- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Kocaman bir aminnn. bekarken ailemle oralardaydık.. 9 yaşımdan 13 yaşıma kadarEvet Düzce ayy çok seviniyorum Düzceli biriyle karşılaştığımda :) Evlenip mi gittiniz yoksa bekarken İstanbul'a mı taşındınız ailece ?
Bizde yeter diye düşünüyoruz artık fiyatı fazla evimiz küçük olacak olsa da almaya niyetliyiz bakalım.Anca bizde o civarda ödeme yapabiliriz zaten kira hiç düşünmedik üzülüyorum kiraya verilen paralara sonra birikim de yapılamıyor gidiyor onca para başkasının evine.Gireceğiz artık borca ne demişler borç yiğidin kamçısıdır elbet ödemelerde bir gün biter ev bize kalır :)
Korku yok ödemeler var sonunda ev var haydi hepimize hayırlı uğurlu olsun isteyenlere de nasip olsun inşallah :)
2+1 ev iyidir. İstanbulda otururken 2+1 evde oturuyordum ve salonda oturuyordum. Oturma odamda 2 kanepem vardı misafirlerimi orda yatırıyordum.
Şimdi Samsundayım 3+1 evde oturuyorum ama hala salonda oturuyorum. Oturma odamda yine 2 kanepem var misafirim orda yatıyor. Ekstradan boş bir odam oldu şimdi. Nasip olursa orası çocuk odası olacak.
Bende sırf misafir için alınan eşyayı anlamıyorum. Eşyayı al dünya para ver, kırk yılda misafir gelsin o odayı aç. Ölü yatırım geliyor bana da. Kaç günlük yalan dünya canım, isteniyorsa yine o para verilsin ama bende oturayım bi keyfini çıkarayım mantığındayım bende.
Yani kirada oturacağın için ilk seneler çok odalı eve gerek yok ona vereceğiniz paraya da yazık. Bence de evinizi satın alırken düşündüğünüz gibi yaparsınız. En mantıklısı da bu görünüyor.
bende 2+1 evde oturuyorum. birçok arkadaş gibi bende diğer odayı çok kullanmıyorum salonda oturuyoruz.
sana tavsiyem hem salon takımın hemde diğer odaya alacağın kanepenin yatak olabilmesine dikkar et.Benim hem salon hem diğer oda yatak olabiliyor. Yatıya çok fazla misafirim geliyor ama hiç sıkışmadık bu zamana kadar :) bence kiraya çıkacaksan hiç boşuna 3+1e girme boşuna masraf.
Bende bir yillik evliyim.evim 2+1 kiradayiz.salonda koseli takim var orta sehpam iki berjer yemek masam ve tv unitem var.salonim hem sik hem spor duruyor.mavi krem pudra tonlarinda ve biz hep orda oturuyoruz.koselim acilip yatak oluyor ayni zamanda.diger odamda iki tanr karsilikli spor dugmeli acilan yatak olabilrn koltuklarim var.kitapligim ve calisma masam.orada ders calisiyorum.
Camasirlarimi holde kuruyorum.biraz uzun holum ve goze batmiyor.mutfagim cok kucuk sma misafr geldgnde bayanlarla ayri takilmak istersek diger oda olmasina ragmen hep mutfakta sohpet ediyoruz.demem oki gayet sicak samimi hergorenin ev duzenime hayran kladgi bi evim var.hem daha uygun hemde sicacik.
Simdiluk cocuk yok.ins kendi evimizi alinca 3+1 dusunuyoruz cocuk odasi sart esyasi iviri ziviru faxla olur.
Baslangicta 2+ 1 e gecmeniz maddi olarakda manevi olarakta daha iyi.
Kucuk evler daha samimi ve esleri birbirine daha cok yaklastirdigini dusunuyorum
19-20 sene 2+1 evde oturduk 4 kişi gayet güzelde sığdık hiçbir sorun olmadı mt karesi 85 diye tahmin ediyorum taş çatlasın 90 dır.kızlar merhaba. Kısmetse Haziran 2015'te evleniyorum. ufaktan ev bakmaya başladık. ilk birkaç sene kirada oturacağız. yalnız nişanlımla bir konuda kafamız karışık. evi 3+1 mi bakalım yoksa 2+1 mi?
