2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklarıyla dolu:(

Bu çok olumlu evliligini kurtarmaya bak diyen arkadaşlar işte siz her zaman kaybetmeye mahkumsuzunuz işte bu yüzden hep çantada keklik nasıl olsa her hatamla yanımda diye düşünen kadınlarsınız kusura bakmayında burda ap açık çok büyük problem var konu sahibi arkadaşıma gerçekten çok üzüldüm ya daha evliligin başı diyosunuz 4 yıl sevgili dönemi 2,5 yıl evlilik var arada işk başlarda bu şekild eolan bi ilişki daha sonra nasıl güzel bi şekilde sürebilirr yapmayın

bune ya kabus gibi :KK43: ıyı sabır var sende ben olsam simdi ya oldurmustum gırlaklamıstım bu adamı yada bosamıstım tobe yarabbım ya !! Asırı sınır oldum bu nedır ya kolemısın sen adamın hareketlerıne bak :KK47: Bu adamı bu hale sen getırmıssın nasılmı ? Eminim guzel bakımlı bı bayansın anlattıklarından ne cıkıyo bılıomusun asırı guvensız oldugun oz guvenın sıfır esınn ne dusundugunu yazıyım dırek : Ya guzel bakımlı calısan kulturlu bı kadın bı karıyerı bı meslegi var unıverste mezunu olmasına ragmen benle evlendı aılesı cok ıstememesıne ragmen umursamadı ben anakuzusuyum bunuda kladırıo ailemin nısanlıykende dugunden snrada yaptıklarına he boyun egdı eeee bu kadar yönlü bi kadın benım kıcımda bunları yapmama ragmen kosuosa demek kiiiiiiiiiiiii beeeeeeeeeeeen alaın delon'uuuuuuuuuuuuum bana karımı yok yaaaaaaa vahahaha diyerek göbegini kasıyodur adım gibi eminim . Su an onun gozunde acız ne yapsa susup oturucak zavallı aciz özguvenı sıfır bi kadınsın o yuzden sana istedıgını yapıo suna bak ya !!ona bıraz kim oldugunu işinegelmedıgınde cekıp gıdebılecegını meslek sahıbı ayaklarının uzerınde duran ve cooooooooooooook daha ıyılerını hakeden bi kadın oldugunu hatırlar bıraz kendıne gelsın allahın ayısı !!! Kusura bakma esıne ayı deıdgım için ama soylıcek baskada bısey yok bence sunun kıcını kaldırdıgın gibi indir sefil herif biraz haddını bılsın de sukretsın senın gibi bi kadının hala onun gıbı bı ayıyla evlı olduguna :KK47:

canım gercektn sankı tandıgım bır arkadasım gbı anlatmıssın .. Kendını yalın a benzettıgı ıcın ha bıde cevredekıler yakısıklı buluor ama kaba oldgnun farkında ıstanbulu begenmıor paramız olsa koye gder yerlesrz dıyor kaybtme korkusu oldgu zamn ztn ozur dılıyor ama ben tatszlk yasanmasın ıstıorum ozur dıleyecgı seyler ypmsn ben bıle sınırden bana aldgı ıstemeye geldklerındekı vazoyu kırdım sonra kendıme ınanamadım:KK43: nasıl ındırıcem kıcını denedıgımde huzurszlk cıkıor ıste sımarttım onu cewp verınce kocasına saygsz bır kadın oluyorum elestrlmeye gelemıor

bu çok olumlu evliligini kurtarmaya bak diyen arkadaşlar işte siz her zaman kaybetmeye mahkumsuzunuz işte bu yüzden hep çantada keklik nasıl olsa her hatamla yanımda diye düşünen kadınlarsınız kusura bakmayında burda ap açık çok büyük problem var konu sahibi arkadaşıma gerçekten çok üzüldüm ya daha evliligin başı diyosunuz 4 yıl sevgili dönemi 2,5 yıl evlilik var arada işk başlarda bu şekild eolan bi ilişki daha sonra nasıl güzel bi şekilde sürebilirr yapmayın

tesekkur ederım yorumun ıcın alttan alsam tepeme bınıo yılbasına kardeslerını cagrcakmıs basbasa kutlayalım dıorum yok alttan almasam ses cıkarsam saygısz oluyorum sasırdım:KK43:

