Öğretmen olduğunu ogrendigime çok sevindim. Böyle şeyler yaşayıp maddi gecimimi nasıl sağlarim diyen kadınlar için inanılmaz üzülüyorum çünkü hakikaten. Bence böyle şeylerin bahanesi olmaz, olmamalı. Ikinci kez hatta 3. 4. Kez tekrar aynı şeyleri yapicagindan şüphem yok. Yerinde olsam yaşım da bu kadar genç meslegimde elimdeyken bosanirdim diye düşünüyorum. Allah yardimcin olsun.
Ayrı uyuduğunuz için sıkıntısı olduğunu, ilgisizliğinizle üzüldüğünü , boşlukta olduğunu anlatsaymışya size bu kopartan noktaları yaşamadan.
Ayrı yatmak o adamı yanlışa itmişse bile hiçbir şekilde hakkı yoktu buna. Alıp karşısına konuşmaya aklı mı yoktu ?
Sadece arkadaş siteleriyse bu konuşma, ötesi yoksa, uff bilemedim. Olan çocuklara oluyor.
Söyleyen oldu mu bilmiyorum da boşanırsanız zorunlu hizmetinizi yapmak durumunda kalacaksınız (eğer evlenmeden önce tamamlamadıysanız)
Canım öyle pat diye nasıl gelecek ki senin gittiğin yere?Evet canim farkındayım ama ablam sağolsun sen nerde olursan ben yanına gelir orda doktorluk yaparım cocuklarida aynı krese veririz diyo o evli eside sağolsun çok destek oldu bugun bana
Canım şu an ücretsiz izinde zaten yeni doğum yaptı şimdi onlarida mayısta uzmanlık için tayin istiycekler insallah aynı şehirde oluruzCanım öyle pat diye nasıl gelecek ki senin gittiğin yere?
İnşallah canım..Canım şu an ücretsiz izinde zaten yeni doğum yaptı şimdi onlarida mayısta uzmanlık için tayin istiycekler insallah aynı şehirde oluruz
Hayirli Günler Konu Sahibesi
esin seni aldatmis, af edermisin etmezmisin bilemem.Bu konuda sana direktif de veremem,
ama beni taslasanda bir konuda esine hak vermek zorundayim
Kizimla yatiyorum demissin, bu kesinlikle yanlis.
esin senin Kocan, senden istekleri arzulari olacaktir, ki en dogal hakki.
Ben burda esine sadece seni aldattigi icin kizabilirim,ama kendisine de hak verdim.
Ya herkesin cocugu var, ne olur Kuzum niye kocayi ihmal ederki insan ?
tamamen ters bir durum,yaptigi yanlis olsada beni hic sasirtmadi dogrusu!
Hak veriyorum sizeSohbet sitelerinde bulsun belasını pislik
Boşanın kurtulun
Ama sadece nette kalmamış ki olay telefonunu falan almış diyorum ya çocuğa süt almaya markete giderken bile aramış bugün nette yarın yatakta ne fark eder ki
Şu anda yazlıkta bartin dayım ben o amasradaAslında bende böyle düşünüyorum fakat başka bir yuva hakkında konuşurken biraz daha temkinli olmak istiyorum. Zaten yarım kaldı sözüm , tamamlayamadım. Ne denilir ki, acı çok acı. Çocuk varken iki kere vuruluyor insan ?
Eşiniz nerde şimdi ?
Bu kaçıncı aldatma konusucidden üzüldüm adınıza. 2,5 yaşında bebeğe yapılır mı bu? Ondan ne baba nede koca olur. Kanıtları yok etmeden dava açın. Çocuğu size verirler zaten ama yüklü bir tazminat alın o adamdan. Çeksin cezasını
Aslında bana asıl koyanda bu yatak Odamız gayet iyi kizim zaten 8 de uyur biz eşimle film izler şarap içeriz sadece gece tuvalete kaldırdık sonra orda uyuyakaliyorum hepsi buKızım yatakta istemiyor ne demek gerçekten ? kızınızın kendi yatağında kendi odasında uyumasını sağlamalısınız ilk iş olarak ikincil olaraksa çocuk sahibi olduğu zaman eşinden ilgisini çekip tamamen çocuğuna odaklanan insanların başına geliyor hep bu aldatılma durumları. Adamın ilgiye ihtiyacı var başka bir şeye değil. Yatak odanızı hareketlendirin aranızdaki aşkı canlandırın derim ben. Biraz da suçu kendinde ara arkadaşım , boşandın gittin başka kente daha mı iyi olacak ?
Keşke bide çocuğum olmasaydı ben onun için üzülüyorum