AynenNeyse +18 e giriyor.
Aramizda bekarlar olabilir.
Konuyu kapatalım canikosu
Biraz su görseli paylaşalım ki bu sohbetler geride kalsın bari
Bana herşey seni hatırrletıyooor
Sen nerelerdesin kac gündür yokluğun gözüme çarpıyor hep.İçmeye devam
15 gündür düzenli içiyorum canım, öncesinde içmemiştim. Lipton aldım, tadini sevdimAllah seni ne etmeye çok güldüm gözümde kulağımda canlandı bir an
Vav bitki çayı hazir paketlerden mi ? Ben de düzenli içeyim yeşil çay diyorum ama hiç içemiyorum.
Biraz fayda zarar konuşalım mı?
Günde ne kadar içiyorsun ve düzenli mi ?
Şifalar olsun kuzumSelam Kizlar
Allah’in cezasi omega 3u ictikten sonra Bir litre su ictim heralde
Bahcede bir kedi gördüm, cok kirliydi, su icememis ve yalanıp kendini temizleyememiş diye düşündüm. O kediş için su ve mama aklımda.Kediler köpekler için bir kap su koyalım .
Artık bizler sadece kendimizi değil çiçeklerimizi hayvanlarimizi da duzenli suluyoruz
.
Dışarı markete giderken,
Pazara giderken ,
Çocukları parka götürürken elimizde bis şişe su ve plastik kap olursa bunu alışkanlık edinirsek
Ne güzel olur.
Hayvanlar en çok yazın susuzluktan ölüyor
Amiin hepimize canimŞifalar olsun kuzum
Sağol canım arada bakıyorum. Ramazanda yazmak istemedim. Araba kullanmaya taktım Bi de, işleride askıya aldımSen nerelerdesin kac gündür yokluğun gözüme çarpıyor hep.
Öğrenirsin sen.Sağol canım arada bakıyorum. Ramazanda yazmak istemedim. Araba kullanmaya taktım Bi de, işleride askıya aldım
Hoşgeldin.Geçmi kaldım bilmiyorum ama bende varım kızlar
Bardağımı aldım da geldim
Yaş çok ta boşa geçti biraz. Şöyle diyeyim kızım ehliyet aldı birbirimize öğreterek kullanıyoruzÖğrenirsin sen.
Yaş kaçtı senin?