ay kıyamam akrep burcumu kaçıcaksın valla benım eskı cıktıgım oleydı aman allahım facia bende yengeç burcuyum çok bencıl olurlar anakuzusu olurlar hep onlar haklıdır sen suçlusundur bır suru sayamıcagım seyler....
COK DUZMANTIK HEP KENDINI HAKLI GORUYOR:KK43: ANA KUZUSU OLMASIDA CABASI EWLENMDN ONCE AYNI EWDE YASAYAMADIGIN ICIN TANIYAMIORSUN ISTERSEN 10YIL CIK:s

tesekkur ederım yorumun ıcın alttan alsam tepeme bınıo yılbasına kardeslerını cagrcakmıs basbasa kutlayalım dıorum yok alttan almasam ses cıkarsam saygısz oluyorum sasırdım:KK43:

senin söylecegin tek şey ben başbaşa geçirmek istiyorum yılbaşımı diceksin yada kendi ailene gitmeyi teklif ediceksin o istedigi zaman sen onun ailesine gidiyorsun o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran hayatım yıllarca hep sevdigin için alttan aldıgın odunluga devam etmiş bu adam bundan sonra göz yumma çok gençsin daha

COK DUZMANTIK HEP KENDINI HAKLI GORUYOR:KK43: ANA KUZUSU OLMASIDA CABASI EWLENMDN ONCE AYNI EWDE YASAYAMADIGIN ICIN TANIYAMIORSUN ISTERSEN 10YIL CIK:s

ayne aynen bu akreplerın topu böle sekerımm yapcak bişi yok artık:)yüzme sen o tatlı canını kuzum benım kıyamam sana sabret evlılıgın daha çok yeni elbet oturacaktır evlılıgın emın ol tek sen yasamıyosundur canım....

canım evliliğiniz çok yeni daha. Sonuçta evlliği oturtmak için nerden baksan 1 sene geçmesi gerekir. Yaşadıklarınız birbirinize alışma döneminden kaynaklanıyor olabilir. Bir de siz evde beraber vakit geçirememişsiniz hep kaynanana gitmişsiniz. Sizin evde daha çok başbaşa kalmaya ihtiyacınız var. Kayınvalide konusunda ben de aynı şeyleri yaşadım sayıır. Ben evlenirken onlar da pek bir şeye karışmamışlardı . şimdi ise eşim ve ablası onlara ev almayı düşünyorlar 15 bin tl koyacak her biri kalanında da tarla falan satılacak. Ben eğer eşim öyle mutlu olacaksa alınsın diye düşündüm benim eşimin ailesi de beleşçi. Ama takılma bence ona. Kaynanan iyi davranıyorsa boşver gerisini. Ama evliliğinizi yoluna koyma adına 2 nizde oturup birbirinizde sevmediğiniz özellikleri konuşun. Eğer ki konuşma tartışmaya gidiyorsa o zaman isteklerinizi mektup şeklinde birbinize yazıp verin. Erkeğin kalbine giden yol mideden geçer sözü de malesef ki doğru. Ister anene danış ister internetten bak yemek tariflerine.

yemek az cok ogrendım sadece vakıt yok 7de ewde oluyorum 8de esım gelıor 1saat ıcınde aklıma gelmıor napsan yetstrsem et mutlaka olsun dıyor bende kılo almktn korkup cok yemek yemk ıstemıorum ama o ne ısterse yapıorum elımden geldgnce .... Calısmasam vaktım olsa daha ıyı neler yaaprım haftasnu denemek ıstıorum yenı yemekler vs ondada ewde brakmıo kaynnm saolsun zırt pırt arıo nerde kaldınız dye:KK43:netten bakıorum yemk tarflerıne anneme soruorum.buarada yazan her arkdsa cok tesekkur edıorum okdr rahatldmkı anlatamam kmseye anltamıodum mutlu pozları verıorum sonucta benım terchm dıe ama cokyorulmusum:KK43: ıyıkı bu sıte war herkes cok saolsun vajınısmusuda burdan aldıgım gaz sayesınde yenmıstım:)

