2 3 sene asgariye çalışmak mı yoksa 2 3 sene atanmayı beklemek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu atanmakta ne var bu kadar bu kadınlar kılübü bana öğretse çok sevinirdim Ales ve Kpssde Türkiye derecesi yapıp da asla memuriyetle ilgilenmem diyen ve özel sektörde senelerdir çok memnun şekilde çalışan ben bunu asla anlayamayacağım da.

Tembellik yapmıyor. Evdeyken nasıl zaman bulamadığınızı anlamadım? Sosyal medyayı silin. Telefonu kapatın. Oturun istikrarlı çalışın
Tembellik yaptığımı kim söyledi ki ? Zaman yetiremiyorum sabah erken kalkmıyorum ya da sabah kahvaltısına çok zaman harcıyorum Sonra ev işi falan derken saat oluyor 6

Herkes özel sektörde iş bulamıyor herkes de siz değil he baba soracak olursanız özel sektör yerine devleti tercih ederim

Mat yapmak isteyen kim mat yapmiycam mat yapmadan 85 alan akrabam vqr

İlahiyat okuyorum ayrıca bölümüm 90 üstü istemiyor ya 1 2 sene içerisinde dgs ile geçiş yaparım ya da yapamam zaman geçtikçe her şey zorlaşıyor

İlahiyat okuyorum ataması kötü değil ama ileride ne olur bilmiyorum işte bende o yüzden kendimi riske atmak istemiyorum hem çalışıp hem okursam götürmeyip kazanamazsam kalırım diye korkuyorum

Üniversite 1 e başladım çalışmaya başladım
O gün bugündür çalışıyorum
Bu kadar boşta nasıl duruyor insanlar şaşırıyorum
Iyiki çalışmassiniz en çalışkan sizsiniz buradaki bazı insanlar da burnundan kıl aldırmıyor ua doğru düzgün yorum yapın ya da hiç yapmayın sizin egonuzu tatmin edecek cevaplar veremem kusura bakmayın

İşte bende çok aradayim önümde imkanlar var fırsatlar da var ama çalışmadan da olmuyor bende vazgeçmek istemiyorum buradaki insanlari da anlamıyorum bir atanın elinize mesleğinizi alın diyerek feminizmi yaşatıyorlar her anlamda hemde çalış kpss de atanmakta iş yok diyorlar

Herkes özel sektörde iş bulamıyor herkes de siz değil he baba soracak olursanız özel sektör yerine devleti tercih ederim
İlahiyat okuyarak ne iş yapabileceğinizi umdunuz da özelde iş bulamadınız peki? Hani özel sektörde çok iş bulmak isteyip de bulamayan biri olsanız da devlete yönelseniz sizi anlayacağım da. En başından okuyacağınız bölümü seçerken düşünülmesi gereken konular bunlar. Doğru planlama yapamadığınız için şimdi burada üye tersliyorsunuz.

Iyiki çalışmassiniz en çalışkan sizsiniz buradaki bazı insanlar da burnundan kıl aldırmıyor ua doğru düzgün yorum yapın ya da hiç yapmayın sizin egonuzu tatmin edecek cevaplar veremem kusura bakmayın
Evet çalışkanım bu konuda mütevazi olamayacağım. Kimsenin eline bakmayı ve boş durmayı sevmem. Allah kimseye muhtaç etmesin.

Sizden cevap beklememistim neden böyle gaza geldiniz onu da anlamadım ayrıca yapacağım yorumu size soracak değilim. Ne kadar gerginsiniz ya. Relax olun biraz

Tembellik yaptığımı kim söyledi ki ? Zaman yetiremiyorum sabah erken kalkmıyorum ya da sabah kahvaltısına çok zaman harcıyorum Sonra ev işi falan derken saat oluyor 6
Sabah erken kalkamayan,kahvaltıya saatlerini harcayan bir insan zaten ne atanabilir,ne de özelde çalışabilir arkadaşım. Herkes eğri oturup doğru konuşmalı. Dgs sizin için zor. Kpssye zaten lise mezuniyetinizle de girip şansınızı deneyebilirsiniz.

Ben ders çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin demek istedim.

Okuduğunuzu anlama probleminiz var diye düşünüyorum çünkü orda yorum yapan kişi özel sektör diye tutturmuş bende ona cevaben özel sektorde benlik iş yok dedim ben zaten özel sektörlük işte istemedim

Dgs neden benim için zor buna nerden kanaat getirdiniz sabah saatlerine uymuyorum diye mi ?

Ben rahatım merak etmeyin diyorum ya en iyisi sizsiniz en çalışkan sizsiniz şimdi almak istediğiniz duygusal tatmini aldıktan sonra gidebilirsiniz ayrıca sizin çalışkan olmanız beni ilgilendirmiyor bana harcamiyorsunuz sonuçta

O zaman niçin asgari ücretle çalışmak mı diye sordunuz? Konu başlığınız bu şekilde.

O zaman niçin asgari ücretle çalışmak mı diye sordunuz? Konu başlığınız bu şekilde.
Asgari ücretle derken a101 fabrika bim ne bileyim giyim mağazası bu tarz yerlerde okulu bırakıp direkt çalışıp 3 4sene birikim yapmak mı diye sordum ama sanirim yanlış anlaşılmış

Saçma sapan bir üniversitenin saçma sapan bur bolumunu bitirip, atanamadim diye ağlayan çok. Daha girerken bölüme devlet ne kadar alıyor vb biliniyor. Bı kapağı atayım da düşüncesi oluyor. Sonra yıllarca kpss git. Boşa geçmiş bir ömür.
Umarım iyi bir üniversite ve bölüm okuyorsunuz dur. Yoksa beklemeyin ise girin bir an önce.

Dgs neden benim için zor buna nerden kanaat getirdiniz sabah saatlerine uymuyorum diye mi ?
Zamanı planlama sorununuz var diye söyledim. Neden size küfredilmiş gibi algıladınız ki? Planlı yaşamayan Dgsyi nasıl kazanacak? Çok kolay bir sınav değil. Zaten ilahiyatçıymışsınız. Matematik yapamıyorum demişsiniz. Sabah kalkamıyorsunuz,kahvaltıda oyalanıyorsunuz,sonra ev işlerinden akşamı buluyorken nasıl sınava çalışacaksınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…