• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ekmek kullanmayacaksınız galiba?? Bir planlamanız var mi nasıl besleneceginize dair paylasabiliriz

Sabah menüsü;
Yumurta
bir dilim kepek ekmeği
4 zeytin
1 dilim beyaz peynir

Ben diyetime yengemden aldigim tavsiyelerle yon veriyorum kendisi bir kac diyetisyen le calisti ve 135 kilodan 95 kiloya bir yil aradan sonrada tekrar başlayıp 63 kiloya düştü. diyet ve dogru beslenme konusunda cok bilgilidir
Gerçi ona göre bu tabagin yanında bol yesillik ve domates yemem gerekiyir ama bugub aceleden ozenemedim

Günlüğünüz hayırlı olsun.Bende katılabilir miyim? :KK25:
162 boyunda 97 kiloyum. Bayram öncesi 95,100 düm ama aldım 2 kilo.
18 ağustosta 107 kiloydum.Sıkı diyet ve günlük en az yarım saat yürüyüşle 97ye düştüm.

Tabi katılabilirsiniz yeterki vazgecmeyin ve olcuyu kacirsaniz da diyeti gunu birlik bozsanizda yazmaya devam edin..
Birlikten guc doğar unutmayalım.. birbirimize sohber ve tavsiyelerle destek olarak bu gereksiz yuklerden hep beraber kurtulabiliriz

Sunu unutmayalım simdiye kadar kiloluyduk ve pek bir faydasını göremedik
Aksine hep sirtimizda hamalligini yaptık birde yememenin lezzetini alalim
Midemizden kalbimize yer kalsin biraz

Sabah menüsü;
Yumurta
bir dilim kepek ekmeği
4 zeytin
1 dilim beyaz peynir

Ben diyetime yengemden aldigim tavsiyelerle yon veriyorum kendisi bir kac diyetisyen le calisti ve 135 kilodan 95 kiloya bir yil aradan sonrada tekrar başlayıp 63 kiloya düştü. diyet ve dogru beslenme konusunda cok bilgilidir
Gerçi ona göre bu tabagin yanında bol yesillik ve domates yemem gerekiyir ama bugub aceleden ozenemedim

Waaaaawww 72 kilo mu verdi yengen :KK9: Maşallah yaa :nazar::nazar:

Sizler kalbinize yemek torbasini bagliyorsunuz; sonra da dua ve ibadetten lezzet almak istiyosunuz..
Bu olacak şey midir?
Cüneyt r.a

Bende doğumdan önce 85 kiloydum.103 kilodan düşüp hamile kaldım.110 ile doğuma gittim.Çok kilo aldım hamilelikte.Doğumdan sonra emzirme sürecinde yedim yedim 117 ye kadar çıktım.Oğlum 15 aylık.
1 sene kadar bi sürede 107 ye düştüm.Ama son iki ay daha da sıkarak 97 oldum.Hedefim 79 kilo olmak.Sonra nasipse göğüs küçültme ameliyatı olacağım

Anlaşılan iradeli birisin basaracagina inanıyorum. . Ameliyat senin tercihin mi?

Anlaşılan iradeli birisin basaracagina inanıyorum. . Ameliyat senin tercihin mi?
İradeliyimdir.Hele de kafaya koyduysam ve bir hedefim varsa.Daha önce hamile kalabilmek için vermiştim.Şimdi ameliyat için vermeliyim.Doktor bu kiloyla seni ameliyata almam yaraların iyileşmez yada ikinci operasyona gerek kalabilir kapanmazsa dedi.
Şiddetli boyun ve sırt ağrısı çekiyorum.Doktor,çok büyük bunlar sen nasıl nefes alıyorsun dedi.Yaklaşık 2şer kilo alıcak düşün artık :) Hedef 79 ameliyat sonrası 75 olurum inşallah :D

Bende kalori sayımı yapıyorum.Belirli bir listeye uyamam hiç.Günde 1000-1100 civarı kalori alıyorum.Günlük menüm yaklaşık olarak şöyle;

Sabah : 1 domates,1 salatalık,5 siyah zeytin,1 dilim beyaz peynir,2 dilim tuzsuz etimek,gün aşırı 1 haşlanmış yumurta

Ara öğün: 10 badem

Öğlen: 1 adet kepekli tost (iş yerinde başka alternatifim yok dışarıdan yemek istemediğim için tost fix hep)

Ara öğün : 1 meyve yada yoğurt yada ceviz

Akşam : Yemekte ne varsa ekmeksiz yiyorum,bol kıvırcık salata ile ,makarna yok pilav yok.

Kızartma,hamur işi,kaçamak hemen hemen hiç yok.

Günde en az yarım saat yürümeye çalışıyorum.Akşam 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum.

Ilk hafta 91.0 dan 89.9 a düştüm... carsambaları tartılıyorum... darısı diğer haftaya ve diger arkadaşlara....

Supersin valla arkadaşım böyle azmin elinden ne Kurtulmuş ki
Darusi başıma ben mart ayında en yüksek kilomu gördüm 107 kiloydum sonra azimle verdim iki ay sonunda 96 kiloya ulastim
10 gunluk bir gezi piknikler bayram temizliği bayram derken sonuç 100 olmuşum işte

Inşallah canım ben de 110 dan 82 ye düşmüştüm sonra hamile kaldım ve doğumdan sonra 84 tüm ama oğlum daha 2.5 aylık ve ben 7 kilo almışım Allah tan 1 i gitti yavaş yavaş gidecek inşallah

Aranızda yesil kahve hakkinda bilgisi olan var mi yada denemek isteyen? ?

Merhaba ben de hamilelik öncesi (kocam sağolsun) ve sonrası kilolarımı vermeye uğraşıyorum.
Oldukça iradeli bir insan olduğumu düşünüyorum ki bayramda bile hiç kaçamak yapmadım :)
Yalnız bayram sebebiyle tartılamadım, kilomu çok merak ediyorum. 27 eylülde tartılmıştım en son diyetisyenimde 99.8 gelmiştim. Boyum 1.78.

Inşallah canım ben de 110 dan 82 ye düşmüştüm sonra hamile kaldım ve doğumdan sonra 84 tüm ama oğlum daha 2.5 aylık ve ben 7 kilo almışım Allah tan 1 i gitti yavaş yavaş gidecek inşallah
82 ile hamile kalıp doğum sonrası 84 olduğuna göre fazla kilo almadın hamileliğinde sanırım.
Ben 85 ile hamile kalıp 110 ile doğuma gittim.25 kilo aldım hamilelikte.Sonrada süt olsun diye yerken bi baktım 117 olmuşum.Öyle böyle 20 kilosu gitti.97 yi gördüm.Doğum öncesine dönmeme 12 kilo var daha

Back
X