Yaşadıkların gerçekden hiç kolay değil allahım öncelikle yardımcın olsun.
Yorumlara bakarken,bir arkadaşımızın her erkek evlendiğinde değişiyor galiba artık buna inanıyorum dediğini okudumda şaşırdım ve üzüldüm.
Bir kadın istediğinde yaptıramıyacağı hiç bir şey yoktur.Önemli olan erkeği yönetmeyi bilmekde.
Bırak eşin onun her istediği oluyor sansın ama evi yöneten kadındır.(Tabiyki bu karşılıklıklı anlayışla,hoşgörü,sevgi ve saygıyla olacak bir şey.Adam hödükse yapacak bir şey yok)
Senin hatan aman sorun yaşanmasın diye sürekli alttan alıyor olman.
Afedersin ama resmen eşinin k..nı kaldırmışsın.Sen her şeye tamam dedikçe eşin kendini kaf dağında görüyor,bulunmaz hint kumaşı sanıyor.
Kaybetme korkusunu yaşaması lazım bence.
Cinsel sorunlardan da bahsetmişsin.İlişki sırasında kendine müdahale etmesi normal değil,sorun yaşıyor ve senden saklıyor olabilir.
Belliki bunun acısınıda senden çıkarıyor.Normal olan karşılıklı zevk almakdır,bunu sağlamakda erkeğin elinde.
Bende 1 yıllık evliyim.
Düşünüyorum eşimle flört döneminde nasılsak evlendiğimizdede öyleydik.
Halada öyleyiz.Hamilelikle birlikde ilgisi daha da arttı diyebilirim.
Eşim her ilişkiden sonra bana teşekkür eder bu 1 yıldır böyle.
Karşılıklı olması için elinden geleni yapar,ve hiç bir zaman zorlamaz.
Her konudada yardımcıdır çok şükür.
Bunları özellikle yazıyorum ki,şu anda flört aşamasında olan yada sözlü nişanlı olan arkadaşlarım kendilerini korkutmasınlar.
Normal olan bu,eğer böyle değilse sorun vardır demekdir.Evlilikle kişiler değişecek diye bir kural yok olmamalı.