• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

[QUOTE="tomurcukkk, post: 37217683, member: 25düştüm82 ile hamile kalıp doğum sonrası 84 olduğuna göre fazla kilo almadın hamileliğinde sanırım.
Ben 85 ile hamile kalıp 110 ile doğuma gittim.25 kilo aldım hamilelikte.Sonrada süt olsun diye yerken bi baktım 117 olmuşum.Öyle böyle 20 kilosu gitti.97 yi gördüm.Doğum öncesine dönmeme 12 kilo var daha[/QUOTE]
BEn de aslinda 85 le hamile kaldim sonra 82 ye düştüm 92 ile doğuma gittim. Çok almadım çünkü gebelik şekerinden dolayı diyet yaptım hep... sonra da içimde kalanları rahat rahat yedim. Şimdi artık dur deme zamanı

Öğlen
3 parca sebze dolmasi
Yoğurt
Ara:
Mate çayı
Mandalina
Aksam
Ceyrek ekmek yarisi arasi uykuluk etli kavurma (cok severim de)

Ara
1kase yogurt pul biber
Ogle 1. 5 sis ciger kebap 1 domates 1 salatalik
Ara
2 mandalina
Ara 2 kurabiye biri tatlı biri tuzlu
Aksam
1 kepce kuru fasulye
1 kase kadar hslmis et
3 yk bulgur pilav
Buraya kadar iyi amaa aaaaaaaas
Simdi 4 kucuk baklava
Çok PISMANIMMMMMMMMM

Moralini bozma bugün boyle geçmiş olabilir ama yarın telafi edersin.. bu arada kurabiyelerde fazla olmus.. soylemek istedim:)
Yarin kaldigin yerden devam et lutfen nasilsa bozdum deyip aksatma diyetini

Sabah:
1dilim ekmek
1 kucuk dilim peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
1fincan ıhlamur

Insan karnını doyurunca ya günah işler, yada en azından bunu aklından geçirir
Hz. Ali

Günaydınnn,
Dün kaçamaksız güzel bir gün geçirdim.Yediklerim şöyle
Sabah:1 domates,1 salatalık,5 zeytin,1 dilim peynir,2 ad.tuzsuz etimek
Ara:1 dilim taze kaşar
Öğlen: 1 adet kepekli tost
Akşam:1 kase mercimek çorbası,1 el büyüklüğünde haşlanmış et
Ara:5 fındık,10 badem
Spor: 30 dk. yürüyüş

Tebrikler tomurcuk iyi is çıkarmışsin.. boylece bana da ornek oluyorsun seni gördükçe bende motive olurum bırakma lütfen:KK50:

Öğlen:
Bir buçuk kepçe et sote,
Bur kaşık makarna
Bir tabak salata

Tebrikler tomurcuk iyi is çıkarmışsin.. boylece bana da ornek oluyorsun seni gördükçe bende motive olurum bırakma lütfen:KK50:
Canım bırakır mıyım hiç ya.Senin günlüğün daha aktif sen çoğunlukla onlinesin,paylaştığın güzel sözler beni de motive ediyor.Hep birlikte başarıcaz bu işi inanıyorum ben En Büyük KK

Ben de tam destekcinizim kızlar.... bir gün belirleyip tartılıp paylaşalım olmaz mı

Insa
Canım bırakır mıyım hiç ya.Senin günlüğün daha aktif sen çoğunlukla onlinesin,paylaştığın güzel sözler beni de motive ediyor.Hep birlikte başarıcaz bu işi inanıyorum ben En Büyük KK
Bende inaniyorum canim. Insallah. kislari ben daha duzenli yasiyirum.. erken kalkiyirum haliyle erken bitiyor yemek isi.. kis boyunca gerekirse kampta gibi yasayip yazin bu isi bitirmek istiyorum

Ben de tam destekcinizim kızlar.... bir gün belirleyip tartılıp paylaşalım olmaz mı
Olur daha guzel olur her pazartesi gunu tartilalim sonuçlar mutlaka gelsin ama.. kaytarmak yok
Ben zaten gunluk dolup tassin gırgır şamata olsun derdinde değilim. Birkac kisi olsun kararli olsun vazgeçmesin.. birbirimize destek olalim yeter ki

Günlük hepimizin kızlar. . Ben suan kac kg oldugumu biliyorum ama pazartesi yazalim
Odemleride atmış oluruz diyorum
Sizce??

Olur daha guzel olur her pazartesi gunu tartilalim sonuçlar mutlaka gelsin ama.. kaytarmak yok
Ben zaten gunluk dolup tassin gırgır şamata olsun derdinde değilim. Birkac kisi olsun kararli olsun vazgeçmesin.. birbirimize destek olalim yeter ki
Pazartesi benim için de iyi,pazar günü tartılırım genelde.
Bana göre de kararlılık ve diyet üzerine sohbet olması daha güzel.Konumuzdan ve hedefimizden kopmayalım.Motivasyonumuz düştüğünde birbirimize destek olalım.

Pazartesi benim için de iyi,pazar günü tartılırım genelde.
Bana göre de kararlılık ve diyet üzerine sohbet olması daha güzel.Konumuzdan ve hedefimizden kopmayalım.Motivasyonumuz düştüğünde birbirimize destek olalım.
Supersin arkadasim Allah in yardimi ve birbirimizin destegi ile bu is bitecek insallah

Şu ana kadar yediklerim
Sabah: 1 kase mercimek çorbası,2 adet tuzsuz etimeği kırdım içine sıcak sıcak iyi gitti
(Hergün klasik kahvaltıdan sıkılıyorum,arada değişiklik olsun diye çorba içiyorum)
Ara öğün: 15 adet badem
Yaklaşıık 1,5 litre su içtim şimdiye kadar

Su olayina benimde baslamam gerekiyor.. normalde çok icerim de soguklarda bıraktım biraz

Tatlı yemekler, yagli yiyecekler hosa giderler, sofralarda hos görünürler fakat onlar fazla degil bir gece senin içinde kalinca igrenc pislik şekline dönerler
Hz Mevlana

Back
X