- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
Vitaminlere nasil baktiriyorsun,Günaydın kızlar. İki gündür yazayım diyorum unutuyorum
Geçen vitaminlerime baktırmak için kan verdim. Bi tanesi biraz düşük çıktı. Neymiş bu neden oluyormuş diye baktım nette sonucu atıyorum size
Kan seviyesinde üre düşüklüğü, nadiren rastlanan bir durum olmakla birlikte çoğunlukla düzensiz ve yetersiz beslenme ile ortaya çıkar. Vücudun ihtiyaç duyduğu protein miktarının, alınan gıdalarla karşılanamaması sonucu oluşan bu durum, karbonhidrat bakımından zengin beslenme ile de oluşabilir. Aşırı miktarda su tüketimi, antibiyotik ve anabolik steroid türü ilaç kullanımı, yüksek miktarda radyasyona maruz kalmak da üre seviyesinin normal değerlerin altında seyretmesine neden olur.
Evet proteine yeterince ağırlık vermedim. Aslında güzel başlamıştı diyetim ama biraz bilinçsiz ilerledi. Neyse ki farkına vardım
i p e k nurcum istersen etiket yap düzenli ve dengeli beslenmenin önemini anlatan bir yazı olabilir
Ben öyle isteyince küfür etmişim gibi bakiyo doktorlar,
Ne sikayetin sikintin var da baktiyorsun der gibi 100 tane soru soruyorlar. Gerci haklılar.
Çünkü bendeniz, paranoya ve evham abidesi olmaya adayım.