canım gercektn sankı tandıgım bır arkadasım gbı anlatmıssın .. Kendını yalın a benzettıgı ıcın ha bıde cevredekıler yakısıklı buluor ama kaba oldgnun farkında ıstanbulu begenmıor paramız olsa koye gder yerlesrz dıyor kaybtme korkusu oldgu zamn ztn ozur dılıyor ama ben tatszlk yasanmasın ıstıorum ozur dıleyecgı seyler ypmsn ben bıle sınırden bana aldgı ıstemeye geldklerındekı vazoyu kırdım sonra kendıme ınanamadım:KK43: nasıl ındırıcem kıcını denedıgımde huzurszlk cıkıor ıste sımarttım onu cewp verınce kocasına saygsz bır kadın oluyorum elestrlmeye gelemıor
yalınmıs yalın kendısı gıbı okuzecmı konusuomus su dokuldu dıe laf eden adamdan yalın deıl yılan bıle olmaz :KK1: bıde su kendını begenmıslık yokmu ben yalına benzıorum fln .. baksana adam kendısı olamıo baskalarına benzıyerek karızma yapmaya calısan bi zavallı. kusura bakmasında senin artıların onun yalına benzerliğini solda sıfır bırakır . tolga karelde cok yakısklı bı adam bence peki karekteri ? bu ornegı esıne ver bence belkı bıraz anlar tıple bı yere varılmadıgının . eleştirme bıle nıe tepkısızsın faln dedıgınde tepkı verıcek kadar bıle onemsemıorum senı de boşa kurek çekmek bana göre değil inceldiği yerden kopsun hiç kimse böyle bı hayat yasamak ıcın evlenmez de mutlaka zırvalamaya baslıcaktır yada sırnasmaya baslıcaktır o zmnda gercekten konusmak ıstemıorum tartısmak yada düzeltmeye calısmakta ıstermıorum akısına bırakalım demekkı uyumlu degılız gıttıgı yere kdr gıtsın de kestırıp at konusmasına bıle fırsat verme. işten cok keyıflı gel sarkılar soyleyerek eve gır ama onla muattap olma keyfının sebebının ne oldugunu dusunup dursun kudursun umursamaz tavırlarla gecıstır her zamankınden daha bakımlı ol ıse gıderken sankı cok ısteklıymıssın gıbı sevıne sevıne git bak o zmn nasıl kuzu gıbı oluo olmazsada kendı bılır herzaman 1.0 ondesın unutma o asla senden daha ıyısını bulamaz ama sen ondan katbe kat kulturlu imkan sahıbı kıbar vekıymet bılır ınsanlar bulursun bunu hıc unutma canım sen dedıklerımı uygula ne kaybedersın ki ?onun gibi es aradıktan sonra ınan sokaklarda cok sen hakettıgın hayatı yasamalısın :KK34:

Son düzenleme:
yalınmıs yalın kendısı gıbı okuzecmı konusuomus su dokuldu dıe laf eden adamdan yalın deıl yılan bıle olmaz :KK1: bıde su kendını begenmıslık yokmu ben yalına benzıorum fln .. baksana adam kendısı olamıo baskalarına benzıyerek karızma yapmaya calısan bi zavallı. kusura bakmasında senin artıların onun yalına benzerliğini solda sıfır bırakır . tolga karelde cok yakısklı bı adam bence peki karekteri ? bu ornegı esıne ver bence belkı bıraz anlar tıple bı yere varılmadıgının . eleştirme bıle nıe tepkısızsın faln dedıgınde tepkı verıcek kadar bıle onemsemıorum senı de boşa kurek çekmek bana göre değil inceldiği yerden kopsun hiç kimse böyle bı hayat yasamak ıcın evlenmez de mutlaka zırvalamaya baslıcaktır yada sırnasmaya baslıcaktır o zmnda gercekten konusmak ıstemıorum tartısmak yada düzeltmeye calısmakta ıstermıorum akısına bırakalım demekkı uyumlu degılız gıttıgı yere kdr gıtsın de kestırıp at konusmasına bıle fırsat verme. işten cok keyıflı gel sarkılar soyleyerek eve gır ama onla muattap olma keyfının sebebının ne oldugunu dusunup dursun kudursun umursamaz tavırlarla gecıstır her zamankınden daha bakımlı ol ıse gıderken sankı cok ısteklıymıssın gıbı sevıne sevıne git bak o zmn nasıl kuzu gıbı oluo olmazsada kendı bılır herzaman 1.0 ondesın unutma o asla senden daha ıyısını bulamaz ama sen ondan katbe kat kulturlu imkan sahıbı kıbar vekıymet bılır ınsanlar bulursun bunu hıc unutma canım sen dedıklerımı uygula ne kaybedersın ki ?onun gibi es aradıktan sonra ınan sokaklarda cok sen hakettıgın hayatı yasamalısın :KK34:

dilanokan çok doğru söluyo dedılerıne tek tek yap bencede ozellıkle su bakımlı olma işini cıdden bak ozamn nasıl oluyoo gecelerıde yataga çok bakımlı gır ve don arkanı yat heeheyt:KK76:

