• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Su kilo vermede çok önemli biliyosun.Günde 8-10 bardak çok değil içersin.
Spor egzersiz yapıyor musun?
Su icicem bugün ufaktan başlıyorum
Egzersiz e gelince yürüyüş bandında sorun var çözülmesinden hemen sonra başlarım.sen yürüyüş u nasil yapiyorsun?
Bana da uyar pazartesi tartılıp yazarım.... çok inançlıyım bu sefer olacak 68 le bitecek
insallah canim hedefe varmadan bırakmak yok

Su icicem bugün ufaktan başlıyorum
Egzersiz e gelince yürüyüş bandında sorun var çözülmesinden hemen sonra başlarım.sen yürüyüş u nasil yapiyorsun?
insallah canim hedefe varmadan bırakmak yok
Yürümek için fırsat yaratıyorum kendime.İşten eve dönerken 4-5 durak öncesinde inip eve yürüyerek gidiyorum.Yaklaşık yarım saat sürüyor.Havalar güzelken oğlumu parka götürüp yarım saat de öyle yürüyordum 1 saate tamamlıyordum ama havalar soğudu çıkarmıyorum şimdi.

Ben de şimdi kocaman bir tabak kısır ve yeşillik yiyeceğim akşamda meyve yyoğurt falan geçer. Zaten bu aralar stressliyim iştahım yok

Ara
bir küçük salkım uzun 2-3 dilim armut
Aksam
2 kasik et
1kase yoğurt
2dilim kepek ekmek
(Sebze yemeği yapacaktim ama misafirim vardi hazirda ne varsa gec olmadan yiyeyim dedim):KK45:

Tatlı yemekler, yagli yiyecekler hosa giderler, sofralarda hos görünürler fakat onlar fazla degil bir gece senin içinde kalinca igrenc pislik şekline dönerler
Hz Mevlana

Milad2014, çok kötü bir gün geçirdim. Ara öğün yapamadım şu an çok açım tam her şeyi boşverip anneme gidiyordum yemek yemeye ki bunu okudum. Halbuki bayramda bile kaçamak yapmamıştım. Vazgeçtim kendi çorbama devam edeceğim.

Ben de çok iradeliyim katılmak istiyorum yalnız ben cumartesileri tartılabiliyorum. Çalıştığım için diyetisyenime cumartesi gidebiliyorum.

Bende 1 sene once d8gum yaptim dogumdan sonra 98 dim daha yaklasik 5 hafta once 117 kiloyu gordum:KK17: simdi diyetle 1o6 kiloyum daha coookkk yolum var

Milad2014, çok kötü bir gün geçirdim. Ara öğün yapamadım şu an çok açım tam her şeyi boşverip anneme gidiyordum yemek yemeye ki bunu okudum. Halbuki bayramda bile kaçamak yapmamıştım. Vazgeçtim kendi çorbama devam edeceğim.

Ben de çok iradeliyim katılmak istiyorum yalnız ben cumartesileri tartılabiliyorum. Çalıştığım için diyetisyenime cumartesi gidebiliyorum.
hos geldin aramiza canim ben de zaten kendimi tutabilmek adina bunlari okuyorum. açlığın faydalarini yemenin zararlarini bilsek hic bir zaman şişmanlayacak kadar oölçüyu kaçırmazdik herhalde. .
Cumartesi tartilmanin sakıncası yok bize pazartesi bildirmen yeter ki liste yapalım.. paylasimlarini bekliyoruz. .
Bende 1 sene once d8gum yaptim dogumdan sonra 98 dim daha yaklasik 5 hafta once 117 kiloyu gordum:KK17: simdi diyetle 1o6 kiloyum daha coookkk yolum var
yolun bitmesi için yapılacak en doğru sey ilk adimi atmaktır. Yola cikmazsan hedefe varamazsin.
Kolay gelsin

hos geldin aramiza canim ben de zaten kendimi tutabilmek adina bunlari okuyorum. açlığın faydalarini yemenin zararlarini bilsek hic bir zaman şişmanlayacak kadar oölçüyu kaçırmazdik herhalde. .
Cumartesi tartilmanin sakıncası yok bize pazartesi bildirmen yeter ki liste yapalım.. paylasimlarini bekliyoruz. .
yolun bitmesi için yapılacak en doğru sey ilk adimi atmaktır. Yola cikmazsan hedefe varamazsin.
Kolay gelsin

Hosbulduk canım çok teşekkürler :) Bildiririm tabii ki. İşten ve bebegimden fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum foruma.
Kesinlikle eşime de okuyayım diyeceğim ama Türkçesi anlamaya yeterli mi bilemedim :) gerçi fazla kilosu yok ama yemeyi çok sever bana evlendikten sonra kilo aldırdı sağolsun :)

Ben menümü yazayım ama bugün felaket bir menüm var. Gece 2ye kadar çalıştım, 5te kızıma kalktım. İşte stresli bir gün geçirdim. Çok kötüydü yani.

Sabah= 2 eylülden bugüne ilk defa kahvaltı yapamadım uykusuzluktan canım istemedi
1 kupa şekersiz nescafe (ayılabilmek için)
3 adet limon lifli diyet bisküvi

Ara= 1 adet cevizici

Öğle= 4 adet ızgara köfte
Yarımdan da az kase ezogelin çorbası
100gr yoğurt

Sonrası çok kötü. Stresli ve üzgünken bir şey yiyemiyorum halbuki çok açım ama midem su bile almıyor.
Aralarımı yapamadım.

Akşam= 4-5 kaşık form çorba
1 kupa Yeşilçay

Ruh halim düzelmeden adam gibi bişey yiyemem sanırım ama normal zamanki menülerim gerçekten böyle olmuyor :(

Hosbulduk canım çok teşekkürler :) Bildiririm tabii ki. İşten ve bebegimden fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum foruma.
Kesinlikle eşime de okuyayım diyeceğim ama Türkçesi anlamaya yeterli mi bilemedim :) gerçi fazla kilosu yok ama yemeyi çok sever bana evlendikten sonra kilo aldırdı sağolsun :)
eşiniz turk degil mi:)

[QUOTE/] redvelvetcupcake, post: 37241302, member: 625514"]Değil eşim Rus :)[/QUOTE]
Himmm ilginc bir hikaye gizli sanki burda:KK45:

Limonlu sirkeli su
Sabah
1 yumurta az salatalık domates
Biraz peynir 2 dilim tam bugday ekmegi
2 yk acili ezme
Ara 1 elma
Ogle 1 kase mercîmek çorbası
1 bucuk tam buğday ekmeği
Ara
1 kepce tavuklu yayla corbasi
Ara
1 mandalina
Aksam
Yoğurtlu fasulye salatasi
2 kase vardir

Merhaba bende girebilir miyim aranıza..Bende 10 ay içinde 30 kilo vermek istiyorum ..Günlük ne yediğimi de paylaşabilirim ..Bir haftadır dikkat ediyorum sadece ..Beni de aranıza alııınnnnnnnnnnn :KK9::KK9:

Back
X