Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah menüsü;
Yumurta
bir dilim kepek ekmeği
4 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Ben diyetime yengemden aldigim tavsiyelerle yon veriyorum kendisi bir kac diyetisyen le calisti ve 135 kilodan 95 kiloya bir yil aradan sonrada tekrar başlayıp 63 kiloya düştü. diyet ve dogru beslenme konusunda cok bilgilidir
Gerçi ona göre bu tabagin yanında bol yesillik ve domates yemem gerekiyir ama bugub aceleden ozenemedim
aynen Oyle bencede maşallahWaaaaawww 72 kilo mu verdi yengenMaşallah yaa
![]()
İradeliyimdir.Hele de kafaya koyduysam ve bir hedefim varsa.Daha önce hamile kalabilmek için vermiştim.Şimdi ameliyat için vermeliyim.Doktor bu kiloyla seni ameliyata almam yaraların iyileşmez yada ikinci operasyona gerek kalabilir kapanmazsa dedi.Anlaşılan iradeli birisin basaracagina inanıyorum. . Ameliyat senin tercihin mi?
Tebrik ederim.Bende bir an önce 80li kilolara düşmek istiyorumIlk hafta 91.0 dan 89.9 a düştüm... carsambaları tartılıyorum... darısı diğer haftaya ve diger arkadaşlara....
82 ile hamile kalıp doğum sonrası 84 olduğuna göre fazla kilo almadın hamileliğinde sanırım.Inşallah canım ben de 110 dan 82 ye düşmüştüm sonra hamile kaldım ve doğumdan sonra 84 tüm ama oğlum daha 2.5 aylık ve ben 7 kilo almışım Allah tan 1 i gitti yavaş yavaş gidecek inşallah