Ay bugün çok yandım susadım çarşıya indim di tıpkı resimdeki gibi yapıştım çeşmeye iftar vakti
Kizlar suyu az ictigim icin sanirim bobreklerim agriyor gibi
Ayakları üşütmüş olmayasın? Sen kendini daha iyi bilirsin tabii. Önceden böbrek sıkıntın var mıydı?Kizlar suyu az ictigim icin sanirim bobreklerim agriyor gibi
Hemen hemen herkeste oluyor canim, sıkıntı etme. Olduğu kadar.Kızlar ramazan olunca şu düzenim bozuldu çay meyve suyu derken sıvı ihtiyacımızı alıyoruz su daha az içiyoruz yada ben öyleyim
Mesela şuana kadar bir litre anca icmisimdir
Salata corba azda ana yemek 3lt su o kadar hafif oluyorki insan
Evet canim, ben de öyle az yemek, bol salata su, devam
ramazan girince su icemez oldum kizlar ya halbuki oruc da tutmuyorum
O bile hic yoktan iyidir. Istersen 2 -3 bardak üstüne koyabilirsinKızlar ramazan olunca şu düzenim bozuldu çay meyve suyu derken sıvı ihtiyacımızı alıyoruz su daha az içiyoruz yada ben öyleyim
Mesela şuana kadar bir litre anca icmisimdir
Bi an hayal ettim seni öyleAy bugün çok yandım susadım çarşıya indim di tıpkı resimdeki gibi yapıştım çeşmeye iftar vakti
Sana msj var bu demek oluyor kiKizlar suyu az ictigim icin sanirim bobreklerim agriyor gibi
Kilo 64 hedef 59 canım şuan veremiyorum ama ramazan nedeniyle.. koruyorum kilomu sadece asıl diyet bayramdan sonraSiz iyi diyettesiniz yalnız ya oruc oruç maşallah.
kilo kac hedef kac ?
Ramazan da ne kadar zor su icmekSiz iyi diyettesiniz yalnız ya oruc oruç maşallah.
kilo kac hedef kac ?
Aaa olmadı ama neden ki ?
O bile hic yoktan iyidir. Istersen 2 -3 bardak üstüne koyabilirsin
Bi an hayal ettim seni öyleafiyet şifa olsun ama oturarak içelim lütfen
Sana msj var bu demek oluyor ki
Suyu biraz daha fazla icmen gerekiyor
Yoktu aslinda haklisin bu ara dikkat etmiyorum ayaklari usutmus olabilirim cok soguk ev bu araAyakları üşütmüş olmayasın? Sen kendini daha iyi bilirsin tabii. Önceden böbrek sıkıntın var mıydı?
Geçmiş olsun.
Fazla kilolarımiz yok ramazandan sonra topik açalım . Bol sporlu az yemeli çok sulu olanındanKilo 64 hedef 59 canım şuan veremiyorum ama ramazan nedeniyle.. koruyorum kilomu sadece asıl diyet bayramdan sonra
Seninle şu an kilomuz da hedefimiz de aynı. Ben 54 olsam yeter azıcık da et kalsınAsıl hedef, önceki kilom aslinda; 52.
52 olmazsa bile 55 olsun
Gerçekten öyle. Bu topik açılınca su içmem arttı şükür.Ramazan da ne kadar zor su icmek
Su topigindende devam edebiliz aslında spor ve diyet eklerizFazla kilolarımiz yok ramazandan sonra topik açalım . Bol sporlu az yemeli çok sulu olanından
Seninle şu an kilomuz da hedefimiz de aynı. Ben 54 olsam yeter azıcık da et kalsın
Su topigindende devam edebiliz aslında spor ve diyet ekleriz
Bi arkadaşın konusu var "tekrar görüşmeyelim 44 beden diye."Su topigindende devam edebiliz aslında spor ve diyet ekleriz
Evet farkettim cok az icmeye basladim o yuzden oldu sanirim bugun sahura kadar icim bariFazla kilolarımiz yok ramazandan sonra topik açalım . Bol sporlu az yemeli çok sulu olanından
Seninle şu an kilomuz da hedefimiz de aynı. Ben 54 olsam yeter azıcık da et kalsın
Gerçekten öyle. Bu topik açılınca su içmem arttı şükür.
3 litre içmeye başlamıştım her gün. Ramazan girince araya icemez oldum.
1 buçuk litre içince yeterli görüyorum ramazan ayı azla yetinmeyi ayı.
Ama 1 buçuğunda altına düşme be güzelim olur mu?