- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.872
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğünde tatlı yeyip kilo aldimAç karnına 66.25 cikiyorum güzel haber aslında emosum. Ama daha iyisi olabilirdi. Sen neler yaptın?
Denemeye devam minnoş, sen yaparsın azimlisin mâşâallah.allım 60 lı rakamları ne zaman görücem
İşte tatlilar kalmasın, bozulmasın diye düğün evinde yedim. Sürekli hareket halindeydim, çok adım atmışımdır onunla teselli bulayımKız düğünler meyveler bitmez yeme gari iii bu hafta kapiscaktik yaaa niye bozdun diyeti
300 gram almissin kuzum, seninle kilomuz ayniydi gecen hafta.Sabah aç karnına kilom 56.9
Verilen kg bilinmiyor değişken desem daha doğru olur.
inşallah canımDenemeye devam minnoş, sen yaparsın azimlisin mâşâallah.
Çok dişli iki rakip seçtin soyliyeyim Minnosprenses tan kork hele bacımİşte tatlilar kalmasın, bozulmasın diye düğün evinde yedim. Sürekli hareket halindeydim, çok adım atmışımdır onunla teselli bulayım
2 hafta boyunca rakibimsin cicim, hadi bakalim bi sen rakibimsin bi de minnoş, sizi seçtim kendime pikaçular
gördün bak iyi kilo vericiyimÇok dişli iki rakip seçtin soyliyeyim Minnosprenses tan kork hele bacım
Düşersin canım sen ama bir tatlı değildir o bir tatliyla kilo mu alınır kızDüğünde tatlı yeyip kilo aldim
Ama 2 hafta icinde 55'in altina düşecem inş. kendime tepki.
Kralsın canım bizim adımız bile okunmaz yanında birinci belli ikinci kim oluruz ancagördün bak iyi kilo vericiyim
ahahahaahh ayyy utandımKralsın canım bizim adımız bile okunmaz yanında birinci belli ikinci kim oluruz anca
Yiğidi öldür hakkını yeme demişlerahahahaahh ayyy utandım
teşekkür ederimYiğidi öldür hakkını yeme demişler
Bu haftaki hedef kaç canımteşekkür ederim
Emoji yanlış olduBu haftaki hedef kaç canım
kahvem dikkat ediyorum artık ne kadar olursa bazen kaçırıyoru bakalımBu haftaki hedef kaç canım
Yürüyüşu bırakmamak lazım ben daha yurumedim birazdan cikicam canım geceye kadar yokum kk ya girince oturup kalıyorum ben yaakahvem dikkat ediyorum artık ne kadar olursa bazen kaçırıyoru bakalım
bende eve gidince yürüyorum canım nasip olursa yoksa evde spor yaparımYürüyüşu bırakmamak lazım ben daha yurumedim birazdan cikicam canım geceye kadar yokum kk ya girince oturup kalıyorum ben yaa
Sizi seviyem gızlarÇok dişli iki rakip seçtin soyliyeyim Minnosprenses tan kork hele bacım