- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Sen de benim gibi erkencisin. 9 aylık mi uyandıGünaydın i p e k canım bende iftardan sonra içmeye çalışıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de benim gibi erkencisin. 9 aylık mi uyandıGünaydın i p e k canım bende iftardan sonra içmeye çalışıcam
Aynen hepimiz kalktık taaa 6 buçuktaSen de benim gibi erkencisin. 9 aylık mi uyandı
Saat 7 de uyandırdi benim küçük numaraAynen hepimiz kalktık taaa 6 buçukta
Aman onlar iyi olsun daSaat 7 de uyandırdi benim küçük numara
Az çalışıyor canim, bir de nodülüm var, zararsiz iyi huyluydu ama kötüye cevirebiliyormus. Geçenlerde cok carpintim vardı, kontrole gitsem iyi olur, çarpıntı korkutuyor.Troid hormonun az mi çalışıyor çok mu ?
Benim de az çalışıyor bazen benim de çarpıntım oluyor. Sanki ruhum içime sığmıyor gibi oluyor.Az çalışıyor canim, bir de nodülüm var, zararsiz iyi huyluydu ama kötüye cevirebiliyormus. Geçenlerde cok carpintim vardı, kontrole gitsem iyi olur, çarpıntı korkutuyor.
Evet virüs korkusu var da yine de gidecegim icimin rahat etmesi icin.Benim de az çalışıyor bazen benim de çarpıntım oluyor. Sanki ruhum içime sığmıyor gibi oluyor.
5 yil önce nodul yoktu yine gitsem mi bilmiyorum.
Şimdi korkudan gidemiyoruz. Hastaneden bir de virüs kaparım diye.
Bana da haber ver muhakkak.Evet virüs korkusu var da yine de gidecegim icimin rahat etmesi icin.
Kalkıyom hemen. Karnım şiş, midede yer yok ama içicem. Sag ol kuzum.
Evet şu ana kadar 1 lt içtimm
Dur yaw insin biraz ,hareket edemezsin mideden anlamsiz sesler geliyor ....ayyy acini hissedebiliyorum suanKalkıyom hemen. Karnım şiş, midede yer yok ama içicem. Sag ol kuzum.
Ne yaptin hortumlami cektin ay afiyet olsunEvet şu ana kadar 1 lt içtimm
Dur yaw insin biraz ,hareket edemezsin mideden anlamsiz sesler geliyor ....ayyy acini hissedebiliyorum suan
1 buçuk oldu yimeeee az yidim suya dayandım şimdi de dondurma yiyom allah affetsinNe yaptin hortumlami cektin ay afiyet olsun