- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Kahvemmmmm masallasi sanaGeçen haftada sen bizi kiskandirmistin kuzu sıra bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvemmmmm masallasi sanaGeçen haftada sen bizi kiskandirmistin kuzu sıra bizde
Acım kuzu aççç o kadarda olsun günlerdir ot çöp yiyorum ...taktım kafaya vericem 0 5 kiloyuKahvemmmmm masallasi sana
Çok haklısın, aç kalmadan gitmiyo kahvem yaaAcım kuzu aççç o kadarda olsun günlerdir ot çöp yiyorum ...taktım kafaya vericem 0 5 kiloyu
Diğer hafta görüşürüz dicem de kız bende fazlalık kalmadı anam valla Bi göbek çevresinin gitmesi lazım az da döt varda dursun oda yafGeçen haftada sen bizi kiskandirmistin kuzu sıra bizde
Hadi tartiyi değiştirDiğer hafta görüşürüz dicem de kız bende fazlalık kalmadı anam valla Bi göbek çevresinin gitmesi lazım az da döt varda dursun oda yaf
Bitanem göbek için hareketler var benim belim sıkıntı olduğu için yatarak yapılanları yapamıyorum korse takıp ayakta olan hareketleri yapıyorum. Eğer ısınmadıysam önce ısınma hareketleri sonra onlar sonra da soğuma hareketleri. En çok soğuma hareketlerini seviyorum meditasyon gibi oluyor.Nasıl, hemen anlay
Of şu hareket yapma işi cok zor geliyo banaBitanem göbek için hareketler var benim belim sıkıntı olduğu için yatarak yapılanları yapamıyorum korse takıp ayakta olan hareketleri yapıyorum. Eğer ısınmadıysam önce ısınma hareketleri sonra onlar sonra da soğuma hareketleri. En çok soğuma hareketlerini seviyorum meditasyon gibi oluyor.
Ha bide leslie de yapıyorum onun hareketleri de zorlamıyor beli
Görmeden birşey diyemem kuzu azucuk vardır belkiDiğer hafta görüşürüz dicem de kız bende fazlalık kalmadı anam valla Bi göbek çevresinin gitmesi lazım az da döt varda dursun oda yaf
Bende öyle sadece yürüsem diyordum ama bunlar olmadan göbek gitmiyor. Dediğim gibi o kadar saçma Bi vücudum var ki her yerim aktı gitti göbek ben burdayım diyor ama bunlarda oda iyice azaldıOf şu hareket yapma işi cok zor geliyo bana
Kuzu senin hareket yapmaya ihtiyacın yok bence zaten düzenli yürüyon birazda destekle diyetle çok rahat verirsin benceOf şu hareket yapma işi cok zor geliyo bana
Azcuk ya o yemeğin salçalısı misali kalsın giderse diye tırsıyorumGörmeden birşey diyemem kuzu azucuk vardır belki
Şişman tesellisi o kuzuAzcuk ya o yemeğin salçalısı misali kalsın giderse diye tırsıyorum
Akşam kayısı yiyim benBenim tuvalete çıkamama sıkıntım cok oldugu icin hurma ve kayisiya basladim, o bile vücudu hafifletti Erik beni durdurur, calistirmaz sizi bilmiyom :)) Minnosprenses i p e k
@Niloyatospikk
Minnosprenses
@dut agaci
Catlak-kurabiye
@H M
@Mimariye
@Minik Meleklerim
M GeyikliGece
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
Meybuz
@Summer-girl
@baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H @Hale yada lale
@Chocolita
@Mintimint
@Pembe Lotus
M @morpapatya_
5BereliPenguen
@Ahtapot Anne
i p e k
Tartıldıniz mi kizlar?
Sonuçları alayım?
Şişman mııı ayarlayım da özelden resim atim azcuk işteŞişman tesellisi o kuzu
Bak bunun 3 tane videosu var bide başka Bi kadın çıkıyor. Ayakta karın egzersizleri yazınca çıkıyor bunlar canın hangisini isterse. Ama ısınmayı ve soğumayı unutma ASSOSyal
Sana dimedim kuzu şişman diye söze dedim çoğunluk ondan kullanıyor ya bu sözüŞişman mııı ayarlayım da özelden resim atim azcuk işte
Ayyy s3n ne güzel şeyler söylüyorsun öyle kahvem yaaKuzu senin hareket yapmaya ihtiyacın yok bence zaten düzenli yürüyon birazda destekle diyetle çok rahat verirsin bence