- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.151
Acaba adamın parasını mı yemek istiyor ki. Yani araba alınınca az da olsa rahatlamış konu sahibi. Üzerine de yapılsa iyice rahatlardı sanırımŞaşırmana ben daha çok şaşırdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba adamın parasını mı yemek istiyor ki. Yani araba alınınca az da olsa rahatlamış konu sahibi. Üzerine de yapılsa iyice rahatlardı sanırımŞaşırmana ben daha çok şaşırdım.
yazayım yorum dedim en son eşyaları alacaktı boşanacaktı falan ama aynı yorum yazmaya değmez dön dolaş eve dön maveraYazık ya yeniler de ya da konu sahibini tanımayanlar da akıl verecek
Amaaan
Eski konuları şimdi okudum da neyse. Bir şey demeyeceğim. şaşırdım bu adamla hala boşanmamış olmasına
İlk konularını okursan anlarsın derdini. Orda insanlara neler dediğini okursan anlarsın. Boşanan kadın çok korkunç bir yerdeydi gözünde.Acaba adamın parasını mı yemek istiyor ki. Yani araba alınınca az da olsa rahatlamış konu sahibi. Üzerine de yapılsa iyice rahatlardı sanırım
Şimdiye kadar öyle bir şey yapmadı zaten ama bu şiddet olayından sonra bile biraz yumuşak davransa koşa koşa gider Mevera. Akli başına gelmiş falan değil yani.Nerde yalvarıp yakardı ya, ben hafızamdan şüphe ettim şimdi, adam çok rahattı, kendin geleceksin ben getirmicem falan diyordu buna hatta.
Acaba adamın parasını mı yemek istiyor ki. Yani araba alınınca az da olsa rahatlamış konu sahibi. Üzerine de yapılsa iyice rahatlardı sanırım
İşin bu kısmı manipülasyon kokuyor. Kararının kesin olduğundan korkmuş belli.Şu an hep beni suçlayan boşuna evlilik bittrdiğime bana rahat battığına dair mesajlar atıyor.
Darp raporu da var şimdi, direkt boşanma sebebi. Altınlar zaten puf gitti kafadan, bi de başına tazminat çıkacak adamın. Bi de yeni gelen soracak neden boşandın? Dava dosyası orda duruyor, marifetleri çıkacak ortaya.Bu sefer üşenmez yalvarır heralde.Şimdiye kadar öyle bir şey yapmadı zaten ama bu şiddet olayından sonra bile biraz yumuşak davransa koşa koşa gider Mevera. Akli başına gelmiş falan değil yani.
Pazartesi günü. Avukat konusunda çok güvensizlik yaşıyorum. Sanki hiçbiri yeterince ilgilenmeyecek gibi geliyor hep bana. Bir tane buldum tanıdığımız biri. Cuma darp raporu aldım. Dğn gittim evde olmadığında birkaç kıyafetimi daha aldım. Yarın inşallah avukat açaacak ve arayacak
Neredeyse 1 yıldır yokum burada :)Nerde yalvarıp yakardı ya, ben hafızamdan şüphe ettim şimdi, adam çok rahattı, kendin geleceksin ben getirmicem falan diyordu buna hatta.
Profil fotosu bile o zaman bize ithafen koyduğu foto. Ciddiye almak için kendimi zorluyorum ama olmuyorBence gecen seferki avukatla gorus. Hani sabah aksam konusuyordun ve bunlar duzeltilebilecek seyler tavsiyesi vermisti sana hatirladin mi? O avukat cok ilgiliydi bence. Darp raporunu keske alsaydin diyecegim ama almadigina eminim. Uzme kendini barisacaksiniz ben inaniyorum. Eskilerden kim kaldi diye bu sebeple sordun sen bence cunku biraz rahatlamaya ihtiyacin var.
Neredeyse 1 yıldır yokum burada :)