Bölümünüz ne bilmiyorum ama öyle ahım şahım özelde de havada kapılacak bir bölüm okumuyorsanız dgs boşverin
şu an fırsat verilse kpss için 4 yılını iptal ettirecek çok kişi tanıyorum hiç dgs kasmayın kpss girin direkt olarak , ayrıca şu an nasıl bilmiyorum ama benim zamanımda dgs için çok az kontenjan oluyordu ve gerçekten zordu ortalamanız yüksek değilse hiç kasmayın boşuna 4 yıla tamamlayıp atanacağım diye 90 üstü almak için yıllarca uğraşmayın
Tembellik yaptığımı kim söyledi ki ? Zaman yetiremiyorum sabah erken kalkmıyorum ya da sabah kahvaltısına çok zaman harcıyorum Sonra ev işi falan derken saat oluyor 6Tembellik yapmıyor. Evdeyken nasıl zaman bulamadığınızı anlamadım? Sosyal medyayı silin. Telefonu kapatın. Oturun istikrarlı çalışın
Herkes özel sektörde iş bulamıyor herkes de siz değil he baba soracak olursanız özel sektör yerine devleti tercih ederimBu atanmakta ne var bu kadar bu kadınlar kılübü bana öğretse çok sevinirdimAles ve Kpssde Türkiye derecesi yapıp da asla memuriyetle ilgilenmem diyen ve özel sektörde senelerdir çok memnun şekilde çalışan ben bunu asla anlayamayacağım da.
Mat yapmak isteyen kim mat yapmiycam mat yapmadan 85 alan akrabam vqrAçık ve net konuşacağım. DGS matematiği yapamayan KPSS matematiği hiç yapamaz. Türkçe sorularından net yükseltirsiniz ama atanmaya yeter puan alabilir misiniz?
Hangi program mezunusunuz? Önlisans ile iş bulmak daha kolay. Lisans, meslek sahibi edindirmiyor genelde.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla şu halinizle atanmanız imkansız gibi bir şey. Kura çekimi olan veya KPSSsiz alımlarda bir ihtimal atanırsınız.
İlahiyat okuyorum ayrıca bölümüm 90 üstü istemiyor ya 1 2 sene içerisinde dgs ile geçiş yaparım ya da yapamam zaman geçtikçe her şey zorlaşıyorBölümünüz ne bilmiyorum ama öyle ahım şahım özelde de havada kapılacak bir bölüm okumuyorsanız dgs boşverin
şu an fırsat verilse kpss için 4 yılını iptal ettirecek çok kişi tanıyorum hiç dgs kasmayın kpss girin direkt olarak , ayrıca şu an nasıl bilmiyorum ama benim zamanımda dgs için çok az kontenjan oluyordu ve gerçekten zordu ortalamanız yüksek değilse hiç kasmayın boşuna 4 yıla tamamlayıp atanacağım diye 90 üstü almak için yıllarca uğraşmayın
İlahiyat okuyorum ataması kötü değil ama ileride ne olur bilmiyorum işte bende o yüzden kendimi riske atmak istemiyorum hem çalışıp hem okursam götürmeyip kazanamazsam kalırım diye korkuyorumHem ders çalış hem de bir işe gir bence. Söylediklerin güzel ama dgs kazananın ve atanacağının garantisi yok özelikle bu devirde atanmak bu kadar zorken. 2-3 yıl sadece kpss çalışıp öyle atananlar var çevremde. O yüzden bence bi işe gir fazla zamanlarında da ders çalış şansını dene hem ailen bir şey diyemez hem de bu geç kalmışlık hissi gider
Iyiki çalışmassiniz en çalışkan sizsinizÜniversite 1 e başladım çalışmaya başladım
O gün bugündür çalışıyorum
Bu kadar boşta nasıl duruyor insanlar şaşırıyorum
İşte bende çok aradayim önümde imkanlar var fırsatlar da var ama çalışmadan da olmuyor bende vazgeçmek istemiyorum buradaki insanlari da anlamıyorum bir atanın elinize mesleğinizi alın diyerek feminizmi yaşatıyorlar her anlamda hemde çalış kpss de atanmakta iş yok diyorlarÜniversiteyi 4. Girişimde kazandım. Önlisans bölüm.
Özel sektorde 4 sene çalışıp evlenip işi bıraktım.
Kpss ye hazırlanmaya karar verdim.
İyi puanlar da aldım 87-84 gibi ama bölümüm çok az alım yapıyordu atanamadim, mülakatlarda elendim.
Açıktan bir universite daha bitirdim.
3-4 derken 5. Hazırlanışimda 37 yaşında atandım.
İyiki vazgecmemisim.
