2,5 litre su

Ay harikasin topigin en azimlilerindensin.
ramazan girince araya çok az içtim 1 litreyi geçmedi günlük içtiğim.
şimdi adet olmuşken tekrar 3 litrelik düzenime donucem.

Nasil geçti ağrın olmamıştır inşallah
Günaydın canım 💕 çok iyi geçti ağrım olması şükür 🤭
Dünde bir litre içtim iftarda eşim gazoz almış onu içerken su içmeyi unutmuşum 🤭

Bayramdan sonra, zayıflamak için de yarışmalar var onlara katılmak istiyorum çocuktan sonra yapışıp kalan kilom var beraber katılalım istersen motive ediyor burası insanı 😊
Kac kilosun? Bende 5 kilo bir fazlalık var onu versem değmeyin keyfime 💃

Bayramdan sonra, zayıflamak için de yarışmalar var onlara katılmak istiyorum çocuktan sonra yapışıp kalan kilom var beraber katılalım istersen motive ediyor burası insanı 😊
Sag olun canim ya, ben pek zora gelemiyorum huy olarak, kilo ve yarışma kısmı, spor vs. beni zorlar 😄 kendi çapımda ugrasmak en iyisi benim için.
Ama sizin menü tarziniz hosuma gitti, ben de öyle düşünmüştüm Ramazan icin. 👌🏻☺️

Kac kilosun? Bende 5 kilo bir fazlalık var onu versem değmeyin keyfime 💃
Benimde boyuma göre 10 ama çok cılız oluyorum o yüzden 5 kilo versem yeter benimde az olunca fazlalık vermek daha zor oluyor ben şimdi Ramazan'da korunmaya çalışıyorum ramazan sonu vericem inşallah bir topikte bunun için açarsanız ben sıkı takipte olurum yine 😍

Sag olun canim ya, ben pek zora gelemiyorum huy olarak, kilo ve yarışma kısmı, spor vs. beni zorlar 😄 kendi çapımda ugrasmak en iyisi benim için.
Ama sizin menü tarziniz hosuma gitti, ben de öyle düşünmüştüm Ramazan icin. 👌🏻☺️
Beslenirken en çok ne kilo yapıyorsa uzak durmak lazım. benim düşmanım ekmek mesala çok seviyorum yemeyi bıraktığım an kilo veriyorum zayıfladım diyip tekrar yiyorum artık bu şekilde beslenicem inşallah ekmeksiz...bende sizin aksinize hırs var sanırım daha çok kamciliyor o vermiş ben niye veremem derim sanırım 😊

Böyle etiket görülmedi 🤣 kopyala yapıştır yaparsam olacağı o tabi.
Neyse bazıları doğru olmuş en azından. Düzenleme yapayım bakalım olacak mı 🙈🤭

Annem de bir ara su içmeye sarmıştı, zayıflamak için. Oysa çok kilolu bir kadın da değildir. Neyse sonra hastalandı kendini kötü hissediyordu halsizdi ve kemikleri ağrıyordu. Doktora gitmiş, testler vs yapılmış. Doktor sonuçları görünce, çok mu su içiyorsunuz diye sormuş. Annem de evet, deyince suyu çok içmemesini, vücuttaki vitamin ve minarellerin atıldığını bu sebeple sağlık sorunlarının oluştuğunu söylemiş. O da günde 3 litre su içiyordu ve ona yaramadı çok su içmek, her şeyin fazlası zarar, aman dikkat hanımlar. Bu arada annem 155 boylarında ve 55 kilo civarlarında.

Sularinizi aksatmayin.
Ramazanda en az 1 buçuk litre içmeye özen gösterin.

Bugünlerde oruc tutmuyorum. Tutmayan varsa 5 gün boyunca gündüz etiket yaparım birlikte 3 litre içelim.
5 gün sonra oruca başlayacağım için gündüz etiketi yapamıyorum

Annem de bir ara su içmeye sarmıştı, zayıflamak için. Oysa çok kilolu bir kadın da değildir. Neyse sonra hastalandı kendini kötü hissediyordu halsizdi ve kemikleri ağrıyordu. Doktora gitmiş, testler vs yapılmış. Doktor sonuçları görünce, çok mu su içiyorsunuz diye sormuş. Annem de evet, deyince suyu çok içmemesini, vücuttaki vitamin ve minarellerin atıldığını bu sebeple sağlık sorunlarının oluştuğunu söylemiş. O da günde 3 litre su içiyordu ve ona yaramadı çok su içmek, her şeyin fazlası zarar, aman dikkat hanımlar. Bu arada annem 155 boylarında ve 55 kilo civarlarında.
Fazla su böbrek büyümesine de sebep oluyor.
3 litre çok değil halbuki yaz ayi için.
Cok şaşırdım.
Bana da her doktora gitmeme hamileliklerimde olsun normalde olsun 3 litre su içmeyi önerdi hep.
Ben faydasını çok gördüm.

Ramazandan sonra bu topikte zayıflamak isteyen varsa yeme düzenimizi de değiştirelim.
Spor yapalım.
Benim 5 kilom var fazladan verirsem çok mutlu olacağım.
Ekmeksiz ve şekersiz diyet yapmak istiyorum.
Sekeri meyveden baldan pekmezden alsak kafi.

Fazla su böbrek büyümesine de sebep oluyor.
3 litre çok değil halbuki yaz ayi için.
Cok şaşırdım.
Bana da her doktora gitmeme hamileliklerimde olsun normalde olsun 3 litre su içmeyi önerdi hep.
Ben faydasını çok gördüm.
O kadar çok hastalanmıştı ki yataklara düşmüştü o derece diyeyim... Belki minyon olduğundan 3 lt fazla gelmiştir, bilemiyorum. Ama doktor suyu azaltmasını söylemişti.

X