2.5 yaşında kizim var eşim beni aldattı

O çocuğunuz sizin yoldaşınız. Tekrar bakın ona ve düşünün , bakalım aynı ley geçecek mi içinizden ?
Doğrusu şaşırdım öyle demenize. Tamam çocuk ve anne için çok zor bir süreç fakat ne olursa olsun sizin ve babasının ayrılmadığını hissedeceği şekilde büyütebilirsiniz onu.
Düşünmeyin böyle şeyler..

şöyle aldatılma konularını görünce öyle tiksiniyorum ki o adamlardan.

boşanıp kendine yeni bir sayfa açmak en güzeli olur. böyle karaktersiz biri pişman oldum dese ne fayda

Ben kendi sevgilimden gördüm ki, sorunlu bi ailede buyumektense ayrılmış anne baba olmasi çok daha iyi. Inanin çocukları olduğu için sorunlarina rağmen boşanmayan insanlar hayatlarinin hatasını yapıyorlar. Benim sevgilim de kardeşi de sorunlu ailede buyumeleri sebebiyle çok bariz olmadık huylari sahipler. Kavga etmeyi inanılmaz iyi bilir ikiside mesela, ikiside güven kelimesi nedir resmen bilmiyolar. Benim erkek arkadaşım bu konuda özellikle ilişkinin başında hiiicccc bir fikri yoktu. Güven nedir sakinlik nedir hiç. Zamanla öğrendi, sakinlik konusunda ise hala bocaliyor açıkçası. O yüzden hiç üzülmeyin, eğer kirginliklar yaşamayip evliliginizi normal aile standartlari içinde devam ettirebilicek olsaydiniz mesele yoktu, ama tam tersi ise Sayet, cocugunuz için bi kurtulus kesinlikle. Ne yazık ki yaşayıp görünce ne kadar zor olduğunu daha iyi görüyorum. Sizin kızınız şanslilardan bu yüzden.
Bende aynen

X