İftarda 1 bardak su bir bardak ayran içtimVaziyet alın su icmeye basliyoruz
Niloyatospikk Magnifiaque Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara MssPARE L Luina Kahve __Kokusu tugcekb i p e k Cookiie
Başım zonk zonk etiketini görünce gidip su icesim geldi topigi ben açmış olsamda yazmayı unutuyorum bazen.
DevamVaziyet alın su icmeye basliyoruz
Niloyatospikk Magnifiaque Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara MssPARE L Luina Kahve __Kokusu tugcekb i p e k Cookiie
O iş tamamVaziyet alın su icmeye basliyoruz
İftarda 5 bardak içtim sahurda alarmı kapatmışım bu gün bize uzun gecerVaziyet alın su icmeye basliyoruz
1 ltre su 2 çay 1 kahve 1 soda içtim sabahlar olmasın
Ben bardak hesabı yapmadım ama 1 litreye yakın içmişimdir
Tamam biz pistten ayrılalım kapanışı yaptın sen1 ltre su 2 çay 1 kahve 1 soda içtim sabahlar olmasın
Dur la dur daha sahura çok varTamam biz pistten ayrılalım kapanışı yaptın sen