2.5 yaşında kizim var eşim beni aldattı

Neden çocuğun tüm sorumluluğunu üstüne aldınız ki? Erkekleri çok rahat bırakıyorsunuz, hiç sorumluluk vermiyorsunuz,aileleriyle, çocuklarıyla organik bir bağ kurmalarına engel oluyorsunuz; sonra da adamlar böyle bencil, şımarık ve vefasız oluyorlar. Birgün olsun parka götürmemişse çocuğunun geleceğini düşünmeden çapkınlık yapması çok normal. Adam ailenin babası değil de, ev arkadaşınız gibi hissediyor kendini.
Eşiniz iyi bir eş mi diye soracaktım da iyi baba olmayan adamdan iyi koca da olmaz.
Hayat sizin hayatınız.

Öğretmensin ne zaman evlendin ne zaman doğum yaptın ne zaman 2,5 yaşına geldi :KK57: çok acele etmişsin evlenmek için.
Eşinin söyledikleri bahane olamaz, bunlar varolsa bile konuşarak çözebilir. Hiç kimse aldatılmayı haketmez.
Türkiyede genç yaşta sırf cinsel özgürlüğe kavuşmak için yapılan evliliklerin son bulması gerek artık. Konu sahibesi için demiyorum, genel konuşuyorum. Çoğunun sonu hüsran oluyor.

Ya zaten çocuk buyuyene kadar yapabileceğim birsey yok Biraz sabretmelisin çocuk yakında uyanmamaya baslardi zaten

Neden çocuğun tüm sorumluluğunu üstüne aldınız ki? Erkekleri çok rahat bırakıyorsunuz, hiç sorumluluk vermiyorsunuz,aileleriyle, çocuklarıyla organik bir bağ kurmalarına engel oluyorsunuz; sonra da adamlar böyle bencil, şımarık ve vefasız oluyorlar. Birgün olsun parka götürmemişse çocuğunun geleceğini düşünmeden çapkınlık yapması çok normal. Adam ailenin babası değil de, ev arkadaşınız gibi hissediyor kendini.
Eşiniz iyi bir eş mi diye soracaktım da iyi baba olmayan adamdan iyi koca da olmaz.
Hayat sizin hayatınız.

Önce bebek yapamıyorum dedi altını falan degistirmem dedi sonra büyüdü parka çıkarmam durmuyo dedi bi misafir bile geldiğinde yatırım çocuğu diyo ayak bağı ona oluyo sanki

Önce bebek yapamıyorum dedi altını falan degistirmem dedi sonra büyüdü parka çıkarmam durmuyo dedi bi misafir bile geldiğinde yatırım çocuğu diyo ayak bağı ona oluyo sanki
Bebek yapamıyorum derken? Bebeği o istemedi mi?

Bu adamların aldatmak için bin turlu bahaneleri var maşallah rüzgar esse usudum o yüzden sevistim diyecekler az kaldi.

Ama aldatmamak için hic ama hic nedenleri yok mu? Yatakmis çocukmuş hepsi bahanesi. Bu bahanelere inanmis gibi yapip devam edip etmemek ise sizin karariniz...

Bu adamların aldatmak için bin turlu bahaneleri var maşallah rüzgar esse usudum o yüzden sevistim diyecekler az kaldi.

Ama aldatmamak için hic ama hic nedenleri yok mu? Yatakmis çocukmuş hepsi bahanesi. Bu bahanelere inanmis gibi yapip devam edip etmemek ise sizin karariniz...

Bana en çok koyan hadi gece canın sıkılıyor da sabah kızına süt almaya giderken neden madem konuşuyosun insan kizimdan utanır adi bide benden 10 yaş büyük adam sandimda bu ailesini korur kollar diye evlendim

Bana en çok koyan hadi gece canın sıkılıyor da sabah kızına süt almaya giderken neden madem konuşuyosun insan kizimdan utanır adi bide benden 10 yaş büyük adam sandimda bu ailesini korur kollar diye evlendim
Severek mi evlendiniz?

Öğretmen olduğunu ogrendigime çok sevindim. Böyle şeyler yaşayıp maddi gecimimi nasıl sağlarim diyen kadınlar için inanılmaz üzülüyorum çünkü hakikaten. Bence böyle şeylerin bahanesi olmaz, olmamalı. Ikinci kez hatta 3. 4. Kez tekrar aynı şeyleri yapicagindan şüphem yok. Yerinde olsam yaşım da bu kadar genç meslegimde elimdeyken bosanirdim diye düşünüyorum. Allah yardimcin olsun.

Söyleyen oldu mu bilmiyorum da boşanırsanız zorunlu hizmetinizi yapmak durumunda kalacaksınız (eğer evlenmeden önce tamamlamadıysanız)

Ayrı uyuduğunuz için sıkıntısı olduğunu, ilgisizliğinizle üzüldüğünü , boşlukta olduğunu anlatsaymışya size bu kopartan noktaları yaşamadan.

Ayrı yatmak o adamı yanlışa itmişse bile hiçbir şekilde hakkı yoktu buna. Alıp karşısına konuşmaya aklı mı yoktu ?

Sadece arkadaş siteleriyse bu konuşma, ötesi yoksa, uff bilemedim. Olan çocuklara oluyor.

çocuk geceleri hiç uyanmıyor olsa bile içinde varsa yapacaktı bi şekilde..
birde utanmadan suçu karşındakine atıyor ya deli oluyorum.. ümüğünü sıkasım geliyor..
ona çetin midir çalik midir nedir onla mutluluklar dile..

Yok canım hani küçük altını degistiremem dedi beceremezmis[/QUOTrE]
kız çocuğuysa alt değiştirmesi normal olmazdı zaten..anladığım kadatyla çocuğunuz planlı yapılmamış evlenir evlbmez olmuş bu da sizin esinizden uzaklaştırmış fazlasıyla onunda gözü dışarda belli yinede aldatmayi gerektrmiyo bu durum.. sizin yapacağınız bütün kanıtları ilk önce elinizde toplayin ve direk boşanmak istediğinizi söyleyin zaten boyle bir şeyi istemiyecktr Eşiniz sans verirsiniz bir daha boyle birşey yapmaması için ...buda bütün hayatınız boyunca sizin tetikte suphede yasaticaktir çözüm basit nasıl yasamak istediğiniz sizin elinizde ..boşanıp paşalar gibi yaşarsınız ... yada birlikte ama suphede yaşarsınız ...

Son düzenleme:
X