Kızzzz sen yanlış anladın galiba depo yapmicaz depodaki yağları yakacagizBen 22 de oglumla uyurum artık sabahta kalkarım engec 5 te uyanir yemek yemeye başlarım depo yapmak lazım
Daha yeni eve gidiyorum pazar alışverişim bitti ancaHahaaaa bayiliiiiii migi
Ben 22 de oglumla uyurum artık sabahta kalkarım engec 5 te uyanir yemek yemeye başlarım depo yapmak lazım
Sen badilcan dolması yaparsan yirimYav gardaşlar yiyenle yemeyen arasında 3 gün varhepümüz ölücük . Gelin bedenimize eziyet etmeyek. Yiyin gitsin gari
Uyanık seni, adım olsun diye pazarda dolasiyon dimiDaha yeni eve gidiyorum pazar alışverişim bitti anca
Yemek yapmadım daha
Namaz kılıcam önce
Nabim
Şu an 8000 adım atmışım pazara dolaşa dolaşa
Yav gardaşlar yiyenle yemeyen arasında 3 gün varhepümüz ölücük . Gelin bedenimize eziyet etmeyek. Yiyin gitsin gari
Sonra ben burda hepinize nagpiyon be yaaaa diye diye gezerim artık, hunim kafamdaKızzzz sen yanlış anladın galiba depo yapmicaz depodaki yağları yakacagiz
Yapmam mı gel şahanem ywter ki gelSen badilcan dolması yaparsan yirim
Kuruyemis, tatlı, tost,kolaNe yicen ki neyi depo yapcan pinos
Ne var zopayı da dadlı niyetine gömerik
sende serdin dükkanı iyice kuzu bu akşam başlıyorum ben yürümeye sende gelUyanık seni, adım olsun diye pazarda dolasiyon dimi
Önce ben yiyip sonra devam ederim olmadı garadutumYapmam mı gel şahanem ywter ki gel
Ucuna çikolata sürsün bari en sevdiğimdenNe var zopayı da dadlı niyetine gömerik
Wıışş aneeyyy, o neydi gızKuruyemis, tatlı, tost,kola
Eveeeeet zeytini yiycem kendi tatli yerim adi zeytin yine yeriimmmNe var zopayı da dadlı niyetine gömerik
Allah'ım sana gelimKuruyemis, tatlı, tost,kola
Kepenkler çürüdü vallasende serdin dükkanı iyice kuzu bu akşam başlıyorum ben yürümeye sende gel
Benimkinde fıstık ezmesiUcuna çikolata sürsün bari en sevdiğimden
Gözüm döndü hicbirsey yemiycen dedi o banaWıışş aneeyyy, o neydi gız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?