nişanlım büyük istemiyor pek ısıtması falan dert olur diye. kira için ayırdığımız bütçeyi de çok aşmak istemiyoruz o paraya daha eski 3+1 ev tutacağımıza sıfır 2+1 ev tutarız ileride ev alınca 3 odalı alırız demekte. mantıklı geliyor bana da ama ya sığamazsak diyorum. ha dedim mi öyle ev alınmıyor yaşım 28. nasip olursa 1 sene sonra çocuk düşüneceğiz. acaba diyorum oturma odası yerine şimdilik bir çekyat olsun ileride o oda çocuk odası olur biz her zaman da salonda oturalım. çevremdeki birçok kişi 3 oda olunca salon boşta kalıyor diyor. ama ya sığamazsak? bilemedim. bu şekilde oturma odasını iptal edip salonu kullanan arkadaşlar var mı?
cok saçma bence o aldığınız mısafır odası kullanılmıo bıle bır cop gıbı beklıyoValla arkadasim misafir odasi olmadan olmaz. Ben 2+1 tuttum zaten buralarda büyük ev yok ah ah keske olsaydi. Bir oda misafir odasi, bir oda da kendi oturduğumuz oda. Benim misafirlerimi geldi mi cok gelir o yüzden 1 oda eksikligi dahi cekiyorum. Gerci bizde kadinlar erkekler de ayri oturur.
Ama benim elbise odasina, camasir odasina ve bir kilere de cok ihtiyacim var. Allah nasip ederse Evimi öyle sececeğim. Çünkü diger türlü gerçekten cok zor...
ben de aynı yerde oturuyorum.ben balıkesirde oturuyorum burası yeni büyükşehir oldu ve kiralar resmen uçtu geçen sene ile bu sene arasında uçurum var hadi eli yüzü düzgün olsun dediklerimiz kira için ayırdığımız bütçeye göre anca 2+1 oluyor
ben de aynı yerde oturuyorum.
kiralar aşırı pahalı.
700 falan yeni 2+1 ler..
bu kadar da olmaz ya.
biz de kiradayız 3+1 ev 575 tl +aidat
Vallah bence en guzeli 3+1 biri salon yatak odasi bebek odasi calisma odasi oturma odasi artik nasil tasarlarsankızlar merhaba. Kısmetse Haziran 2015'te evleniyorum. ufaktan ev bakmaya başladık. ilk birkaç sene kirada oturacağız. yalnız nişanlımla bir konuda kafamız karışık. evi 3+1 mi bakalım yoksa 2+1 mi?
nişanlım büyük istemiyor pek ısıtması falan dert olur diye. kira için ayırdığımız bütçeyi de çok aşmak istemiyoruz o paraya daha eski 3+1 ev tutacağımıza sıfır 2+1 ev tutarız ileride ev alınca 3 odalı alırız demekte. mantıklı geliyor bana da ama ya sığamazsak diyorum. ha dedim mi öyle ev alınmıyor yaşım 28. nasip olursa 1 sene sonra çocuk düşüneceğiz. acaba diyorum oturma odası yerine şimdilik bir çekyat olsun ileride o oda çocuk odası olur biz her zaman da salonda oturalım. çevremdeki birçok kişi 3 oda olunca salon boşta kalıyor diyor. ama ya sığamazsak? bilemedim. bu şekilde oturma odasını iptal edip salonu kullanan arkadaşlar var mı?
hayırlı olsun canımm, evini görmeyi isterizzBenim evim sıfır bina giriş kat 2+1 65 m2 . 6 ay önce aldım. Geçen sene de eşimden boşandım. 19 aylık bebeğim var .Kira ödeyeceğime kendi evimi öderim dedim. Arabam vardı onu sattım.Bir kısmıyla peşinat yaptım 10 yıllık konut kredisi çektim.Bir kısmıyla da daha düşük modelli bir araba aldım. .Amerikan mutfaklı salon. Bir odayı kendime ,bir odayı oğluma yaptım. O kadar güzel bir evimiz var ki. Kendi zevkime göre döşedim.Eski eşyaları almadım.Sıfırdan eşya aldım. Salona bir L koltuk aldım . Hem yatak oluyo ,hem sandıklı. Bir tane örgü puflardan aldım. Televizyonu duvara monte ettim. Balkonu da var. Odalarımın büyüklüğü yeterli derecede .Evim küçük ama çok şükür ki kendi evimi ödüyorum. Allah borçlarımı ödememi nasip etsin.Amin. 2+1 bence çok çok yeterli. Önemli olan huzur .Ağız tadı. Allah herkese küçük büyük kendi evini almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?