Hizli etiket yaptım bir kaç arkadasi daha yapamamışim.Bana burdan etiketlerinizin bildirimi gelmemiş kızlar kusura bakmayın. Su içmeye devam
Ben de sahurla beraber bir buçuk litre anca içiyorum ama burasıda iyi oldu eşim sahurda su içerken çok susanmıyor neden o kadar içiyorsun1 buçuk litre içebilirim iftardan sonra fazlası olmuyor.
Sahurda da 4 bardak içiyorum.
Bu bana yetiyor.
Eger bu topik olmasaydı
Iftarda 1 bardak sahurda 1 bardak içerdim.
Şu an arada baya bir uçurum var buna şükür.
Yanar günler yakın.
Yaz kapıda.
Yazın ramazandan sonra
3 litre içmeye özen gösterelim.
Ramazan ayında sahur+iftar= 2 litre içebilmek kafi.
Ama sınır 1 buçuk litre olsun altına düşmeyelim lütfen
Afiyet şifa olsunBen de sahurla beraber bir buçuk litre anca içiyorum ama burasıda iyi oldu eşim sahurda su içerken çok susanmıyor neden o kadar içiyorsundiyor akşam içmediysem sahurda içiyorum açığı kapatmaya çalışıyorum.
Iciom iciom bacim sabah beri baya baya ictim simdi de icem
Is yerinde hep ayakta icmeye alistim ama haklisinSuyumuzu oturarak içelim.
Sağlıklı olanı oturarak içilendir.
Ayakta icme faydadan çok zarar görürsün kuşumIs yerinde hep ayakta icmeye alistim ama haklisin
Daha bir yudum icemedim gidip iciyorum
Bende bir litra anca içiyorum önceden olsa senin dediğin gibi iki bardak anca içerdim hiç migrenim tutmadı bir haftadır şükür çok iyi oldu bu topik1 buçuk litre içebilirim iftardan sonra fazlası olmuyor.
Sahurda da 4 bardak içiyorum.
Bu bana yetiyor.
Eger bu topik olmasaydı
Iftarda 1 bardak sahurda 1 bardak içerdim.
Şu an arada baya bir uçurum var buna şükür.
Yanar günler yakın.
Yaz kapıda.
Yazın ramazandan sonra
3 litre içmeye özen gösterelim.
Ramazan ayında sahur+iftar= 2 litre içebilmek kafi.
Ama sınır 1 buçuk litre olsun altına düşmeyelim lütfen
Çok mutlu oldum .❤Bende bir litra anca içiyorum önceden olsa senin dediğin gibi iki bardak anca içerdim hiç migrenim tutmadı bir haftadır şükür çok iyi oldu bu topik
Salata corba azda ana yemek 3lt su o kadar hafif oluyorki insanAz yemek, bol su
Evet canim, ben de öyle az yemek, bol salata su, devamSalata corba azda ana yemek 3lt su o kadar hafif oluyorki insan