- 16 Aralık 2019
- 20.218
- 80.468
- 31
Özelden at canım burdaki arkadaşlara rahatsızlık olmasınBirkac ekran görüntüsü aldim, burdan mi atayim, özelden mi canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden at canım burdaki arkadaşlara rahatsızlık olmasınBirkac ekran görüntüsü aldim, burdan mi atayim, özelden mi canim?
Tuvaletten beri gelemiyoruz ki3 litre su içenler ne sıklıkla wc ye gidiyorsunuz aceba
Burda toplandik işte biz zayıflıyoruzOhh iyimiş bi yerde toplanıp yapsak daha iyi olur
Yarın bir daha tartil bakalım bence değişmiş olur kilon.Ben geldim kızlar,
O kadar dikkat etmeme rağmen aynı kiloda kaldım bugün regl oldum ondan olabilir mi?
Yalniz değilmişimHerif açtırmaz nişanlıyken kapadık bütün sosyal medyayı kk gizli
Burdan at ya biz de görelim.Birkac ekran görüntüsü aldim, burdan mi atayim, özelden mi canim?
Herif açtırmaz nişanlıyken kapadık bütün sosyal medyayı kk gizli
Yalniz değilmişim
İyimiş banada gösterin arada da bakıyımTuvaletten beri gelemiyoruz ki
Bence su değil de tuvalete git gel sporu zayiflatiyor.
Burda toplandik işte biz zayıflıyoruz
Yarın bir daha tartil bakalım bence değişmiş olur kilon.
Yalniz değilmişim
Burdan at ya biz de görelim.
Bol su bol spor bol sağlıklı beslenme ile zayıflıyoruz. Var mısın?İyimiş banada gösterin arada da bakıyım
Diyet listem geldi başlıcam pazartesi. Sporla pek aram yok ya zor geliyor, koşu bandı var evde arada onda koşuyorum işteBol su bol spor bol sağlıklı beslenme ile zayıflıyoruz. Var mısın?
Dans etmeyi seviyor musun bir tane göndereyim sanaDiyet listem geldi başlıcam pazartesi. Sporla pek aram yok ya zor geliyor, koşu bandı var evde arada onda koşuyorum işte
Tuvaletten beri gelemiyoruz ki
Bence su değil de tuvalete git gel sporu zayiflatiyor.
Burda toplandik işte biz zayıflıyoruz
Yarın bir daha tartil bakalım bence değişmiş olur kilon.
Yalniz değilmişim
Burdan at ya biz de görelim.
Bugün yatmadan önce yapmak istediğim
Sabbbaaaagggaaaaa kaadaaarrr3 litre su içenler ne sıklıkla wc ye gidiyorsunuz aceba
Boyları da çok uzun değil ama hoca harici hepsinin yaşı var ha farkettin mi ?İyi, burdakiler bize benziyor bacim bari.
Manken gibi degil, ben gibi azcik kalın bacakları, simdiden sevdim videyu
Ben de adetliyim ama tartılmaya da diyete de devami p e k canım ben bu gün adet oldum. Kendi vucudumu tanıyorum. Adetliyken diyet yapıp tartılmam ama yemeyide abartmam arada tatlı kaçamağı yapabilirim ama ekmek vs yine yok. Bu halde ben bu hafta tartı belirtemicem. Napayım haftaya pazar temizlenirim pazartesi mi tekrar başlayayım
Ödem ?Ben de adetliyim ama tartılmaya da diyete de devam
Ben hep aynıyım sanki hiç anlamıyorum ödemden falan yok herhalde bendeÖdem ?
Bende tartıda fark oluyor canım o zaman ben 1 hafta sonra başlayayım olur mu? Ben yine bitki çaylarımı falan içerim ekmek yemem dikkat ederim yani sadece tartılmamBen hep aynıyım sanki hiç anlamıyorum ödemden falan yok herhalde bende