Yaşadıkların gerçekden hiç kolay değil allahım öncelikle yardımcın olsun.
Yorumlara bakarken,bir arkadaşımızın her erkek evlendiğinde değişiyor galiba artık buna inanıyorum dediğini okudumda şaşırdım ve üzüldüm.
Bir kadın istediğinde yaptıramıyacağı hiç bir şey yoktur.Önemli olan erkeği yönetmeyi bilmekde.
Bırak eşin onun her istediği oluyor sansın ama evi yöneten kadındır.(Tabiyki bu karşılıklıklı anlayışla,hoşgörü,sevgi ve saygıyla olacak bir şey.Adam hödükse yapacak bir şey yok)
Senin hatan aman sorun yaşanmasın diye sürekli alttan alıyor olman.
Afedersin ama resmen eşinin k..nı kaldırmışsın.Sen her şeye tamam dedikçe eşin kendini kaf dağında görüyor,bulunmaz hint kumaşı sanıyor.
Kaybetme korkusunu yaşaması lazım bence.

Cinsel sorunlardan da bahsetmişsin.İlişki sırasında kendine müdahale etmesi normal değil,sorun yaşıyor ve senden saklıyor olabilir.
Belliki bunun acısınıda senden çıkarıyor.Normal olan karşılıklı zevk almakdır,bunu sağlamakda erkeğin elinde.

Bende 1 yıllık evliyim.
Düşünüyorum eşimle flört döneminde nasılsak evlendiğimizdede öyleydik.
Halada öyleyiz.Hamilelikle birlikde ilgisi daha da arttı diyebilirim.
Eşim her ilişkiden sonra bana teşekkür eder bu 1 yıldır böyle.
Karşılıklı olması için elinden geleni yapar,ve hiç bir zaman zorlamaz.
Her konudada yardımcıdır çok şükür.

Bunları özellikle yazıyorum ki,şu anda flört aşamasında olan yada sözlü nişanlı olan arkadaşlarım kendilerini korkutmasınlar.
Normal olan bu,eğer böyle değilse sorun vardır demekdir.Evlilikle kişiler değişecek diye bir kural yok olmamalı.

Yorumlara bakarken,bir arkadaşımızın her erkek evlendiğinde değişiyor galiba artık buna inanıyorum dediğini okudumda şaşırdım ve üzüldüm.
Bir kadın istediğinde yaptıramıyacağı hiç bir şey yoktur.Önemli olan erkeği yönetmeyi bilmekde.
Bırak eşin onun her istediği oluyor sansın ama evi yöneten kadındır.(Tabiyki bu karşılıklıklı anlayışla,hoşgörü,sevgi ve saygıyla olacak bir şey.Adam hödükse yapacak bir şey yok)
Afedersin ama resmen eşinin k..nı kaldırmışsın.Sen her şeye tamam dedikçe eşin kendini kaf dağında görüyor,bulunmaz hint kumaşı sanıyor.

Cinsel sorunlardan da bahsetmişsin.İlişki sırasında kendine müdahale etmesi normal değil,sorun yaşıyor ve senden saklıyor olabilir.
Belliki bunun acısınıda senden çıkarıyor.Normal olan karşılıklı zevk almakdır,bunu sağlamakda erkeğin elinde.

Bende 1 yıllık evliyim.

Bunları özellikle yazıyorum ki,şu anda flört aşamasında olan yada sözlü nişanlı olan arkadaşlarım kendilerini korkutmasınlar.
Normal olan bu,eğer böyle değilse sorun vardır demekdir.Evlilikle kişiler değişecek diye bir kural yok olmamalı.

özendim size. Maşallah diyeyim....

ayne aynen bu akreplerın topu böle sekerımm yapcak bişi yok artık:)yüzme sen o tatlı canını kuzum benım kıyamam sana sabret evlılıgın daha çok yeni elbet oturacaktır evlılıgın emın ol tek sen yasamıyosundur canım....

