- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Gitmiştir oho coktanEki Görüntüle 2857054
Azcuk hava atim de gidim şurada
Çarşıda işlerim vardı oraydı buraydı derken sonuç bayramda yediğim lokumlar gitmiş midir
Ayaklarına sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmiştir oho coktanEki Görüntüle 2857054
Azcuk hava atim de gidim şurada
Çarşıda işlerim vardı oraydı buraydı derken sonuç bayramda yediğim lokumlar gitmiş midir
Canım kilo ne kadar fazlaysa verilende o kadar fazla oluyorben 10 kg versem balık etli oluyorum hiç rahatsız edici fazlalığım olmadan.Ben çok zayıflığı kendimde sevmediğimden. Ama aramızda verilecek kgsu az olupta yinede fit olmak isteyen arkadaşlar az veriyordur.Mesela zannediyorum ki ben hızlı verip sonra yavaşlıcam amaaa yinede olsunn sonuç - olduktan sonra gram gram versemde olurKimse moralini bozmasın.
Ben de en basarililar arasında değilim.
Bu hafta böyle geçti.
Herkes elinden geleni yaptı.
Azimler artıyor.
Başarılar bulaşıcıdır. Başarılı olanlar diğer insanlara sen de basarabilirsin mesaji verirler. Imkansiz olmadığını gösterirler.
Haftaya dengeler değişebilir.
Pazar günü sabah herkes bildirim yapsın ne kadar kilo verdiğini yazsın.
Pazartesi yeni bir gün yeni bir başlangıç olsun.
Herkes 1. Olma adayıdır. Şu an hepimiz eşitiz.
İnsanın kendisi ile yarışması en güzeli aslında.Canım kilo ne kadar fazlaysa verilende o kadar fazla oluyorben 10 kg versem balık etli oluyorum hiç rahatsız edici fazlalığım olmadan.Ben çok zayıflığı kendimde sevmediğimden. Ama aramızda verilecek kgsu az olupta yinede fit olmak isteyen arkadaşlar az veriyordur.Mesela zannediyorum ki ben hızlı verip sonra yavaşlıcam amaaa yinede olsunn sonuç - olduktan sonra gram gram versemde olur
Bir müddet sonra önüne geldiğinde bu neymiş diye aval aval baktığın günler de gelecek beyin o kadar istemeyecek yani.Size bi sey diyecegim.
Geçen 1 haftanin sonunda şekersiz tatlısız ölmediğimi, yasayabildigimi anladım
Gercekten mi? Ne ara geldiniz kızım? Siz daha önce mi bıraktıydınız?Bir müddet sonra önüne geldiğinde bu neymiş diye aval aval baktığın günler de gelecek beyin o kadar istemeyecek yani.
Renksiz ve ben o aşamaya geldik mesela
Ahhhh gülim mi ağlayim mi hiç 3 kg falan için diyet yapmadım hayatım boyuncaalabildiğimin sonuna kadar alıp dank etti heptam dal gibi olmam için 14kg ama benim kendimi sevdiğim gibi olmam için 10 kg vermem lazım. Kök salacam o zaman bu gruptaİnsanın kendisi ile yarışması en güzeli aslında.
Mesela benim burada vereceğim en fazla kilo 3.
Bugün 57 leri gördüm. 54 olsam durucam .
Ama gram vermek bile beni mutlu ediyor. 1. Olmakta da gözüm yok. Önemli olan motive olmak ve pes etmeden az çok demeden bu yolda yürümek.
Burda 1. Olanı seçmek azimleri görmek fazla kilo verenleri duymak beni aşırı mutlu ediyor.
Herkes faydalansin herkes sağlıklı kilolara ulaşsın maksat eğlenceyle olması
Ben her yıl az kilo alsam bile hemen diyete giriyorum.Gercekten mi? Ne ara geldiniz kızım? Siz daha önce mi bıraktıydınız?
Ama ben kendimi biliyorum eğer dikkat etmezsem kilo cok hızlı bir şekilde gidiyor.Ahhhh gülim mi ağlayim mi hiç 3 kg falan için diyet yapmadım hayatım boyuncaalabildiğimin sonuna kadar alıp dank etti heptam dal gibi olmam için 14kg ama benim kendimi sevdiğim gibi olmam için 10 kg vermem lazım. Kök salacam o zaman bu grupta
Ah işte benim o gözler kör olunca kilo alacağımı bilsemde yerimmmm.sonra tatlı tatlı yemenin .......Ama ben kendimi biliyorum eğer dikkat etmezsem kilo cok hızlı bir şekilde gidiyor.
Bu aylarda yine bir kilo artışım olmaya başladı devam ederdi ben engel olmasam.
Ben hep kiloyu birikmiş bulaşığa benzetirim.
1 günlük bulaşığı mi daha çabuk ve erimeden yıkarsın yoksa 10 günlük bulaşığı mi?
Ben hep böyle düşünürüm.
Her konuda böyleyim.
Biriktirmeyi sevmiyorum
Kız bir de kaçıp duruyorsun ne güzel kg vermişsin. En basarililar arasına girmişsin sen var ya senAYYY ben on günde 1.200 vermişim çıldırıcam i p e k
O zaman senin hedefi küçükten tutalım mi 5 kilo ver nasıl olur?
5 e yaklaşsam yeter gibi canım.yardımın için gerçekten teşekkür ederim burda motive olmam bile yetiyor bana inan.O zaman senin hedefi küçükten tutalım mi 5 kilo ver nasıl olur?
Yeni eğitim tamamlandı bizim de .Güne 1 lt su ve kğ almadan başladım
Kahvaltıda bol domts,salatlk yedim . Şekersiz çay
Öğle 2 3 kaşık makarna
Akşam 2 içli köfte
Salatalık,taze nane,yoğurtlu smoothie
Toplam 3lt geçti su.
Oğlanın bezini çıkardım 1 kere koltuğa,1kere çocuk odasının duvarına yapmış evi dip bucak temizledim. Yaneee sporun babasını yaptım
i p e k
Ben açık şekilde söyledim 64 kiloyum diye aşk olsunTopigin yaramaz civcivler etiketini de yapmazsam olmaz
@Chocolita
Kahve __Kokusu
ASSOSyal
Devlet sırrı gibi kilolarını sakliyorlar
Pedometre canım adım sayar diye yaz çıkıyor..Canım hangi uygulama
Sağol canım❤Pedometre canım adım sayar diye yaz çıkıyor..