- 19 Kasım 2020
- 22.001
- 48.075
- 548
Isınma genelde leslie yapıyorum oda ısınma yaparak başlıyor ya da YouTube den bişeyler seçiyorum. Soğuma için de yine aynı rastgele yapıyorm tek Bi kişinin yaptığına odaklanmıyorum çünkü herkes farklı farklı yapıyor en azından diğer kaslarımı da açmış olayım diye düşünüyorumIsınma soğuma napiyon ki kurbiş
Hee tamam bende Bi köşede ağlıcaktımSana dimedim kuzu şişman diye söze dedim çoğunluk ondan kullanıyor ya bu sözü
Doğru diyom ama dene bak bu hafta sıkı bir diyet yap anlicaksin demek istediğimiAyyy s3n ne güzel şeyler söylüyorsun öyle kahvem yaa
Resmi talibim ama atttt atttHee tamam bende Bi köşede ağlıcaktım
Uuuu baby baby the wild world dermişim şarkılı ben deWuuuu u beybi
Geçen haftani unutmadik kuzu, harikaydin üzülme, nasil diyorlar devamkee
O güzel tavuklu neyin salatalarla açsan aşk olsun sana kahve, ben napam, salata kültürüm bilem yok, olsa da üşengeclikten yapmam herhalAcım kuzu aççç o kadarda olsun günlerdir ot çöp yiyorum ...taktım kafaya vericem 0 5 kiloyu
Sen alarak gel, ben vererek geleyim 50'de buluşalımGunaydın
600 gr alarak 47.200 oldum
Hadi 50ye bisey kalmadi insallah
Haftalik kacamak olarak toplamda 2 dilim baklava, 4 dilim beyaz ekmek yedim. Ekmek mecburen oldu misafirlikte o vardi, bisey diyemedim. baklava tamamen keyfi bir günahtı
Sen alarak gel, ben vererek geleyim 50'de buluşalım
Semiz otunun faydalarini oku canım internetten ,hemen alıp yemek isteyeceksin. şimdi onu birde yoğurtllayip yiyorum çok lezzetli oluyor ikide salatalık doğra içine enfes bir tatO güzel tavuklu neyin salatalarla açsan aşk olsun sana kahve, ben napam, salata kültürüm bilem yok, olsa da üşengeclikten yapmam herhal
Sen iyi cok iyimâşâallah.
Bu arada hepinize bi mâşâallah bârekallah çekem de herkes iyi olsun, ekibin gayreti, ruhu yerinde olsun bakam
Aynen canım devam bakalımGeçen haftani unutmadik kuzu, harikaydin üzülme, nasil diyorlar devamkee
Ah ben ona bayilirim da bizim mahalle pazarina gelmiyor niyeyseSemiz otunun faydalarini oku canım internetten ,hemen alıp yemek isteyeceksin. şimdi onu birde yoğurtllayip yiyorum çok lezzetli oluyor ikide salatalık doğra içine enfes bir tat
+ geldim canım malesef@Niloyatospikk
@Minnosssprensess
@dut agaci
Catlak-kurabiye
@H M
Cookiie
@Minik Meleklerim
MGeyikliGece
@renksizgokkusagi
@ASSOSyal
@Assos32
Summer-girl
@baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H @Hale yada lale
@Chocolita
@Mintimint
@Pembe Lotus
M @morpapatya_
5BereliPenguen
@Ahtapot Anne
i p e k
Tartıldıniz mi kizlar?
Sonuçları alayım?
Aaa üzüldümAh ben ona bayilirim da bizim mahalle pazarina gelmiyor niyeyse
Ne oldu+ geldim canım malesef
Dikkatte ettim aslında canım ama bilmiyorumki noldu ödemmidir. Yoksa dikkat ettiğimi sandım kaçırdımmı noldu anlmadımNe oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?