tesekkur ederım cnm saolasın harıkasınız burda ınsanı cok ıyı motıve edıosunuz küs olmamıza canım sıkkın olmasına ragmen cok mutlu oldum sıze ıcımı dokerek ınsallh cnm

merhaba arkadaşım , senin için çok üzüldüğümü söylemek istiyorum, bende evliyim eğer ben sen olsaydım çoktan terketmiştim gerçekten , bu adam değiştiyse değişmeye devam edicek daha kaba haraketler belki daha ağır şiddet uygulıcak, sen hiçbirşeyede ses çıkarmadığın için seni hiç önemsemicek sen klasik ev kadını modundasın kendini öle göstermişsin eşine, o ne isterse onu yapıosun , kırılmasın die kavga çıkmasın die belki içinde neleri neleri bastırıosun susuosun sineye çekiosun , ama bir düşün bir ömür böle yaşamak seni ne hale getirir hayal et , nasıl katlanacaksın sana saygısı yok bu adamın

sende suç var arkadaşım, müsaade etmemelisin eliyle kendini erekte etmesine, ya da sen ilişkiye girmezken gözünün önünde mast. yapmasına nasıl müsaade ettin?

daha balayındayken bunu yapan adam sana cinsel bir obje gibi davranır tabii, ne demek önsevişme olmadan eliyle kaldırarak direk ilişkiye giriyor?

sen onun karısısın cinsel bir obje ya da hayat kadını değilsin.

romantizm momantizm bunlarla da alakası yok bunun. insanlıktır bu, ki bazı hayvanlar bile o aşamaya gelmeden koklaşırlar. eşine kesinlikle müsaade etme. bilmiyorsa da öğrenecek. bu çok büyük bir saygısızlık. eliyle yaparsa bir daha, eliyle devam etmesini söyler odayı terkedersin. kendini kullandırma lütfen, eğer ön sevişme yaşarsanız onun da elini kullanmaya ihtiyacı olmayacak sen de acı çekmeyeceksin. konuş bunları onunla.

diğer konularda da umarım düzelir zamanla ve biraz da sen alışacaksın erkeklerin ilgisizliğine. yemek tariflerine bak internetten güzel güzel yapmaya çalış sen, eşin için değil güzel yemek yaptığında sen de mutlu olacaksın. eşinin ailesiyle de ilişkilerini sıcak tut bence. madem kayınvaliden kötü biri değil içindeki nefreti yenmeye çalış.

eşin öfke kontrolü yapamayan biriyse, adam değilsin gibi ağır laflar etme. sakin ve ciddi bir dille uyar. kendine saygı duydurt.

bir kaç ayda hala daha eşin düzelmiyorsa, malesef başka seçenek kalmıyor.

merhaba arkadaşım , senin için çok üzüldüğümü söylemek istiyorum, bende evliyim eğer ben sen olsaydım çoktan terketmiştim gerçekten , bu adam değiştiyse değişmeye devam edicek daha kaba haraketler belki daha ağır şiddet uygulıcak, sen hiçbirşeyede ses çıkarmadığın için seni hiç önemsemicek sen klasik ev kadını modundasın kendini öle göstermişsin eşine, o ne isterse onu yapıosun , kırılmasın die kavga çıkmasın die belki içinde neleri neleri bastırıosun susuosun sineye çekiosun , ama bir düşün bir ömür böle yaşamak seni ne hale getirir hayal et , nasıl katlanacaksın sana saygısı yok bu adamın

hepimizde öyle anlar oldu oluyor .9aylık evliyim şimdiden bende klasik ev hanımı haline geldim bide hamileyim aşk ölmeye başlıyor galiba nasıl toparlarım :26: :26:

hepimizde öyle anlar oldu oluyor .9aylık evliyim şimdiden bende klasik ev hanımı haline geldim bide hamileyim aşk ölmeye başlıyor galiba nasıl toparlarım :26: :26:

sadece klasik ev hanım olmaktan bahsetmedim ben yanlış anlaşılmasın , kendi değerini bilmiyor , herşeyi kocasına bırakmış demek istedim , aşkı canlandırmak biz kadınların elinde bir söz ufak bir yazı sıcak bir öpücük bile bazen canlandırabilir yeterki sevgi saygı bitmesin

sadece klasik ev hanım olmaktan bahsetmedim ben yanlış anlaşılmasın , kendi değerini bilmiyor , herşeyi kocasına bırakmış demek istedim , aşkı canlandırmak biz kadınların elinde bir söz ufak bir yazı sıcak bir öpücük bile bazen canlandırabilir yeterki sevgi saygı bitmesin

ben hep öyleyim ama kocam degişti sanki ancak iş düşünür oldu .artık ipin ucunu kacırıyorum gitgide .herşey sıradan hale geldi

Bende 1 yıllık evliyim.

o yorumu yapan benım evet her erkek degışıyo dıyen benım çunku cevremdekı gordugum izlenımlerın hepsı bu yonde benımle alakalı bı durum yok...

X