İlahiyat okuyarak ne iş yapabileceğinizi umdunuz da özelde iş bulamadınız peki? Hani özel sektörde çok iş bulmak isteyip de bulamayan biri olsanız da devlete yönelseniz sizi anlayacağım da. En başından okuyacağınız bölümü seçerken düşünülmesi gereken konular bunlar. Doğru planlama yapamadığınız için şimdi burada üye tersliyorsunuz.Herkes özel sektörde iş bulamıyor herkes de siz değil he baba soracak olursanız özel sektör yerine devleti tercih ederim
Evet çalışkanım bu konuda mütevazi olamayacağım. Kimsenin eline bakmayı ve boş durmayı sevmem. Allah kimseye muhtaç etmesin.Iyiki çalışmassiniz en çalışkan sizsinizburadaki bazı insanlar da burnundan kıl aldırmıyor ua doğru düzgün yorum yapın ya da hiç yapmayın sizin egonuzu tatmin edecek cevaplar veremem kusura bakmayın
Sabah erken kalkamayan,kahvaltıya saatlerini harcayan bir insan zaten ne atanabilir,ne de özelde çalışabilir arkadaşım. Herkes eğri oturup doğru konuşmalı. Dgs sizin için zor. Kpssye zaten lise mezuniyetinizle de girip şansınızı deneyebilirsiniz.Tembellik yaptığımı kim söyledi ki ? Zaman yetiremiyorum sabah erken kalkmıyorum ya da sabah kahvaltısına çok zaman harcıyorum Sonra ev işi falan derken saat oluyor 6
Ben ders çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin demek istedim.İşte bende çok aradayim önümde imkanlar var fırsatlar da var ama çalışmadan da olmuyor bende vazgeçmek istemiyorum buradaki insanlari da anlamıyorum bir atanın elinize mesleğinizi alın diyerek feminizmi yaşatıyorlar her anlamda hemde çalış kpss de atanmakta iş yok diyorlar
Okuduğunuzu anlama probleminiz var diye düşünüyorum çünkü orda yorum yapan kişi özel sektör diye tutturmuş bende ona cevaben özel sektorde benlik iş yok dedim ben zaten özel sektörlük işte istemedimİlahiyat okuyarak ne iş yapabileceğinizi umdunuz da özelde iş bulamadınız peki? Hani özel sektörde çok iş bulmak isteyip de bulamayan biri olsanız da devlete yönelseniz sizi anlayacağım da. En başından okuyacağınız bölümü seçerken düşünülmesi gereken konular bunlar. Doğru planlama yapamadığınız için şimdi burada üye tersliyorsunuz.
Sabah erken kalkamayan,kahvaltıya saatlerini harcayan bir insan zaten ne atanabilir,ne de özelde çalışabilir arkadaşım. Herkes eğri oturup doğru konuşmalı. Dgs sizin için zor. Kpssye zaten lise mezuniyetinizle de girip şansınızı deneyebilirsiniz.
Dgs neden benim için zor buna nerden kanaat getirdiniz sabah saatlerine uymuyorum diye mi ?Sabah erken kalkamayan,kahvaltıya saatlerini harcayan bir insan zaten ne atanabilir,ne de özelde çalışabilir arkadaşım. Herkes eğri oturup doğru konuşmalı. Dgs sizin için zor. Kpssye zaten lise mezuniyetinizle de girip şansınızı deneyebilirsiniz.
Ben rahatım merak etmeyin diyorum ya en iyisi sizsiniz en çalışkan sizsinizEvet çalışkanım bu konuda mütevazi olamayacağım. Kimsenin eline bakmayı ve boş durmayı sevmem. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Sizden cevap beklememistim neden böyle gaza geldiniz onu da anlamadımayrıca yapacağım yorumu size soracak değilim. Ne kadar gerginsiniz ya. Relax olun biraz
O zaman niçin asgari ücretle çalışmak mı diye sordunuz? Konu başlığınız bu şekilde.Okuduğunuzu anlama probleminiz var diye düşünüyorum çünkü orda yorum yapan kişi özel sektör diye tutturmuş bende ona cevaben özel sektorde benlik iş yok dedim ben zaten özel sektörlük işte istemedim
İkisini aynı anda götürmeye çalışacağımBen ders çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin demek istedim.
Asgari ücretle derken a101 fabrika bim ne bileyim giyim mağazası bu tarz yerlerde okulu bırakıp direkt çalışıp 3 4sene birikim yapmak mı diye sordum ama sanirim yanlış anlaşılmışO zaman niçin asgari ücretle çalışmak mı diye sordunuz? Konu başlığınız bu şekilde.
Zamanı planlama sorununuz var diye söyledim. Neden size küfredilmiş gibi algıladınız ki? Planlı yaşamayan Dgsyi nasıl kazanacak? Çok kolay bir sınav değil. Zaten ilahiyatçıymışsınız. Matematik yapamıyorum demişsiniz. Sabah kalkamıyorsunuz,kahvaltıda oyalanıyorsunuz,sonra ev işlerinden akşamı buluyorken nasıl sınava çalışacaksınız?Dgs neden benim için zor buna nerden kanaat getirdiniz sabah saatlerine uymuyorum diye mi ?