- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Yok canım görünmüyor.Feraceden gözüküyor mu?
Sayfa da çıkan reklam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım görünmüyor.Feraceden gözüküyor mu?
Ben sıfır bol piknikle geçen bı haftada ne olabilirki1 haftalık sürenin sonuna geldik yarın bakalım kimler kac kaç puan alacak.
10 üzerinden değerlendirmemiz var.
Onur belgemiz var.
En başarılı olanlarimiz var ?
Acaba ben hangisini cok merak ediyorum sınıfın genel durumuna göre puanlama yapılacak
Niloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
M GeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
#Emma3
H H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
Nolmus nolmus1 haftalık sürenin sonuna geldik yarın bakalım kimler kac kaç puan alacak.
10 üzerinden değerlendirmemiz var.
Onur belgemiz var.
En başarılı olanlarimiz var ?
Acaba ben hangisini cok merak ediyorum sınıfın genel durumuna göre puanlama yapılacak
Niloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
M GeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
#Emma3
H H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
Sınıfta kalmişiz canimNolmus nolmus
Sin8fa en son gelen öğrenci moduSınıfta kalmişiz canim
Kaç kilo verdin evladim diye sorar öğretmen.. benSin8fa en son gelen öğrenci modu
Yarın bakalım nolmusNolmus nolmus
Çaktırma bariKaç kilo verdin evladim diye sorar öğretmen.. ben Eki Görüntüle 2855738
Kilo almadım oretmenim ama vermedimde çünkü hareketliydimYarın bakalım nolmus
Çaktırma bari
Girtlagima kadar yedim ama diyosunKilo almadım oretmenim ama vermedimde çünkü hareketliydim
Yokya öyle de yemedim mesela akşam 6 da yemek yediysem sabah bir muz yiyip 12 de kahvaltı yapıp dengeledim bir öğün sadcee yiyerek ama tattım tabi tıka basa yemesendeGirtlagima kadar yedim ama diyosun
Bende bırakıyorum 5 gün sonra bakalım ne olacakItiraf ediyorum ben de ilk 2 gün istediğim gibi çok sağlıklı beslenemedim.
Ama 3. Gün kendime bir heeeyt nutku çektim.
Sonra başarı elde etmeye başladım
Evwt canım insanın beyninde bitiyor bütün olay. Bende diyeyw karar vermeden önce 2 kişilik yemekle bile bazen doymam ama sağlıklı yaşam ve diyete karar verince aç bile olsam sanki karnım tok hissederim. Ama benim bu hafta adet olmam benim içşn bi talihsizlikti bugün akşam tatlı yedim dayanamadım biter bitmez çok sıkı devam ermeliyim. Hedef olarak 1 ay koymuştum 1hafta zarardayımKendimden çok memnunum sikilasma olduğu için göruntum güzel oluyor.
Ilk 2 gün çok gel git oldum ya bozsam mi
Vermesem kilo nolacak sanki böyle de iyiyim falan nefsim beni kullanmak istedi izin vermedim.
Sen bir sus bakim dedim ben senin kölen değilim sen benim kolemsin senin istediklerini yemicem yapmicam dedim.
Sonuç olarak bu hafta benim için verimli geçti.
1 ay sonra mezun olurum diye düşünüyorum
Insan isterse basaramayacagi hic bir şey yok.
Ama ben yapamam diye bir şey yok.
Yaparsın sen Yaparsın.