2+1 Ev Kullanışlı mı?

100m kare . Büyük alsinda. Maalesef pahali. Her yer öyle. Benim karşı komsum 3+1 onun da 1700 kira..
vuuuu çok paraa ben ayda 1200 kredi ödüyorumm kendi evim için..... asla vermezdim o kadar kira .. inan bütçe meselesi değil zaten bütçesi iyi olanda kira vermez alırr..istanbul yeni bosna ve merkezde burada 2+1 evler 250 den başlıyor satılık olarak kiralarda 850 ile 1000 tl arası...

kirada oturmak zor kira olunca göze batıyor o kadar masraf ama kendi evin olunca göze gelmiyorrr..

Canim biz de sitede oturuyoruz. Onun giderleri de ayri tabi.b.ktan bir isinma sistemimiz var merkezi. Aylik en az 400 500 de ona veriyoruz.. maalesef ki..
Esimin iş yeri burda oldugu icin mevburuz. Bi de kredi istemiyoruz biz yani kredi bize uygun bir sistem degil..

Hımmm anladımm valla bacımm benim eşimde istemedi kredi olaylarını ama mevlam affetsin ben zorladım kira kira nereye kadar ee birikimde olmuyor.. 30 tlpeşinatla girdik işin içine ..ikide bir der faiz ödiyoruz diyee..

valla dilim tutuldu büyükmü bari odalar

konu sahibi balıkesir merkezmi bende merkezdeyim ve kiraların en ucuz olduğu bölgedeyim 310 lira kira veriyorum

ayyy ne güzel yaa ya ben büyük şehir bile olmayan yerde 500 veriyorum artı yakıt artı apartman giderleri valla kıskandım

Hımmm anladımm valla bacımm benim eşimde istemedi kredi olaylarını ama mevlam affetsin ben zorladım kira kira nereye kadar ee birikimde olmuyor.. 30 tlpeşinatla girdik işin içine ..ikide bir der faiz ödiyoruz diyee..

Allah affetsin canim. Insanlari mecbur birakiyor bu bankalar işte. Allah herkesin sonunu hayretsin...

O zaman durmadan arayışlara devam edin 750 fena değil o fiyata 2+1 mutlaka çıkar hayırlısı olsun sizin için vaktiniz var bakmaya devam edin :)

Teşekkür ederim evet bakmaya devam yapacak birşey yok

valla dilim tutuldu büyükmü bari odalar

konu sahibi balıkesir merkezmi bende merkezdeyim ve kiraların en ucuz olduğu bölgedeyim 310 lira kira veriyorum

evet merkezdeyim. ne taraftasınız hemen oradan bakalım 310 TL kira süpermiş yaa

2+1 olacaksa mutlaka çok dolap olmalı, balkon olmalı.. çamaşır asmak ıvır zıvır koymak için..
evin şekli önemli aslında.. bizim 3+1 ama sığamıyoruz.. çocuk odası hariç oturma odası ağzına kadar dolu..
düzggün şekilli ev az eşya az ıvır zıvır geniş depolama alanı ve balkon olmalı

Kira da neyse 2+1 olabilir.Ama evi bi kere alıcaksınız ömür boyu oturacaksınız çocuklar gelen giden 3+1 olması daha mantıklı bence kalabalık bi misafir gelince 2 oda oturuluo salon ve oturma odası.Isınma içinde çok büyük planlı güney cephe bi ev alırsanız rahatlıkla ısınır bence

Sorun olmazsa sizin için eviniz kaç metre kare ve ne kadar fiyatı ?

Yerinizdd olsam esinizi dinlerdim cok mantikli konusmus. Ayni seyleri yasadim. 80 90 mk. Bir evde 1.5 yil kirada oturduk sonra Rabbim 150 mk. Bir ev nasib etti. Evlendikten sonra ev qlmayi planloyorsa esiniz mantikli ileriyi dusunen bir adam. Demekki az cok bir hesabi kitabi var. Onun icin 2+1 bir evde kirada oturur salon takimi ve yatak odasindan baska bisey almaz belki bir de misafir icin bir c3kyat ya da tek kisilik bir bazayla yatak odasi yaparim. Velevki kirada kaldiniz ha diyince alamadiniz . Misafir yatak odasini cocuk odasina cevirirdim. Evime gecince de gonlume gore alirdim her esyami. Esime hep onu dedim ilk aldigimizda . Sen bana bu kadar kisa surede ev alacagimizi soyleseydin yatak odasi disinda hic bosey almazdim ben dugun sirasinda diye. Perdesi halisi kendi evine uygun almak en guzeli.

Oncelikle hayırlı olsun ben 9 yıllık evliyim ilk 85 kare eve yerleştim hem oturma odası yaptım hemde misafir odası yaptım ama okadar pişman oldimki bi misafir gelecekte salonu acim diye bekler oldum sonra 3 +1 ev aldık şimdide odalarım ayrı ve üç çocuğum oldu iki kızım var bir oğlum şimdi oturma odami iptal edip kızlarima yapmayı küçük çocuk odamida oğluma yapmayı düşünüyorum ama gel gelelim ki eşyalar hiç eskimedi yeni duruyor şimdi ben odalarımi ayırsam eşyalar ne olcak benim sana tavsiyem tecrübeli olarak helede kiraciysan sakin çok eşya alma eşin çok mantıklı düşünüyor ileride evin olursa ona göre eşya alırsın oturmak için tek bir oda yetiyor

arkadaşlar yorumlarınız için çok çookk teşekkür ederim. az çok kafamda şekillenmeye başladı soru işaretlerim. en başta az ve öz eşyayla 2+1 eve çok sıcak bakmaya başladım. düşmez kalkmaz 1 Allah. ileride nasip olursa kendi evimize geçersek ona göre kararımızı veririz.

Sorun olmazsa sizin için eviniz kaç metre kare ve ne kadar fiyatı ?
no problem canım.. yeni bina 2 sene kiraya verdik malesef . ama yeni evlilerdi.. krediye yardımcı olsun diye vermiştik.. 6 aydırda ben oturuyorum ev yeni olduğu için sadece badana yaptık güzelce temizledik girdik içine.. Şükürler olsun kendi evimm.. 2 sene evvell.. evin kendisini 130 tl ye aldık.. 10 da masraf yaptık tapu emlakçı filan ee birazda eşya.. 140 a. mal oldu bize apartman bodrumla beraber 4 kat en üstünde ben oturuyorum net 85 metre kare ama mevla işte içine girdik o kadar kullanışlı çıktıki . sanki 95 metre karede oturuyorum...şu anda burada giriş katlar 170 ten başlıyo. onuda bulamıyosun.. daha kaba inşaattan millet alıyor.. üstler ise 230 ila 250..

2+1 en ideali oturma odası,, çocuk odası,,,yatak odası tam çekirdek aile için ideal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…