Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insanin doğru anlaşılması kadar güzel başka bir şey olamazSenin 'begenmedim'ini bile seviyorum hay bacım, çoh bi derin duygular besliyorum sana karşı güldürmelerine ayrı hastayım
Sabitim nurum bu hafta diyet yapamadım
500 gr gitmiş o zman
Gunaydin
800 gram vererek 53,5 olmusum. Hic spor falan da yoktu ustelik. Corba, sebze ve ve salata agirlikli beslendim. Suyumu da iyi ictim.
Cok mutluyum.
Açıklıyorum, az önce tartildim
1.200 vermişim
60 - 58.8 = 1.2 kg
Çok şükür bin şükür mâşâallah
64,400 den 62.800 düşdum kaçamak yok
Kilo vermem durmuştu 3 4 gün hiç oynamadı zalım tartı
60.1 den 59.8e düşmüşüm
Yani 300 gram gitmiş bebeemm ammaaa mezuradan güzel haberler getirdim
97 olan göbikim 94 olmuş
Gunaydın
600 gr alarak 47.200 oldum
Hadi 50ye bisey kalmadi insallah
Haftalik kacamak olarak toplamda 2 dilim baklava, 4 dilim beyaz ekmek yedim. Ekmek mecburen oldu misafirlikte o vardi, bisey diyemedim. baklava tamamen keyfi bir günahtı
i p e k - 600 canım üç gün kızartma ekmek kaçamağına rağmen iyi vermişim. Yalnız dün karın egzersizi yaptım 20 dakika karnım et kesiği gibi ağrıyor ya devam edeyim dimi
+ geldim canım malesef
Sade poğaça olsa iyi o dağın görünen yüzü hiç birini yemedim su ve salata birazda et yedim
Hoca kızdı bana ben yaramaz öğrenciCok severim, otlu, dereotlu tuzlu kurabiye.
Nur begenmedim vermis mesajına
Benim ki bitti
Kac kilosun asosyal metabolizman mi yavaş yoksa diyet ve spor da aksakliklar mi oluyor?i p e k sadece 100 gr vermişim
Buaralar istediğim gibi yürüyemiyorum başkada spor yapmıyorum zaten. Çok sıkı tutmuyorum saldım bu araKac kilosun asosyal metabolizman mi yavaş yoksa diyet ve spor da aksakliklar mi oluyor?
Aşkoo yaa salmak yok devam etcez. Bende arada kaçamaklar yapıyorum ama sonra bol hareketle telafi etmeye çalışıyorm. Yapcaz olcak bu işBuaralar istediğim gibi yürüyemiyorum başkada spor yapmıyorum zaten. Çok sıkı tutmuyorum saldım bu ara
Yavaş vermek daha iyi aslında kurbis, hızlı gidince çabuk geri geliyoAşkoo yaa salmak yok devam etcez. Bende arada kaçamaklar yapıyorum ama sonra bol hareketle telafi etmeye çalışıyorm. Yapcaz olcak bu iş
Aynen canım benim ama pes etmek yokYavaş vermek daha iyi aslında kurbis, hızlı gidince çabuk geri geliyo
Yavaş olsun bizim olsun, yeter ki geri gelmesinAynen canım benim ama pes etmek yok