecikince. Sabredemiyoruz ki . Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhh. Daraltma içini. Kafanın rahat olması da önemli.
Kanama var mı yok mu belli değil ağrım sızımda yok anlamadım gitti üzülmemek insanın elinde olmuyor bazen şuan umudum hiç kalmadı desem yeridir yani ama Allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah ne kadar zamandır uğrasıyorsunuz sizde acaba

Kanama var mı yok mu belli değil ağrım sızımda yok anlamadım gitti üzülmemek insanın elinde olmuyor bazen şuan umudum hiç kalmadı desem yeridir yani ama Allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah ne kadar zamandır uğrasıyorsunuz sizde acaba
Yaşım 37 1buçuk yıl önce evlendim o günden beri uğraşıyoruz. Polikistik over im var benim. 2. Aşılama tuttu ama o da kimyasal gebelik sanırım. Değerlerim düşüyor. Çok üzgünümmmm

Merhaba arkadaşlar ayın 4nde ikinci aşılamamı oldum ilki malesef negatif .. fakat ilk asilamamda ilkngunden beri hep kasik agrim olurdu kasiklarım batardi ..afedersinz sisknlk gaz sancimda olmustu. Fakat ikinci aşılamamda hicbirsey yok ne agri ne bisy hissetmiyorum progestanda kullanyorum yine .. :/ aşılama sonrasi sizin hissettiklernz neler acaba
Tuttu mu sizin benim ilki tutmadı regl oldum bugun:,( 2. Yi yaptırsam mı bilmiyorum..

Back