cok ozur dilerim ramazan tamamen aklimdan cikmis kizlar. Lutfen bilerek yaptigimi dusunmeyinhaydi kizlar su icmeye
44 beden çokmuş yaa psikolejim bozulur benimBi arkadaşın konusu var "tekrar görüşmeyelim 44 beden diye."Oraya yazdim birkaç kez. Beraberce o tarafa kacabiliriz de. i p e k
44 beden çokmuş yaa psikolejim bozulur benim38 bedene ilkkez çıktım
Allah razı olsun canım cümlemize güzel ömür yassin yaradanim inşaallahÇok yaşa cicim. Allahim sağlık versin sana uuu
Mâşâallah bârekallah dimeyi de unutmayayım, oh sefan olsun kız, 34-36 beden gez bakalım44 beden çokmuş yaa psikolejim bozulur benim38 bedene ilkkez çıktım
Allah'ım inşaallah o günleri görelim birlikte zatiflayalim dolabım xs s beden kiyafet dolu giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorumMâşâallah bârekallah dimeyi de unutmayayım, oh sefan olsun kız, 34-36 beden gez bakalım
Ne güzel bizler hiç icmiyorduk bu topik sayesinde içmeye başladıkBen çok uzun süredir alıştım 2 lt den fazla içemiyorum
Harikasınız o zaman ❤❤Ne güzel bizler hiç icmiyorduk bu topik sayesinde içmeye başladık
Devamkeeee 4 bardak içildi.Sulara devam efenim
+ 1 devamkeeeeDevamke
Ben zorlaya zorlaya 4 bardak içiyorum susamayayım diyeKimse su icmiyormu huhuuuuuuuuuuuHifaa Cemoos Magnifiaque MssPARE Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara @buralardutluuugu A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k
athena
Haaahaa benim kızımın da oluyor öyle çok komik oluyor..ben düzenli içiyorum sahura kadar uyumadıgim için. tuvalet olayı sıkıntı ama yaa yazarken bile tuvaletim geldiBen zorlaya zorlaya 4 bardak içiyorum susamayayım diyenamaz kılarken karnımdan ses geliyor su sesi
Aynen bi de tuvalete sıkıntısı varHaaahaa benim kızımın da oluyor öyle çok komik oluyor..ben düzenli içiyorum sahura kadar uyumadıgim için. tuvalet olayı sıkıntı ama yaa yazarken bile tuvaletim geldi
Tam uykuya dalacakken kötü ama gitsem mi gitmesem mi o kararsızlık beni bitiriyorAynen bi de tuvalete sıkıntısı vargit gel git gel gece sporu işte
Benim de azaldı su miktarım oruc bitince artarak eminim. O zaman tam gaz 3 litre devam yapicam.Kimse su icmiyormu huhuuuuuuuuuuuHifaa Cemoos Magnifiaque MssPARE Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara @buralardutluuugu A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k
athena