- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
sustmÇaktırma kimseye zayıf olduğunu kilondan birdaha bahsetme su kenara saklan içtiğin suya odaklan sadece duyan olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sustmÇaktırma kimseye zayıf olduğunu kilondan birdaha bahsetme su kenara saklan içtiğin suya odaklan sadece duyan olmasın
Şu çok faydalı insanın cildini çok güzelleştiriyor
Neyse kızlar araya çekirdeklerin arasına karışmış Antep fıstığı olsanız da çok da göz önünde olmayın su raporu verin verin gidin anlaştık mı
Bacuuuu 74 olmuşum ben koşturmadan ama sor recim mi yapıyon yok vallahaclara
@Jou
@Kahve __Kokusu
@MssPARE
D u t
@MinnosPrenses
@Ahtapot Anne
Morrmeneksee
@Mintimint
@Catlak-kurabiye
@cevizli tarcinli kek
D Dediyy
@Migim
@Assos32
@ASSOSyal
yardm
@H M
@BereliPenguen
@defne-28
@Chocolita
Arkadaşlar.
Haftalık rapor verilecek.
Her pazartesi sabahı aç karnına tartilip kac kilo verildiği yazılacak.
Sular aksatilmayacak.
Sağlıklı beslenip bol hareket yaparak günlerimizi geçireceğiz.
Kimse kimseyi ezemez üzemez bu topikte.
Kazanan tebrik edilir. Kaybeden daha çok heveslendirilir.
Yarışlarda en çok kilo veren
Haftanın 1. Si seçiliyor. Oscar ödülü kazaniyor .
Eki Görüntüle 2904427
Resimdeki gibi.
Burada sıkı bir arkadaşlık ve dayanışma en önemli özelliğimiz.
Not:
Kendini sev
Nasıl mı?
Guzel beslenerek hareket ederek suyu yudumlarken şükürler ederek.
Tebessümle başladigin bir günün Tebessümle kapanışını yap ve her gece başını yastığa koyduğunda kendine bir şeyleri kisarken aslında çok büyük iyilikler yaptığını kendi kulağına kendin fısılda.
Sizin kocunuz oldum işte bu bana yeter dediyyBu ne ya yaşam koçu olsana sen Nur
BeN duydum
Hep o kaynana yüzünden de mi o mu sende şen mi ondasin ?Bacuuuu 74 olmuşum ben koşturmadan ama sor recim mi yapıyon yok vallaha
Estağfurullah ya olur mu oyle sey.. Sizde fındık gibisiniz dıyelım o zmaan cok zayıflıkta ıyı bırsey deıl. Ama bu benım almıs halim tabi cook sukur yıne de.Neyse kızlar araya çekirdeklerin arasına karışmış Antep fıstığı olsanız da çok da göz önünde olmayın su raporu verin verin gidin anlaştık mı
Kim istemez finali görmek zayıflat beni NurrrrSizin kocunuz oldum işte bu bana yeter dediyy
Finali de güzel görürsem daha ne isterim ki
Tm tm bende sizdenim su onemlı. Suan konumuz suBe
BeN duydum
Kız susEstağfurullah ya olur mu oyle sey.. Sizde fındık gibisiniz dıyelım o zmaan cok zayıflıkta ıyı bırsey deıl. Ama bu benım almıs halim tabi cook sukur yıne de.
He valla o bendeydiHep o kaynana yüzünden de mi o mu sende şen mi ondasin ?
Dur ben tahmin edim önce kesin o sende
Halbuki kendimi gömüyorum ben burdaKız sus
Tm tm bende sizdenim su onemlı. Suan konumuz su
Sen onda olsaydın zayıflardin zaten nasıl da bildim amaHe valla o bendeydi
ama nur kaynım evleniyo şimdi onun koşturması başlar zayıfllarım benSen onda olsaydın zayıflardin zaten nasıl da bildim ama
Demek öyle meneksecim sen şu içmeyi arttır çok az içiyorsan birden yüklenme vücuduna yavaştan ilerle. Diyelim günde 1 litre içiyorsun normalde bunu 2. Gün 1 buçuk 2. Gün 2Halbuki kendimi gömüyorum ben burda
Hadi inşallah güveniyorum sana evinde abur cubur bulundurma gerisi kolayama nur kaynım evleniyo şimdi onun koşturması başlar zayıfllarım ben
Yok kız yok benim büyük kıza alerji yapıyo zaten almam ki. Ama suyy azalttıydım nurum ondanHadi inşallah güveniyorum sana evinde abur cubur bulundurma gerisi kolay
Bak sana en kolay zayıflama yolu söyleyeyim.Yok kız yok benim büyük kıza alerji yapıyo zaten almam ki. Ama suyy azalttıydım nurum ondan
Ben içerim ama hiç ölçmedim ne kadar içtiğimi.. 2, 2,5 rahat vardır.. Sabah açkarnına içerim.. Gece uyanır içerim.. Gün içindede içer durarım..Günde 2 buçuk 3 litre su içmek mecburi.
Kilo sorunun var mı?