22 yaşında evlendim canım yaÖğretmensin ne zaman evlendin ne zaman doğum yaptın ne zaman 2,5 yaşına geldiçok acele etmişsin evlenmek için.
Eşinin söyledikleri bahane olamaz, bunlar varolsa bile konuşarak çözebilir. Hiç kimse aldatılmayı haketmez.
Maalesef o hak kalktiboşanma sırasında istediğiniz yere tayininiz çıkıyor. hakkınızda hayırlısı olsun.
Amin canimBu aldatma konularina ne yazacagimi bilmiyorum..
Kendi basima bile gelse ne yapacagimi sasiririm sanirim..
Allah yardimcin olsun
Sohbet sitelerinde bulsun belasını pislik
Boşanın kurtulun
Canim gece benim çocuğum çok utaniyo tuvalet eğitimi veriyorum şu an yani kendi kaçtı yataktan gece 2ye kadar eşimle yatıyorum sonra kizimi tuvalete kaldırıp tekrar uyutuyorum yani gece uyuyan bi cocuk olsa zaten bende kendi yatağıma yatarımNasil yani, esiniz yerinle cocukla mi uyuyordunuz hakkaten? O yatak adamla ikinizin, ne demek cocuk istemiyor. Cocuga nerede uyuyacagi ogretilir, o istemiyor diye esle yataklar ayrilmaz.
Tabii ki bunlarin hicbiri aldatmak icin sebep olamaz. Lakin sadece nette yazisma ile kalmis bir durumsa, once iyice bir burnunu surtun, sonra oturup beraber konusup tartin evliliginizi. Herkes kendi hatasini gorup duzetlmeli. Olmuyorsa ayrilik son secenek.
off off ben ona söyledim bir iki aya uyanmaz diye sabredemediAldatmanın neti cartı curtu olmaz aldatma aldatmadır net!
Ne güzel mesleğin var boşver gitsin.
Çetin abi dediği Çağla'dır herhalde Ç ile isim gelmedi aklıma
Şu erkeklerin erkek ismi ile kaydettiği kadınlar kendilerini çok zeki zannediyor bu erkekler hey Allah'ım.Çok eski bir numara bu.
Birde utanmadan seni sulamış hadsiz, o zaman kocası ilgisiz kadınlarda mı sanal sitelere yayılsın?
Tabi ama eğer çocukta biraz rolleri bolusebilseydik o kendini yanlız hissetmedim zaten kızıyla hiç ilgilenmiyor sabah uyandırınca kızıyor aglayinca banada kızıyor o yüzden çocukta babadan korkup bana iyice düşkün oldu gece aglayinca babası yanına gidince daha fazla ağlamaya basliyoBakın aldatmanın tabii ki bahanesi olmaz ama 25 yaşında 2,5 yaşında çocuğunuz varsa siz 21 yaşında fikan evlenmişsiniz yeni evliykrn çocuk yapılmış o yaşta çocuk hala sizinle yatıyor çocuk eşini o yatakta istemiyor diye başka yerde yatıyor bir kopuş var erkekler de elbette cinsellik eğilimi vat kadınlar gibi değiller. Hemen boşanın diyemicem oturun konuşunn ama tekraru olursa affetmeyin derim eşinize ilgi gösterin çıcuğu hayatınızın merkezi yapıp onu dışlanmış hissettirmeyin inşallah düzelir
Ya bu kadın Allah korusun hasta falanda olabilirdi, hemen aynı yatakta uyumuyorlar diye başka kadınlara mı gitmesi lazım? Bu mu yani evlilik sadece seks mi? Zaten kadın çocuğu uyanınca uyutmak için gidiyormuş yanına. Demek ki Allah korusun Allah evladına bağışlasın bir şey olsa yüzüne bakmayacak. Çocuğun bütün sorumluluğunu kadının üstüne yıkmış, aklı fikri yatak keyfinde yok ya!