- 20 Mart 2011
- 13.821
- 32.374
- 798
Ürolojik muayene oldunuz mu?Şimdi bu topik su içme kontrolü için mi kilo kontrolü için mi?
Ona göre geleceğim de
Aranızda bilenler vardır mutlaka diye soruyorum. Bir bardak su içsem yarım saat sonra tuvalete gidiyorumbu nedenle su içmek benim için ızdırap oluyor. Dahiliye doktoruna sormuştum önemli bir şey olmadığını söylemişti
Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum
Ben de öyleyim.clara inanılacak gibi değil 2 ileri bi geri misali resmen 1 hafta veriyorum 1 hafta alıyorum. Her zayıflıcam dediğimde ne güzel motive olup güzelce sağlıklı bi şekilde verirdim artık onuda yapamıyorum,dönem dönem herşeye hevesim bitiyor adetimin son günleri +1800 çıktı
Umarım ödemdir vermemişsem bile almamış olayımBen de öyleyim.
Bu hafta da almisim
Ama azimle devam.
Kahve kokusu'na yetisecegim, sen de bana katıl
Yok olmadımÜrolojik muayene oldunuz mu?
ben 200 gr vermişimBu hafta +400 gr. durumundayim
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
BereliPenguen
i p e k
defne-28
Ayaklarınızı (ıslatmadiysaniz) ve böbreğinizi üşütmediyseniz bir ürolojik muayene olun, idrar yollarinda enfeksiyon yoksa, stresten olabilmekte, panik ve kaygı sebebiyle de bu sıkıntı ortaya çıkmakta (bakınız ben).Yok olmadım
Tebrikler canımben 200 gr vermişim
Ne güzelBenim kilom iki haftadır stabil canım duraklama döneminde gram oynama yok
Cok degil,clara inanılacak gibi değil 2 ileri bi geri misali resmen 1 hafta veriyorum 1 hafta alıyorum. Her zayıflıcam dediğimde ne güzel motive olup güzelce sağlıklı bi şekilde verirdim artık onuda yapamıyorum,dönem dönem herşeye hevesim bitiyor adetimin son günleri +1800 çıktı
Teşekkür ederim kendimi bildim bileli var olan bir durum. Size de geçmiş olsunAyaklarınızı (ıslatmadiysaniz) ve böbreğinizi üşütmediyseniz bir ürolojik muayene olun, idrar yollarinda enfeksiyon yoksa, stresten olabilmekte, panik ve kaygı sebebiyle de bu sıkıntı ortaya çıkmakta (bakınız ben).
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederimm ben de şarkıyı çok sevdiğim için bu nicki kullanıyorumNickinizi cok seviyorum Ayna şarkısından dolayiMelodiminEsi
Diger sorunuza cevap verecek olursak,
Önce su ve sağlıklı yaşam diye başladık,
Sonra baktik hepimiz kilo vermeyi de istiyoruz, kilo vermek de işin icinde olsun dedik, olay bu sekilde gelişti
Katılmak isterseniz bekleriz, etiket yapiyoruz ara sira birbirimizi, su icmeyi hatirlamak icin :)
ben devam ediyorum bol suyaBu sıcakta suları lıkır lıkır iciyoruz de mi hanımlar
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
H M
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
BereliPenguen
i p e k
defne-28
MelodiminEsi
Evett gayet iyi ilerliyorBu sıcakta suları lıkır lıkır iciyoruz de mi hanımlar
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
H M
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
BereliPenguen
i p e k
defne-28
MelodiminEsi
Klimalı odada oturmak hiç iyi değil bu yüzden su içmek aklıma bile gelmiyor zorla içiyorum her zamanki gibiBu sıcakta suları lıkır lıkır iciyoruz de mi hanımlar
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
H M
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
BereliPenguen
i p e k
defne-28
MelodiminEsi
İçiyoruz da veremiyoruzBu sıcakta suları lıkır lıkır iciyoruz de mi hanımlar
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
H M
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
BereliPenguen
i p e k
defne-28
MelodiminEsi
İçiyoruz vallaBu sıcakta suları lıkır lıkır iciyoruz de mi hanımlar
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
H M
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
BereliPenguen
i p e k
defne-28
MelodiminEsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?