- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
1 kilo cok iyi tebrik ederiz.Kimse duymasın sisttt
Az ye kizartmayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 kilo cok iyi tebrik ederiz.Kimse duymasın sisttt
Enson dün tartıldım -600 vermişim bugün tartılamadım baskülün pili bitmiş
Yok daha yolum var :))Son durak mı?
Tebrikler
58.3 canımKaç?
Tebrik ederim.
Su içme etiketi istiyor musun?
Verdim canım misafir beni bağlamıyor o konuda iyiyim yemeyecegim dediğimde yemem 1 kilo 2 gram vermişim bu haftaSen verdin mi kuzu misafir şeysilerinden ötürü...
Öyle mi dedi tartı Hımm tamam bi bakiyom sonuclara hemen.clara canım tartıdan görenen 800 gr gitmiş bu hafta
EVET CANIMÖyle mi dedi tartı Hımm tamam bi bakiyom sonuclara hemen.
Pare'yi 2 gram'la gectin galibaVerdim canım misafir beni bağlamıyor o konuda iyiyim yemeyecegim dediğimde yemem 1 kilo 2 gram vermişim bu hafta
Ben 65 den 55 e indimDefne, 1 kilodan az verdiysen, Kahve Kokusu 1. olmuş demektir defne-28
Hımm çok güzel harikasınBen 65 den 55 e indim
Ama 6 ay içinde
Geçiyor canım yurumeyince suçluluk bile duyuyorsun yürüdükçe adım sayarini aç oradaki rakamları görünce daha motive olursun. günlük en az 10 bin adım yapmaya çalış birazda yediklerine dikkat edince nasıl gidicek kilolar anlamayacaksinArkadaşla yürüyüşe başladık, toto ve bacak acıları yaşıyorum. Sanırım harekete alışınca geçiyormuş acılar.
Hahaaaaaaa öyle olmuş aslında kıyafetleri çıkarıp bonyo'da yalın bir şekilde tartilmak lazımmış en az 300 gram fark oluyormuşPare'yi 2 gram'la gectin galiba
Teşekkür ederim canımHımm çok güzel harikasın
Haftalik yarışmada kahve'cim birinci galiba.
Teşekkür ederim bu topik sayesinde icmedigim suyu içmeyi öğrendimEki Görüntüle 2883462
Eki Görüntüle 2883464
Tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Kahve __Kokusu
Kilo veren herkesi tebrik ediyoruz
Saol kuzum bu haftada adayım sıkı başladım haftaya
Sen yaparsınS
Saol kuzum bu haftada adayım sıkı başladım haftaya