Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben utanarak söylüyorum gün içinde içtiğim su toplam 3 bardağı geçmiyor.3 litre baya uzak bana ama 1.5 litre icmeye calisiyorum
Yalniz degilmisim cok sukur bos su icmesi acayip zor geliyor banaBen utanarak söylüyorum gün içinde içtiğim su toplam 3 bardağı geçmiyor.
Ama istersek bence olur.
Saatte bir etiket yaparım ben de içerim artık.Yalniz degilmisim cok sukur bos su icmesi acayip zor geliyor bana
2 gundur 1 litreye zorluyorum
Yavas yavas ilerletmeye calisiyorum
Super hadi basliyorum aksam yazarim kac ictimSaatte bir etiket yaparım ben de içerim artık.
En çok kendime iyilik yapıyorum sanırım
Hadi git iç hemen
Hazir okumusken ben bi su icip geliyorum
Suyunuzu şimdi ictiyseniz 1 saat sonra burada etiketleyip yine su içmeniz istenecek.katilabilirim, en büyük derdim ..dun 1 bardak ictim sadece
Çok ihtiyacım olan bir motivasyon, teşekkür ederim Ben de varım, henüz sadece yarım bardak içtim şaka gibiNiloyatospikk
R rana20
BereliPenguen
Drderdimderin
clara
Mikan
En son iletişime geçtiğim arkadaşları etiketledim.
Var mısınız benimle her gün 3 litre su içmeye?
Bildirim gelse bile gidip 1 bardak fazladan su içsem o bile kar benim için.
Bende günde 2 litre içiyorum 3 yaptığım çok nadir oluyor suyu tatlandırarak içmek daha eğlenceli oluyor sende deneyebilirsin canım ben suyun içine limon damlatıp incecik bir dilimini de içine atıp içiyorum daha lezzetli oluyor hemde suyu alkali yapıyor aklında olsunNiloyatospikk
R rana20
BereliPenguen
Drderdimderin
clara
Mikan
Suyu eğlenceli hale getir canım içine elma dilimi at çubuk tarçın at limon damlat damak tadına göre lezzetlendir öyle daha güzel içiliyor ben alıştım limonla içmeye şimdi sada suyun tadı bi garip geliyorYalniz degilmisim cok sukur bos su icmesi acayip zor geliyor bana
2 gundur 1 litreye zorluyorum
Yavas yavas ilerletmeye calisiyorum
Harikasın neden olmasın yaparımBende günde 2 litre içiyorum 3 yaptığım çok nadir oluyor suyu tatlandırarak içmek daha eğlenceli oluyor sende deneyebilirsin canım ben suyun içine limon damlatıp incecik bir dilimini de içine atıp içiyorum daha lezzetli oluyor hemde suyu alkali yapıyor aklında olsun
Canım ben 2 litre hedefime ulaşsam öpüp başıma koycam ilk hedefim 2 litre olarak başlayım canım ben kışın bir türlü içemiyorumNiloyatospikk
R rana20
BereliPenguen
Drderdimderin
clara
Mikan
Birde boyle deneyim canimSuyu eğlenceli hale getir canım içine elma dilimi at çubuk tarçın at limon damlat damak tadına göre lezzetlendir öyle daha güzel içiliyor ben alıştım limonla içmeye şimdi sada suyun tadı bi garip geliyor
Şu an gün içindeki 2. Bardağı içiyorum ama yavaş yavaş.Canım ben 2 litre hedefime ulaşsam öpüp başıma koycam ilk hedefim 2 litre olarak başlayım canım ben kışın bir türlü içemiyorum