2,5 litre su

Ben de iki gün aksattım suyu bugün kafam dumanlıydı zorladı baş ağrısı.

O kadar çok hastalanmıştı ki yataklara düşmüştü o derece diyeyim... Belki minyon olduğundan 3 lt fazla gelmiştir, bilemiyorum. Ama doktor suyu azaltmasını söylemişti.
Böyle bir durumu ben de duymuştum. Ama o kadın 8 lt içiyordu. Demek bünyesine yaramamış annenizin. Dikkatli olmak gerekiyor.

O kadar çok hastalanmıştı ki yataklara düşmüştü o derece diyeyim... Belki minyon olduğundan 3 lt fazla gelmiştir, bilemiyorum. Ama doktor suyu azaltmasını söylemişti.
Her bünye bir değil.
Bana doktorum sen kesin icmelisin der sana icme der.
Demekki annene fazla gelmiş 3 litre.
Ben şu içmeye başladığımdan beri kendimi daha dinç ağrısız ve güzel hissediyorum mesela.
Yüzümdeki gözenekler de sıkılaşma gözlemliyorum.
Bu da beni çok motive ediyor.
Burda 3 buçuk litre içtim diyenlere fazla içme azalt diyorum.
Ha en önemli husus suyu ayakta içmek sağlığa inanılmaz zararlı.
O yüzden suyu oturarak içmek gerekiyor.

Benim bir tanıdığım abla zayıflamak için spor yapmış. Bir ayda 10 kilo vermiş. Ama su tuketmemis. Böbrek hasar görmüş.
Sonra karni büyümeye başlamış.

Doktor sen hiç mi su içmiyorsun böbreğini kaybetmek üzeresin demiş.

Yani her şeyin azi da çoğu da zarar.

Lütfen sağlığımız için düzenli yazın en az 2 buçuk litre olacak kadar su içelim. Bu vücutlar bize emanet güzel bakilmadigi takdirde bize kötü tepkiler veriyor.

Ramazanda illa ki 2 - 3 litre içmek zor.
Ama en az 1 buçuk litre içelim.

Beslenirken en çok ne kilo yapıyorsa uzak durmak lazım. benim düşmanım ekmek mesala çok seviyorum yemeyi bıraktığım an kilo veriyorum zayıfladım diyip tekrar yiyorum artık bu şekilde beslenicem inşallah ekmeksiz...bende sizin aksinize hırs var sanırım daha çok kamciliyor o vermiş ben niye veremem derim sanırım 😊
Ekmegi ben de bıraktım sayılır, cook az yiyorum minnacık:)

Annem de bir ara su içmeye sarmıştı, zayıflamak için. Oysa çok kilolu bir kadın da değildir. Neyse sonra hastalandı kendini kötü hissediyordu halsizdi ve kemikleri ağrıyordu. Doktora gitmiş, testler vs yapılmış. Doktor sonuçları görünce, çok mu su içiyorsunuz diye sormuş. Annem de evet, deyince suyu çok içmemesini, vücuttaki vitamin ve minarellerin atıldığını bu sebeple sağlık sorunlarının oluştuğunu söylemiş. O da günde 3 litre su içiyordu ve ona yaramadı çok su içmek, her şeyin fazlası zarar, aman dikkat hanımlar. Bu arada annem 155 boylarında ve 55 kilo civarlarında.
👍🏻

tiroid sıkıntı malesef geçmiş olsun 😔 benim kızım tiroid hastası olarak doğdu ilaç kullanıyor 15 günlük Ken başlanıldı siz tedavi oluyormusunuz
Tekrar gideceğim. Bakayim ne diyecek. Nodülün özelliği değişmiş olabilir diye endişe ediyorum. Çarpıntı oldu 1 hafta kadar çünkü. Dokunacak bir sey mi yedim bilmiyorum ki bu işleri pek.
Allah iyi etsin kızınızı 💚💙♥️

Tekrar gideceğim. Bakayim ne diyecek. Nodülün özelliği değişmiş olabilir diye endişe ediyorum. Çarpıntı oldu 1 hafta kadar çünkü. Dokunacak bir sey mi yedim bilmiyorum ki bu işleri pek.
Allah iyi etsin kızınızı 💚💙♥️
Kızımda olmadan bende bilmiyordum o kadar önemliymiş ki insan vücudu için tiroid ler
ilaç kullanıyoruz biz inşallah duzelicek. üç yaşına kadar düzelmezse ömür boyu ilaç kullanicak.. sizde ihmal etmeyin geçmiş olsun ♥️♥️

Kızımda olmadan bende bilmiyordum o kadar önemliymiş ki insan vücudu için tiroid ler
ilaç kullanıyoruz biz inşallah duzelicek. üç yaşına kadar düzelmezse ömür boyu ilaç kullanicak.. sizde ihmal etmeyin geçmiş olsun ♥️♥️
Evet, kendi küçük, işlevi büyükmüş, vücudun ortestra şefi diyen uzmanlar var ☺️ Bayramdan sonra doktora gitsem ne olduğu belli olur.
Sag olun, sizlere de Allah şifa versin canim 💜💙❤️

Evet, kendi küçük, işlevi büyükmüş, vücudun ortestra şefi diyen uzmanlar var ☺️ Bayramdan sonra doktora gitsem ne olduğu belli olur.
Sag olun, sizlere de Allah şifa versin canim 💜💙❤️
Troid hormonun az mi çalışıyor çok mu ?

Günaydın
161963d81364e2dd6b627936778c33a7--pretty-flowers-ladybugs.jpg

Bu günlerde içtiğim su 2 litre.
Daha fazlasını içemiyorum.
Ama eskiye oranla bu rakam bile beni o kadar mutlu ediyor ki
Önceden toplasan 2 bardağı geçmezdi içtiğim su.
Vücudum hep yorgun gibiydi.
Kollarımın dermanı yok gibiydi.
Daha yaşım 31 ken böyle olursam sonramı düşünemiyorum derdim.
Vücudumu susuz bırakıyormuşum haberim yokmuş.
Goz altlarım mor görünürdü ona bile faydası oldu .
Oruçta zor olabilir su içmek ama en az 1 buçuk litre tuketelim.
Organların dostudur su.
Ama fazlası Organları yoruyor.

Azı karar çoğu zarar 💐

X