Egzersiz calisip dinlenmek kasi gelistirmenin en iyi yolu bilio musun?Oo iste bu yaaa gece fln iyi oluyo kızzbide yemekleri az yesek tamamdirr
Tanıdım kız tanıdım gökkuşağımızsınSagol balimmm
Yabanci degilim sizdenim la
Hedef selülitlerden kurtulmak@Niloyatospikk @Minnosssprensess @dut agaci @Catlak-kurabiye @H MCookiie @Minik Meleklerim @morportakal @ASSOSyal @Assos32 Summer-girl @baby girlL @Kahve __Kokusu clara @Hale yada lale @Mintimint @Pembe Lotus @morpapatya_ @BereliPenguen @Ahtapot Anne @N u r MssPARE Jou defne-28
Huuuuu nerdesiniz bakim???
Diyeti asıp tatliya borege gomulmek yok!
Aci cekerek zayiflicaz!
3 lt su en once.
Daha sonra doymadan sofradan kalkicaz!
Sağlıklı ve guzel beslenicez, tabiki egzersiz de yapicaz aci çekmeden olmaz!!! Hadiiii kogusssss uyannnnn
Evettt kuzumm buyüzden leslie yapmak iyi oluyo yorulana kadar yapip birakiyorumEgzersiz calisip dinlenmek kasi gelistirmenin en iyi yolu bilio musun?
Cunku egzersiz sirasinda kas yirtiliyor ve buyumek icin dinlenmeye ihtiyaci var.
Kas buyudukce de yag yok oluyor hali ile.
Vucut guzellesiyor.
Hahahahaha vuu kiz ben kaldiramam meselaKizlar popo icin hip thrust hareketini denemelisiniz. Glute bride diye de geciyor yazin youtoube a.
Ozellikle ayaklarimi duvara dayayip yapiyorum inanilmaz yakiyor cok yakıyor
Aci cekerken beni hatirlayin
Gidiyor inan ki gidiyor benimkiler gitti sayilir.Hedef selülitlerden kurtulmak
O nasıl oluyor ki o ne kiKizlar popo icin hip thrust hareketini denemelisiniz. Glute bride diye de geciyor yazin youtoube a.
Video atayimO nasıl oluyor ki o ne ki
Evettt bunu ben yapiyorumm soguk suyla cok iyi geliyoGidiyor inan ki gidiyor benimkiler gitti sayilir.
Asagida onerdigim hareketi yapin duzenli.
Ve dusta cikarken popo ve bacaklara once cok sicak sonra buz gibi su tutun oneriyorum!
Kan dolasimi hizlaniyor
Şekeri ve ekmeği kesince çoğu şey düşene geliyor zatenGidiyor inan ki gidiyor benimkiler gitti sayilir.
Asagida onerdigim hareketi yapin duzenli.
Ve dusta cikarken popo ve bacaklara once cok sicak sonra buz gibi su tutun oneriyorum!
Kan dolasimi hizlaniyor
Kizlar popo icin hip thrust hareketini denemelisiniz. Glute bride diye de geciyor yazin youtoube a.
Ben nasıl durucam böyle bende bel fıtığı varNormali bu.
Ama ben ayaklarimi duvara dayayip kaldiriyorum kalcami o daha cok etkili oldu bende.
Ona cozumum yok keske olsa da onersemBen nasıl durucam böyle bende bel fıtığı var
Ben yine bildiğimi yapayım en iyisi bu yapacak bir şey yok canım teşekkürlerOna cozumum yok keske olsa da onersem
Sicak su soguk su mevzusunu da yap kalcana.Ben yine bildiğimi yapayım en iyisi bu yapacak bir şey yok canım teşekkürler
Demiyecem tatlımSicak su soguk su mevzusunu da yap kalcana.
Ise yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?