- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
- Konu Sahibi Yildiztozu91
-
Kacıncı gundesın cnm?Canim ptesi vercem adet belirtilerim ayni :/
10. Gundeym canim ,:)Kacıncı gundesın cnm?
2 gün sonra idrarda belli olur o zaman10. Gundeym canim ,:)
2 gün sonra idrarda belli olur o zaman
2 gün sonra idrarda belli olur o za
Ptesii kanla test vermeyi dusnyorm :) idrarda tek cizgi gormek istemyorm varsada kanda cikar ama umudum yok canm malesef bakalm butun adet belirtlerm var teoeden tirnaga2 gün sonra idrarda belli olur o zaman
Progestan kaynaklı o, belirtileri karıstırıyor o, benım su an bile adet olcak gıbı sancım var 6. Gundeym dahaPtesii kanla test vermeyi dusnyorm :) idrarda tek cizgi gormek istemyorm varsada kanda cikar ama umudum yok canm malesef bakalm butun adet belirtlerm var teoeden tirnaga
İnsallah pozitftir kuxumProgestan kaynaklı o, belirtileri karıstırıyor o, benım su an bile adet olcak gıbı sancım var 6. Gundeym daha
İnsalllah yüzümüz gülerİnsallah pozitftir kuxumsende oyke hissedyorum
Tamam canmm haber vericemİnsalllah yüzümüz gülerpazartesi bana da haber ver sonucu
Peki 14. Günde değeriniz kaçtı. Benim biraz düşük sanki. Kimyasal mı diye düşünmeden edemiyorum6 ile 12 arası canım yani en sağlıklı 14. günde test yapabilirsin inşallah.
Bende de oldu canım. Mahvetti beni. Kasık bel böbrek ağrısı. Birde şişkinlik , gaz Gece uykudan uyandırdı. Kan tahlilnde biraz enfeksiyon çıktı gerçi benim. Bol su iç dedi doktor. Ama ilk aşılamam da da olmuştu. Bu kadar değildi ama yapıyor yaniTeşekkür ediyorum canım Allah razı olsun. Ben de sana dua edeceğim. Bu arada hoş buldum.yanliz mersk ettiğim bugün 3 cu günüm asilamada.sag kasigimda şiddetli ağrı oluyor. Bacağıma belime vuran.bu siz de de oldu mu?
Bnmde ilknde enfeksyon oldu suan ikincsndeym antibiyotkte verdiBende de oldu canım. Mahvetti beni. Kasık bel böbrek ağrısı. Birde şişkinlik , gaz Gece uykudan uyandırdı. Kan tahlilnde biraz enfeksiyon çıktı gerçi benim. Bol su iç dedi doktor. Ama ilk aşılamam da da olmuştu. Bu kadar değildi ama yapıyor yani
12. Gün 22 çıktı beta hcg 14. Gün 34 çıktı. Gebelik başlamış dedi doktor. Antibiyotik kullanma şimdilik dedi Perşembe kontrole gel dedi. Çok kasık ağrım var enfeksiyon mu regli mi olucam yoksa . Kimyasal gebeliktir diye korkuyorum. Beklemedeyim yaniBnmde ilknde enfeksyon oldu suan ikincsndeym antibiyotkte verdi
Yok tok gebesinn yukselecek insallahhnkuzum12. Gün 22 çıktı beta hcg 14. Gün 34 çıktı. Gebelik başlamış dedi doktor. Antibiyotik kullanma şimdilik dedi Perşembe kontrole gel dedi. Çok kasık ağrım var enfeksiyon mu regli mi olucam yoksa . Kimyasal gebeliktir diye korkuyorum. Beklemedeyim yani
İnşallahhh canımmYok tok gebesinn yukselecek insallahhnkuzum
Yarin 11. Gunum evde idrae tesri var ama korkuyom yapmayaİnşallahhh canımmaman diyim erken test yapma sakın pişman oldum ben. Gıdım gıdım yükseliyo insanı rereddütte bırakıyo. En iyisi 15. Gün bence benim doktoruma kalsa 18. Gün o kadar emek ver uğraş nasıl bekleyeceksek o kadar test yapınca haber et olur mu canım. Bu arada benim ki 11. Gün erken gebelik testinde çıkmıştı. 12. Gün daha da koyulaştı. Ama herkes de aynı olmuyor.Güzel haberler alırız inşallahh
Teşekkür ediyorum canım aydınlattın.bide ben de progestan fitil verdiler vajinadan alıyorum.cok fena kasinti ,yanma ,tahriş ve beyaz bi akinti yapti.doktora sordum ilaç tahriş yapmis olabilir dedi.Bende de oldu canım. Mahvetti beni. Kasık bel böbrek ağrısı. Birde şişkinlik , gaz Gece uykudan uyandırdı. Kan tahlilnde biraz enfeksiyon çıktı gerçi benim. Bol su iç dedi doktor. Ama ilk aşılamam da da olmuştu. Bu kadar değildi ama yapıyor yani
Canim korkma hemen şimdi yap bana da haber ver.benim 7 ci günüm du ben dayanamadım gittim yaptirdim hcg 15.5 cikti.yani.erken yaptirdim.ama kafam karıştı.Yarin 11. Gunum evde idrae tesri var ama korkuyom yapmaya
Bana progestanı famera kullandığım zaman vermişti doktor. Ben içiyordum ama. Başdönmesi yapmıştı duvara tutunarak yürüdüm ilk gün. Meğer ilk zamanlar öyle yapıyormuşTeşekkür ediyorum canım aydınlattın.bide ben de progestan fitil verdiler vajinadan alıyorum.cok fena kasinti ,yanma ,tahriş ve beyaz bi akinti yapti.doktora sordum ilaç tahriş yapmis olabilir dedi.
Yarn sabahbisrar testini deniym bi ama 11. Gunde cikar mi yaCanim korkma hemen şimdi yap bana da haber ver.benim 7 ci günüm du ben dayanamadım gittim yaptirdim hcg 15.5 cikti.yani.erken yaptirdim.ama kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?